Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto avg 23, 2016 10:11 am

U intervju za 'Dnevni avaz', Miličević se izvinio navijačima Željezničara te je otkrio da je teško bolestan, ali da je njegova ljubav prema fudbalu pobijedila i da je morao suditi taj meč.

"Teško sam bolestan. Imam tumor želuca. Bio sam u bolnici na liječenju. Prvenstvo je počelo, a fudbal je moja najveća ljubav. Toliko sam se radovao Premijer ligi. Odlučio sam na vlastitu odgovornost izaći iz bolnice dan prije utakmice na Otoci i suditi taj nesretni meč. Da bogdno nisam. Bavim se ovim poslom 15 godina. Nikada nisam bio kaženjen niti mi je bila smanjena ocjena. Svjestan sam da sam na Otoci grozno sudio", rekao je sudija iz Posušja za 'Dnevni avaz'.

On je dodao da neće uložiti žalbu na ovu odluku Nogometnpog saveza BiH.

"Greške se u ovom poslu dešavaju gotovo u svakom kolu. Apsolutno prihvatam kaznu. Zaslužio sam da me kazne, mada mi se 18 utakmica čini malo prestrogo, ali šta je, tu je", dodao je on.

Na kraju razgovora Miličević je iskoristio priliku i da se izvini navijačima.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:13 am

Preko ljetne pauze smo pomno birali trenera, čekali smo mjesec dana na izbor novog stručnog štaba. Nismo htjeli srljati već naći dugoročno rješenje. Samo problem je što izgleda kod nas riječ "dugoročno" se odnosi na period od par mjeseci. Ne vjerujemo toliko domaćim trenerima, a sad smo u situaciji da nam treba brzo rješenje. Nadam se da ova odluka nije donijeta ishitreno i da su razmislili šta poslije ovoga. Opet par dana nagađanja, šupljih i provjerenih insajderskih o novom treneru :) Nek na hajr ovo izađe sve. Volim te Željo!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:13 am

Čuj tumor , jadan covjek . Subhanelah.

mula
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:15 am

Vrag je napisao/la:Musa ili Jagodic
Ako su samo njih dvojica u konkurenciji, onda birati Jagodića. :cry:
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Ajzea
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:17 am

Zaboravio sam kakav je osjecaj ustati raspolozen.
VRATITE NAM OSMIJEH NA LICE, NESPOSOBNE IZDAJICE !

Valter
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:17 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:U intervju za 'Dnevni avaz', Miličević se izvinio navijačima Željezničara te je otkrio da je teško bolestan, ali da je njegova ljubav prema fudbalu pobijedila i da je morao suditi taj meč.

"Teško sam bolestan. Imam tumor želuca. Bio sam u bolnici na liječenju. Prvenstvo je počelo, a fudbal je moja najveća ljubav. Toliko sam se radovao Premijer ligi. Odlučio sam na vlastitu odgovornost izaći iz bolnice dan prije utakmice na Otoci i suditi taj nesretni meč. Da bogdno nisam. Bavim se ovim poslom 15 godina. Nikada nisam bio kaženjen niti mi je bila smanjena ocjena. Svjestan sam da sam na Otoci grozno sudio", rekao je sudija iz Posušja za 'Dnevni avaz'.

"Greške se u ovom poslu dešavaju gotovo u svakom kolu. Apsolutno prihvatam kaznu. Zaslužio sam da me kazne, mada mi se 18 utakmica čini malo prestrogo, ali šta je, tu je", dodao je on.

Greške je ljudski praviti. Veličina je priznati ih i tražiti oprost. Želim ti svako dobro i da što prije izboriš najveću životnu bitku.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:18 am

Iako je nerealno ja bih sada volio vidjeti Vahu na čelu, čisto da neke stvari iskristališe u timu, pa makar do nove godine da ga dovedu.
イビチャ・オシム

exbabilon
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:20 am

Nama navijacima nijedan trener nece biti po volji, a igracima jos manje. Prvo kazne za kolovodje i sve ucesnike u pobuni protiv Kostica, pa onda dovest novog trenera i pokusati nesto. Ako brasno ne valja, ni hljeb nece valjat, ma ko da ga pokusava napraviti.

Kodro, Petrovic, Musa, Krunic.. svi redom su bolji takticari od Kostica. Svi redom su radili u ovoj ligi, znaju ekipe i igrace, opet bolje od Kostica. Ali ako im se nase plave dame naklate na kosti, proci ce ko Kostic.

Devotion
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:21 am

Izlija je napisao/la:Iako je nerealno ja bih sada volio vidjeti Vahu na čelu, čisto da neke stvari iskristališe u timu, pa makar do nove godine da ga dovedu.
Iako je nerealno ja bih volio vidjeti Gvardiolu na čelu, pa makar za deset godina da ga dovedu.

Morzhy
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:21 am

Gospodski (Odović, Čapljić) nije išlo, šehidski (Mulalić) također, evropski (Kostić 4-4-2) ni na pripremama nije moglo. Dakle pokušati sa nedefinisanim (Alihodžić), ne trošiti pare na nove trenere i otpremnine dok su u ekipi pojedinci kojima ništa nije sveto. Naoružati se inatom, živcima, cigaretama, košpicama i lagano, utakmicu po utakmicu.

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:22 am

exbabilon je napisao/la:Nama navijacima nijedan trener nece biti po volji, a igracima jos manje. Prvo kazne za kolovodje i sve ucesnike u pobuni protiv Kostica, pa onda dovest novog trenera i pokusati nesto. Ako brasno ne valja, ni hljeb nece valjat, ma ko da ga pokusava napraviti.

Kodro, Petrovic, Musa, Krunic.. svi redom su bolji takticari od Kostica. Svi redom su radili u ovoj ligi, znaju ekipe i igrace, opet bolje od Kostica. Ali ako im se nase plave dame naklate na kosti, proci ce ko Kostic.
:palacgore:

nikson
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:23 am

Misljenja sam da bi Simo bio odlican. Nije to onaj Simo iz prvog mandata, nisu to oni uslovi iz prvog mandata, vjerujem da je kao trener napredovao 200% I da je sposoban da nas dobro vodi...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

mula
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:23 am

Novi trener će doći tek poslije utakmice sa Čelikom.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

damirfile
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:26 am

SIMA_SIMAU je napisao/la:U intervju za 'Dnevni avaz', Miličević se izvinio navijačima Željezničara te je otkrio da je teško bolestan, ali da je njegova ljubav prema fudbalu pobijedila i da je morao suditi taj meč.

Nadam se da ces ozdraviti i godini ponovo suditi ligu. Velika je stvar prizbnati gresku nezz da li je ijedan sudija koji je kaznjen to javno rekao.

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:27 am

ma i koji je kažnjen i koji nije, generalno...
gradi željo boli te *****

exbabilon
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:28 am

Da, da. Brz oporavak Milicevicu i puno srece u borbi za zivot. Resepekt i za izvinjenje.

Hurmasica
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:31 am

slika

:DD: :DD:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:32 am

e vala ako nekome može biti gore nego nama navijačima to je miroslav...
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:33 am

Miro je gospodin veliki.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

teteac8684
Kontakt:

uto avg 23, 2016 10:33 am

Kapitensku traku na ruku!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.

Prijava