baxuz87 je napisao/la:Imaš li ti iskustva da te predložimo za trenera?irfo je napisao/la:znaci nista novo, opet se uci na nama neko ko nije radio u ligiOmar500 je napisao/la:Hvala jovane
Samo prenosim, ali Mario Stanic bi mogao biti novi trener Zeljeznicara. Ne znam nista detaljnije, samo prenosim sto sam cuo, da me ne ko ne bi pitao...
Stvarno boli ovo nezalaganje igraca...
Meni samo krivo sto moramo sad strahovat od glupog Celika :/
ako uzmu ikog od ovih naših trenera onda smo karina na kvadrat,musa,pusa,jagodić,gavran,karačić,*****,palac,sve ista govna kojima bi bio vrh karijere voditi želju.SIMA_SIMAU je napisao/la:Slaven Musa je tu
Eh ovaj post. Bravo. Napokon nesto da procitam veceras i da promislim neke stvari... Hvala.Brkoo je napisao/la:Kostic je zalutao u ovu vukojebinu. On je nas Meho Kodro. Gdje ces biti profesionalac, raditi ono sto ti trener kaze, imati treninge po evropskim standardima itd, jos si uz to placen boli glava, redovna ti plata, imas i doprinose itd, pa jel vas bar malo stid picke jedne od igraca, fuj, vecini bih odmah veceras dao ispisnice..
Pa šta bi ti da jug uradi? Da napadnu igrače, da se pridruže sjeveru u "skinite dresove"? Doduše, dijelovi juga su se pridružili, ali kop nije, i svaka im čast na tome.Izlija je napisao/la:Vjeruj mi da bih ja sada i žešće psovao zbog okretanja leđima navijačima, smjeli su doći pred jug jer im je on dao aplauz i nisu dali nikome da priđe ogradi i je_bu im majku majčinu, sramota.Plava Porodica je napisao/la:I jos samo da pozdravim nase lavove koji su se pozdravili sa sjeverom ljudski.
Mamu li vam vasu klosarsku..
Gdje vam je obraz pic.ke jedne?
Sjever je tu cijeli zivot,a vi ste prolazna stanica kojoj nije mrsko samo do bankomata otici.
Admini halalite ali morao sam..
Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Ojjjjj Boze, reci mi da se zezas druze, ako ovo bude krajnji ishod, da mi ne otkazemo niti jednog igraca, otjeramo treceg trenera zbog igraca, i dovedemo tog cirkusanta, onda nek mi se neko javi da mu poklonim ovu godisnju.SIMA_SIMAU je napisao/la:Slaven Musa je tu
Igrački uspjeh ne garantuje i uspjeh u trenerskim vodama.Dokazano više puta.LARS1921 je napisao/la:jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?
hocemo musu, sve je fino za nas govorio, musa vodi nas do titule
Ko ti garantuje da se Mario ne bi proveo kod nas kao Jarni kod pitara? U svakom slucaju uprava ne treba donositi bilo kakve odluke ishitreno i pod emocijama jer je razum tada u drugom planu i na taj nacin cemo i dalje srljati..LARS1921 je napisao/la:jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?
Ako je istina uslikaj ga i proslijedi klubu, da mu koliko jos veceras ispisnicu urucedelinjo je napisao/la:Lendra vec u Bachusu haha![]()
Djabe pricas kada @KrajPrice najavi da je Milos bivsiHadzijalagic je napisao/la:Ko ti garantuje da se Mario ne bi proveo kod nas kao Jarni kod pitara? U svakom slucaju uprava ne treba donositi bilo kakve odluke ishitreno i pod emocijama jer je razum tada u drugom planu i na taj nacin cemo i dalje srljati..LARS1921 je napisao/la:jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?