Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SIMA_SIMAU
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 12:13 am

Slaven Musa je tu
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

sajo10
Kontakt:

baxuz87 je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Hvala jovane :)
Samo prenosim, ali Mario Stanic bi mogao biti novi trener Zeljeznicara. Ne znam nista detaljnije, samo prenosim sto sam cuo, da me ne ko ne bi pitao...
Stvarno boli ovo nezalaganje igraca...
Meni samo krivo sto moramo sad strahovat od glupog Celika :/
znaci nista novo, opet se uci na nama neko ko nije radio u ligi :r
Imaš li ti iskustva da te predložimo za trenera?
:lol: :lol: :lol: Pa yebo iskustvo. Nema ga ni Mario, pa eto izgleda novi trener :D haha drama smo mi od kluba. Kao i pitari. Nije ni cudo sto se ostali smiju kad smo mi i pitari u pitanju. Sto je zalosno reci naravno, ali tako je...
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u ned avg 21, 2016 12:14 am, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Lendra vec u Bachusu haha :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Morzhy
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:14 am

Podijeliti ispisnice svim vaginama koji su danas u timu, a bili su u Odinom mandatu i riješen problem

Poslano sa mog GT-I9300 koristeći Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Samo @Joazinho dolazi u obzir !
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

Ma trebalo je fakat trening poslije utakmice, do pola jedan, ubit ih da padnu s nogu...
Ponavljam, Kostic grijesi, ali ***** mu, ne mozes preko noci zaboraviti igrati fudbal, ono je katastrofa. Majke mi, Nikola Nikic u ovim godinama da je usao, poginuo bi i bolje odigrao, vjerujte, koliko god da moze izdrzati, eto.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

LARSSON
Kontakt:

jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?

hocemo musu, sve je fino za nas govorio, musa vodi nas do titule

Brkoo
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:15 am

Kostic je zalutao u ovu vukojebinu. On je nas Meho Kodro. Gdje ces biti profesionalac, raditi ono sto ti trener kaze, imati treninge po evropskim standardima itd, jos si uz to placen boli glava, redovna ti plata, imas i doprinose itd, pa jel vas bar malo stid picke jedne od igraca, fuj, vecini bih odmah veceras dao ispisnice..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:16 am

šta se čudite

[video]https://www.youtube.com/watch?v=raWXSIEEYy8[/video]

nikson
Kontakt:

Vala sve mozete kuditi al Radinovica ne! Covjek kojem bi ovaj dres po nekom defaultu trebao najmanje da znaci, on najvise izgara u njemu. Svaka cast momak a vi ostali se napusite kurca. I ti Kosticu ne sto je do tebe jer mislim da njje, neg sto si picka ( to ti je u Sloveniji gospodin) pa si sutio na sastanku, sutio si stalno i sve preuzimao na sebe pa te sad kara ko stigne....I sagni se tom istom Radinovicu i coki mu ga jer jedini kojeg si kudio gine za tebe :)
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

psihopata
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:Slaven Musa je tu
ako uzmu ikog od ovih naših trenera onda smo karina na kvadrat,musa,pusa,jagodić,gavran,karačić,*****,palac,sve ista govna kojima bi bio vrh karijere voditi želju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sajo10
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:Kostic je zalutao u ovu vukojebinu. On je nas Meho Kodro. Gdje ces biti profesionalac, raditi ono sto ti trener kaze, imati treninge po evropskim standardima itd, jos si uz to placen boli glava, redovna ti plata, imas i doprinose itd, pa jel vas bar malo stid picke jedne od igraca, fuj, vecini bih odmah veceras dao ispisnice..
Eh ovaj post. Bravo. Napokon nesto da procitam veceras i da promislim neke stvari... Hvala.

Roberto Baggio
Kontakt:

Izlija je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:I jos samo da pozdravim nase lavove koji su se pozdravili sa sjeverom ljudski.
Mamu li vam vasu klosarsku..
Gdje vam je obraz pic.ke jedne?
Sjever je tu cijeli zivot,a vi ste prolazna stanica kojoj nije mrsko samo do bankomata otici.
Admini halalite ali morao sam..

Sent from my LG-K350 using Tapatalk
Vjeruj mi da bih ja sada i žešće psovao zbog okretanja leđima navijačima, smjeli su doći pred jug jer im je on dao aplauz i nisu dali nikome da priđe ogradi i je_bu im majku majčinu, sramota.
Pa šta bi ti da jug uradi? Da napadnu igrače, da se pridruže sjeveru u "skinite dresove"? Doduše, dijelovi juga su se pridružili, ali kop nije, i svaka im čast na tome.
FK Željezničar 1921

cikazubo
Kontakt:

SIMA_SIMAU je napisao/la:Slaven Musa je tu
Ojjjjj Boze, reci mi da se zezas druze, ako ovo bude krajnji ishod, da mi ne otkazemo niti jednog igraca, otjeramo treceg trenera zbog igraca, i dovedemo tog cirkusanta, onda nek mi se neko javi da mu poklonim ovu godisnju.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:17 am

Kada se sjetim ovoga:S ovim što imamo, navijačima, infrastrukturom i imenima koja imamo u klubu, mi poručujemo da smo glavni kadnidati za titulu. Naša vizija i vizija trenera su se podudarile. Reći ću treneru: 'Vratite nam titulu u dolinu'", jasan je bio Nikolić.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Špekac1921
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:18 am

LARS1921 je napisao/la:jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?

Igrački uspjeh ne garantuje i uspjeh u trenerskim vodama.Dokazano više puta.

Nisam ni za Musu, ali dosta mi je trenera koji će skupljati praksu u svetinji!
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 12:18 am

LARS1921 je napisao/la:jeko ba mario stanić? igrao u benfici,parmi,celziju, 55 nastupa za hrvatsku, ko je on?

Ko ti garantuje da se Mario ne bi proveo kod nas kao Jarni kod pitara? U svakom slucaju uprava ne treba donositi bilo kakve odluke ishitreno i pod emocijama jer je razum tada u drugom planu i na taj nacin cemo i dalje srljati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:19 am

delinjo je napisao/la:Lendra vec u Bachusu haha :D :D
Ako je istina uslikaj ga i proslijedi klubu, da mu koliko jos veceras ispisnicu uruce
Alea iacta est!

storm_raider
Kontakt:

ned avg 21, 2016 12:19 am

Igraci nece dobiti platu za Zrinjsiki, za pocetak..

Klosari koji nose ovaj dres ga ne zasluzuju, neka to bude jasno. Ismijavali su Odovica i njegove metode, naguravali su se sa Edisom u svlacionici, zar mislite da ne bi i Kosticu isto uradili? Normalno da bi i ovdje nema ozbiljnog igraca, osim Mire Stevanovica. Sramota me je bilo zbog onog skandiranja Kosticu.

Takodjer, ono sto sam primjetio, pojedini portal, sedmicama ne objavljuju nista o Zelji i onda nakon poraza 5 vezanih tekstova. Nije ni to slucajno i to svi znamo ovdje. Samo se cekalo.

Podrzite Kostica, koliko god to izgledalo nekima tesko. Treba ga podrzati ili nam se "smijesi" pitarska prica od prije 2 godine. Ucimo na tome! Igrali smo stvarno dobro do tog gola, a i osteceni smo za jedan penal najmanje, jer ako ono nije penal, ne znam sta je.

Kosticu ostani!!!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sajo10
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned avg 21, 2016 12:20 am

Hadzijalagic je napisao/la:

Ko ti garantuje da se Mario ne bi proveo kod nas kao Jarni kod pitara? U svakom slucaju uprava ne treba donositi bilo kakve odluke ishitreno i pod emocijama jer je razum tada u drugom planu i na taj nacin cemo i dalje srljati..
Djabe pricas kada @KrajPrice najavi da je Milos bivsi :) Eto sada neka slave vecina ovdje njegov odlazak. A siguran sam da vi koji slavite najvise Milosov odlazak imate dobar odnos sa pojedinim igracima :) Bravo.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava