Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 04, 2016 10:32 pm

ja nisam za nekog bjelosvjetskog trenera koji ne zna ovu ligu, tj. prvi bi mi uslov bio da zna dobro našu ligu. ali ne znam iskreno ni čemu to toliko insistiranje (između redova) da trener mora biti "naš" - željin. nemoj baš da bude pitarčina (ne bih imao ništa protiv nekoga ko je "slučajno" trenirao sarajevo) ili npr. neko ko se kompromitovao nacionalističkih izjavama...ali što mora biti "željin vojnik". veći je željin vojnik ivan lendrić od 4/5 željine djece...
gradi željo boli te *****

mavi
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:32 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS ! :zeljeznicar1:
djesi doktore fudbala nisam te prepoznao :ganja:
Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..
Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.

rios
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:33 pm

Ima li jos neko problem da ne vidi svoj avatar? Meni se to 2-3 dana vec desava..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Brkoo
Kontakt:

MrRiccoli je napisao/la:Iskreno meni je najvise zao sto smo Vladu Capljica onako olako potrosili i ponizili covjeka...

Sent from my C5303 using Tapatalk
Meni nije zao ni Odovica ni Capljica. Odovic je imao dobre nastupe u evropi i fenomenalnu polusezonu i onda je to sve uprskao na pocetku ove sezone i iz 7 utakmica osvojio 8 bodova, katastofalno odradio transfer rok, igra bila za zatvora, i u vremenu Hotica igra je bar licila na nesto. Ne mozes trenirati Zelju i igrati na kontre, da ti to bude glavna taktika, to mozes u nasoj ligi kad vodis neke druge klubove. Dolaskom Capljica nista se nije promijenilo, igra je postala jos gora, tesko je bilo ono sve gledati. Ruzno smo postupili prema Capljicu ali on nikad nije ni trebao biti trener Zelje..
Zadnja izmjena: Brkoo, dana/u sri maj 04, 2016 10:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Ajzea
Kontakt:

fk1921 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.

Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog staba. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako. Mozda to nije tacno, nisam provjeravao.

Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
De brate reci kakvih, dobro ili lose?
:karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje: :karanje:

LARSSONN
Kontakt:

fk1921 je napisao/la: De brate reci kakvih, dobro ili lose?
Pa valjda brate dobrih :D

delinjo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:34 pm

cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Sreca pa se vi laici ne pitate sekunde ko ce bit u strucnom stab a ko ne... MULALIC EDIS ! :zeljeznicar1:
Brate nije posteno majke mi, kad je Oda usro cijelu sezonu onako rano ovdje smo plakali svi kad stave onu sliku kako ide s Grbavice, a mladi trener vojnik Želje sa tek sklopljenom ekipom ima najbolje rezultate ove polusezone u ligi, a svaka bukvalno svaka utakmica je na noz i ogroman pritisak, jos dodas da smo par utakmica bili i desetkovani, mi se ovako ponasamo, nije fer i nije posteno, i to ljudi u upravi hvala Bogu znaju i sugurno su zadovoljni sefom strucnog staba, strucni stab svakako treba pojacatti.. Uglavnom bezveze se nadate ostavci kad se to nece desiti, nit ce on dobiti otkaz, jer ce sigrno i dalje obnasati tu funkciju i poceti narednu sezonu..
a brate jel ti stvarno zelis da Zeljo igra ovako i sljedece sezone pa da ga smjenjujemo opet nakon par kola ?? nije uopste bitan rezultat eto ti pises najbolje proljece smo imali,necemo u evropu to je sve nebitno ali jesi ti stvarno zadovoljan onim sto mi igramo ??? ajde malo iskreno sad ??? jesi ti svjestan da nam igraju dva igraca sa viskom kilograma (tuce i began) ...da nam na lijevoj strani igraju dva desnjaka...da po utakmici pravimo jednu ili ni jednu sansu...ako je to ono sto tebe ispunjava onda svaka cast...cijenim tvoje misljenje nemoj se uvrijediti ....druga stvar brate jel tebi fino ovo divljanje i pravljenje cirkusa od iskljucenja do ovog danas...mislim ja volim Edisa i odmah bi ptopisao da bude tu u strucnom stabu do kraja zivota ...ali da on bude trener bar trenutno ne moze ...i znam da voli Zelju zbog toga ga i gotivim ali volimo ga i nas dvojica pa nismo treneri jbg...nije merhamet nego fudbalski klub....kazem ti jos jednom nisam da se otjera ali da se prebaci za pomocnog trenera to je ok...eto zivio mi stari :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Djulaga_
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:34 pm

Ivan Lendric! :zeljeznicar1:
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

fk1921

sri maj 04, 2016 10:35 pm

LARSSON je napisao/la:
fk1921 je napisao/la: De brate reci kakvih, dobro ili lose?
Pa valjda brate dobrih :D
Bjezi larsone, ni apaurin mi ne pomaze
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:36 pm

Treba traziti i neko dobro u svemu ovome. Npr. shvatimo da Edis nije trener za nas ili da pojacamo strucni stab. Da smo nazor pobijedili danas niko ne bi tjerao Edisa i onda bi nam se to mozda obilo o glavu poslije. Sad znamo da nam treba bolji trener a uz to cemo otici i u Evropu, zivi bili pa vidjeli :ganja: :ganja:

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:36 pm

Jel protiv Rudara igramo u subotu ili nedjelju?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:37 pm

mavi je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.
A ko je otjerao Stanica, Zeljkovica, Benju Colica, i doveo nam Mladenovica i slicne ? Odi svaki respekt za ferenc i sezonu prije toga, ali je dosta grijsio kasnije, i odradio katastrofalno onih 7-8 kola gdje smo bili blizi dnu nego vrhu tabele..

storm_raider
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:38 pm

mavi je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Shvatam da su mnogi kivni na SD ili nacelnika, ali zamolicu da se ne psuje ili prijeti. Legalnim nacinom ce Uprava to rijesiti u sljedecim danima, kao sto i treba. To je jedini pravi nacin, a rjesenje je ono sto svi zele. Nama sada treba zajednistvo, a protiv Rudara, gdje se igra posljednja domaca utakmica ove sezone treba doci najmanje 5000. Lako je biti tu kada ruze cvjetaju, sada je bitno pokazati zajednistvo. Prijetiti ili psovati nemojte.

Edisu podrska do kraja sezone, onda sjesti i vidjeti sta se moze. Cinjenica je kao sto @mavi kaze da je pokleknuo pod pritiskom, ali je isto tako i cinjenica da vecinu posla radi sam. Treba mu pojacati strucni stab. Pogledajte sa kim je Amar radio, a sa kim Edis radi. On je mlad, ima mnogo da nauci i Svabo se ucio na Zelji, a koliko vidim radi na sebi, ide u Njemacku, uci marljivo, ali i ima jos mnogo strasno da nauci i stekne iskustva. Slazem se da bi ga Odovic pojeo, Husrefa ili Amara da ne spominjem, ali idemo redom. Nabrojani imaju mnogo toga iza sebe. Edis moze biti dugorocna investicija, ali prvi korak mora biti pojacavanje strucnog stab. Oda ce kako cujem od sl. sezone biti u klubu svakako.

Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
Uprava je predlagala Edisu već odavno da se pojača stručni štab, on to izričito nije želio. Zbog čega, on to najbolje zna.
Valjda je sada shvatio da ce morati, zelio to ili ne. Znas i sam da je tvrdoglav, na svoju ruku, ali da potencijala ima.

Nego, gledam ovaj njihov gol:

phpBB [video]

Ne mogu da se otmem dojmu da je Veca ovo morao odbraniti, iz ovog ugla se bas vidi. Ili je do mene...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:39 pm

njih su otjerala neispunjena obećanja keša ispod stola, mimo ugovora. e sad pogađajte ko je davao ta obećanja...mislim da bankari takva ne daju.

Elegant
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:39 pm

storm_raider je napisao/la:Uostalom, uskoro ce biti promjena u sastavu... pratite zvanicnu.
Nadam se ne drasticnih !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ChWilla
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:40 pm

storm_raider je napisao/la:

phpBB [video]

Ne mogu da se otmem dojmu da je Veca ovo morao odbraniti, iz ovog ugla se bas vidi. Ili je do mene...
njih su dvojica napola bila u bloku, a nijedan kako treba...dovoljno da zaklone a nedovoljno da spriječe...

cikazubo
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:41 pm

delinjo je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
a brate jel ti stvarno zelis da Zeljo igra ovako i sljedece sezone pa da ga smjenjujemo opet nakon par kola ?? nije uopste bitan rezultat eto ti pises najbolje proljece smo imali,necemo u evropu to je sve nebitno ali jesi ti stvarno zadovoljan onim sto mi igramo ??? ajde malo iskreno sad ??? jesi ti svjestan da nam igraju dva igraca sa viskom kilograma (tuce i began) ...da nam na lijevoj strani igraju dva desnjaka...da po utakmici pravimo jednu ili ni jednu sansu...ako je to ono sto tebe ispunjava onda svaka cast...cijenim tvoje misljenje nemoj se uvrijediti ....druga stvar brate jel tebi fino ovo divljanje i pravljenje cirkusa od iskljucenja do ovog danas...mislim ja volim Edisa i odmah bi ptopisao da bude tu u strucnom stabu do kraja zivota ...ali da on bude trener bar trenutno ne moze ...i znam da voli Zelju zbog toga ga i gotivim ali volimo ga i nas dvojica pa nismo treneri jbg...nije merhamet nego fudbalski klub....kazem ti jos jednom nisam da se otjera ali da se prebaci za pomocnog trenera to je ok...eto zivio mi stari :palacgore:
Posteno brate, al koga dovest da si siguran eh to je taj, za mene to nisu ni Musa, ni Marinovic ni slicni.. Samo Amar kad bi htio sto cisto sumnjam, ako on vec ne moze ili ne zeli onda Edis sa dobro pojacanim strucnim stabom..

Grbavica
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:43 pm

mavi je napisao/la: Ti izgleda zaboravio da smo i sa Edisom u prošloj polusezoni gubili utakmice od fudbalskih giganata tipa Rudar Prijedor. Na toj utakmici bukvalno nismo pogledali prema golu protivnika. Tako da baš i ne stoji da je Oda jedini krivac za lošu polusezonu.
Ma daj ba Odu unakazila Mladost iz Kaknja, Radnik, ko je god htio, da je osto na klupi ispali bi iz lige. Hvala mu al' nek vodi Olimpik, Zvijezdu, Čelik i tako te manje klubove.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:44 pm

Gol je Zahin definitivno.. Mogli su bolje i Aco i Sinisa a mozda i Vedran ali Zahirovic je taj koji je zasro u startu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

rios
Kontakt:

sri maj 04, 2016 10:45 pm

ChWilla je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:

phpBB [video]

njih su dvojica napola bila u bloku, a nijedan kako treba...dovoljno da zaklone a nedovoljno da spriječe...
Neko je maloprije fino napisao - da je bilo ko u lancu Zahirovic-Sinisa-Vedran bolje reagovao bar 50 % vjerovatno ne bi bio gol.To je to,lancane greske,iako bih ja kao krvica br. 1 stavio Zahu.Igrac njegovih kvaliteta i renomea ne smije gubiti loptu na 20-30 m od gola.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 12 gostiju.

Prijava