Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Choks
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 17, 2016 10:10 pm

Pobjedit ćemo Zrinjski sigurno . 1921 !

baxuz87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:30 pm

Kaže se ako Bog da.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:41 pm

Evo vcrs Roma s igracem manje igrala isto kao i mi. Zatvorili sredinu terena i pustili Porto da proba nesto sa strana. Lakse je skinuti ubacaj nego kroz sredinu kad prodje.
Neki su se zalili na postavku tada, a sasvim je logicno igrati ovako. Helem nejs, sustina kako neki glup potez moze unistiti tekmu, jer siguran sam da bi mi tad dobili kone sigurno a i Roma je bila dominantna do crvenog.

@bablaz , ovo pod 2. sto si naveo i ne mogu da se slozim, jer Nikolic i Lendric su kod 2 gola ucestvovali tako sto je jedan drugom dao asistenciju. Takodjer, kod onog gola Lendre protiv Olimpica predhodilo je majstorsko propustanje lopte od Nikolica.
pod 4. u potpunosti tacno. Po meni treba probati s Pozderom ako opet bude 4-4-2 jer ima visinu i za svoju visinu ima dobru brzinu i tehniku, a to se vidjelo na derbiju kad je igrao krilo.

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:42 pm

bablaz je napisao/la:Mislim da ima podrsku vecu nego sto zasluzuje. Daj Boze da proigramo i da uspije napraviti nesto.
Ovdje ga pljuju od 1 kola, pa tako iz kola u kolo... Proigrat cemo aBd :zeljeznicar1:

Pozder do sada nije dobio nikakvu sansu, kad pocne od pocetka u paru sa Lendricem 2,3 utakmice onda mozemo nesto zakljucivati, ovako je to u najmanju ruku neozbiljno i smijesno...

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:47 pm

fali nam pojacanja :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:49 pm

Idemo malo pozitive, yebiga, necemo im yebavat majku prije tekme sa Zrinjom. Idemo se naoruzati pozitivom, cekati nasu sansu, imat cemo je, ubijedjen sam. Sa 8 hiljada sa tribina vjerujem u pobjedu.

bablaz
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:50 pm

@leon, u 5 kola je malo 2,3 akcije.. svaku utakmicu njih 2 bi trebali iskreirati barem 5 akcija. Moramo se sjetiti da je bilo 80% netacnih pasova kad su napadaci u pitanju. Odigravanje petama, lopte u prostor.... vidjelo se da to nije to
. Pored toga slabo se dopunjuju, daleko su jedan od drugog. Ja sam najnezadovoljniji napadacima.

bablaz
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:53 pm

Ja bih probao Stevanovica i Lendrica u spic. Mogu ganjati stopere, brzi su ... Mislim da je u ovom momentu to najbolje rjesenje...

Okolele
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:54 pm

E moj Višća,cuj produzio sa Basaksehirom.. :r
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 10:58 pm

Ma 4-3-3 ili 3-5-2 beton.
4-3-3
Fejza/Veca
Memija/Sinisa-Talijan-Aco/Sanel-Husic
Secer-Ugi
Tuce
Miroslav-Lendric-Halvadzic

3-5-2

Veca/Fejza
Talijan-Aco-Sanel
Secer-Ugljesa
Miroslav-Bekric-Halvadzic/Husic
Lendric-Nikolic

S tim da je i Lazic meni bio dobar na onoj utakmici protiv Olimpika i na par treninga,s tim da i Nikolic moze igrati lijevo krilo, s tim da Husic isto je meni puno bolji ofanzivno nego defanzivno, a i u najgorem slucaju moze i Bevab,igrao je to i ranije.
Koliko toliko imamo opet igraca na toj poziciji koja im je primarna pozicija,a mi izmisljamo toplu vodu sa Dzenisom,Blagojevicem,Pozderom i Miroslavom.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:01 pm

Okolele je napisao/la:E moj Višća,cuj produzio sa Basaksehirom.. :r
Normalno! Siguran da ce igrati, poboljsan ugovor. Jedan od boljih igraca, msm da je 3-4 kapiten bio prosle sezone, mozda se ove popravi i to. U Turskoj nema poreza, sve dobije na ruke, gdje god da ode dok plati porez bude manje ili isto kao ovdje. Ocekivano po meni, jer svake sezone je on imao ponuda ali ovi ljudi ga ovdje cijene i sve rade da ga zadrze.
Mozda je on radi karijere trebao otici i napraviti neki "veliki" transfer, ali i ovo je sasvim korektno.

@bablaz, stoji sve sto pricas. Uvijek moze bolje i treba bolje od ovoga. Mada od nasih 5 golova oni su skupa dali 3, ne racunam onaj jos jedan Lendrin, mada i tu je Nikolic pobjegao iz ofsajda i nije dirao loptu.
Slazem se da mora bolje od ovog, ali ne samo oni vec cijeli tim.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:03 pm

E jes se Zahirovic usrecio sa Splitom.. Smijem se kladiti da je kod nas imao bolje uslove a isto tako da se nece ni u Splitu nesto specijalno naigrati..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Jaozinho22

sri avg 17, 2016 11:05 pm

Po meni, odličan potez Edina. Ako zakuca sezonu,ima jak ugovor prodat će se za duplo više. :pljesak:
Reprezentativac sigurno. Svaka čast momčini . :palacgore:
Što se tiče Mirze, kad smo ga doveli ja ušao u FM, skautirao ga i nisam mogao vjerovat kakvog smo talenta doveli....kasnije ga prodavao za par miliona u AZ,WBA itd...
Možda je kod njega taj psihički problem u pitanju,slabo se s kim slika, ne objavljuje gluposti,ne objavljuje slike iz kafane nešto slično MIROSLAVU STEVANOVIĆU. Nek se s njim druži, identični su ako je to problem naravno...
Još jednom ! FEJZIĆ NA GOL a šarlatan na tribine !!!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

kemo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:06 pm

Za Svinjski

----------------------------Kjosevski-----------------------
---- S. Stevanovic - Kosoric - Boccaccini - Husic -----
---M. Stevanovic - Secerovic - Radinovic - Pozder---
-------------------------Lendric - Nikolic------------------

Ili probati sa Bevabom na beku a Husicem na krilu, sa Husicevom agresivnosti bi mnogo dobili na lijevoj strani. U ovom slucaju Nikolica odmoriti, dati pozderu sansu.
Ugljesa MORA igrati svidjao se Kosticu ili ne, jednostavno MORAMO dobiti svinjski zbog samopouzdanja, ako Bekric pocinje to nece biti dobro.
Uvesti Jahu ako je spreman da vidimo sa cime raspolazemo.
Sve u svemu: SVI NA GRBAVICU, IZGOVORA NEMA! :zeljeznicar1:

EDIT:
Eno Zahirovic u Splitu.

cikazubo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:16 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Po meni, odličan potez Edina. Ako zakuca sezonu,ima jak ugovor prodat će se za duplo više. :pljesak:
Reprezentativac sigurno. Svaka čast momčini . :palacgore:
Što se tiče Mirze, kad smo ga doveli ja ušao u FM, skautirao ga i nisam mogao vjerovat kakvog smo talenta doveli....kasnije ga prodavao za par miliona u AZ,WBA itd...
Možda je kod njega taj psihički problem u pitanju,slabo se s kim slika, ne objavljuje gluposti,ne objavljuje slike iz kafane nešto slično MIROSLAVU STEVANOVIĆU. Nek se s njim druži, identični su ako je to problem naravno...
Još jednom ! FEJZIĆ NA GOL a šarlatan na tribine !!!
Hajmo ga malo izvest za sff da se malo opusti, mozda probije tu barijeru pa nam se isplati za Zrinjski xD

pintol_TM87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:19 pm

kemo je napisao/la:Za Svinjski

----------------------------Kjosevski-----------------------
---- S. Stevanovic - Kosoric - Boccaccini - Husic -----
---M. Stevanovic - Secerovic - Radinovic - Pozder---
-------------------------Lendric - Nikolic------------------

Ili probati sa Bevabom na beku a Husicem na krilu, sa Husicevom agresivnosti bi mnogo dobili na lijevoj strani. U ovom slucaju Nikolica odmoriti, dati pozderu sansu.
Ugljesa MORA igrati svidjao se Kosticu ili ne, jednostavno MORAMO dobiti svinjski zbog samopouzdanja, ako Bekric pocinje to nece biti dobro.
Uvesti Jahu ako je spreman da vidimo sa cime raspolazemo.
Sve u svemu: SVI NA GRBAVICU, IZGOVORA NEMA! :zeljeznicar1:

EDIT:
Eno Zahirovic u Splitu.
onda nece biti dobro , jaha je out

Jaozinho22

sri avg 17, 2016 11:20 pm

@cikazubo, vodimo ga u Argelini :kafa:
Pazite rotacija kod Luis Enriquea :rofl: :klanjase2:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

pintol_TM87
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:22 pm

Simply Blue je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:
Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...
Meni jedino logično objašnjenje je ta mentalna barijera, jer po po ovome što se može vidjeti on je taj tip igrača kod kojeg nema puno filozofije(meni lično omiljeni), uvijek traži 1na 1 i brzinom i promjenom pravca lomi protivnika, o fantastičnom udarcu karakterističnog ljevacima ne treba pričati. Kada bi čekali da u PL nađemo jedno ovakvo krilo, baš bi se načekali.
cek malo o kome vi to pricate ?

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:23 pm

E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

sri avg 17, 2016 11:28 pm

Hurmasica je napisao/la:E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda :ganja:
znas kako ovim postom bacas na Mirsu :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava