Ovdje ga pljuju od 1 kola, pa tako iz kola u kolo... Proigrat cemo aBdbablaz je napisao/la:Mislim da ima podrsku vecu nego sto zasluzuje. Daj Boze da proigramo i da uspije napraviti nesto.
Normalno! Siguran da ce igrati, poboljsan ugovor. Jedan od boljih igraca, msm da je 3-4 kapiten bio prosle sezone, mozda se ove popravi i to. U Turskoj nema poreza, sve dobije na ruke, gdje god da ode dok plati porez bude manje ili isto kao ovdje. Ocekivano po meni, jer svake sezone je on imao ponuda ali ovi ljudi ga ovdje cijene i sve rade da ga zadrze.Okolele je napisao/la:E moj Višća,cuj produzio sa Basaksehirom..
Hajmo ga malo izvest za sff da se malo opusti, mozda probije tu barijeru pa nam se isplati za Zrinjski xDJaozinho22 je napisao/la:Po meni, odličan potez Edina. Ako zakuca sezonu,ima jak ugovor prodat će se za duplo više.![]()
Reprezentativac sigurno. Svaka čast momčini .![]()
Što se tiče Mirze, kad smo ga doveli ja ušao u FM, skautirao ga i nisam mogao vjerovat kakvog smo talenta doveli....kasnije ga prodavao za par miliona u AZ,WBA itd...
Možda je kod njega taj psihički problem u pitanju,slabo se s kim slika, ne objavljuje gluposti,ne objavljuje slike iz kafane nešto slično MIROSLAVU STEVANOVIĆU. Nek se s njim druži, identični su ako je to problem naravno...
Još jednom ! FEJZIĆ NA GOL a šarlatan na tribine !!!
onda nece biti dobro , jaha je outkemo je napisao/la:Za Svinjski
----------------------------Kjosevski-----------------------
---- S. Stevanovic - Kosoric - Boccaccini - Husic -----
---M. Stevanovic - Secerovic - Radinovic - Pozder---
-------------------------Lendric - Nikolic------------------
Ili probati sa Bevabom na beku a Husicem na krilu, sa Husicevom agresivnosti bi mnogo dobili na lijevoj strani. U ovom slucaju Nikolica odmoriti, dati pozderu sansu.
Ugljesa MORA igrati svidjao se Kosticu ili ne, jednostavno MORAMO dobiti svinjski zbog samopouzdanja, ako Bekric pocinje to nece biti dobro.
Uvesti Jahu ako je spreman da vidimo sa cime raspolazemo.
Sve u svemu: SVI NA GRBAVICU, IZGOVORA NEMA!![]()
EDIT:
Eno Zahirovic u Splitu.
cek malo o kome vi to pricate ?Simply Blue je napisao/la:Meni jedino logično objašnjenje je ta mentalna barijera, jer po po ovome što se može vidjeti on je taj tip igrača kod kojeg nema puno filozofije(meni lično omiljeni), uvijek traži 1na 1 i brzinom i promjenom pravca lomi protivnika, o fantastičnom udarcu karakterističnog ljevacima ne treba pričati. Kada bi čekali da u PL nađemo jedno ovakvo krilo, baš bi se načekali.ChWilla je napisao/la:nije mu ni edis dao ništa, a jednako smo kuburili sa lijevim krilom, naročito kad je tiago pao. pa stvarno ne kontam, jel može biti da je tako tanak da na ubjedljivoj najdeficitarnijoj poziciji ne dobija šansu nego je igraju napadači, desni bekovi...Tryg je napisao/la:Ma nije djaba Amar reko il je neznalica ili genije. Gura 5 napadaca protiv Viteza bez i jednog veznog, krila odsjecena, Miro ulazi u sredinu po loptu, a Halvadzic mu na klupi. Ima i ovaj svojih bubica.
znas kako ovim postom bacas na MirsuHurmasica je napisao/la:E'o Model online, đe si jbt kako Matjašič reče da ima bolju ponudu od Olimpije ti na aparatima izgleda