Brate aferimm . Bravoodelinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Oko 85-te cini mi se.jovanmaksimovic je napisao/la:kad tacno?Plava Porodica je napisao/la:Jeste usao Mujagic.
Od jačih ostao je samo Zrinjski na Grbavici, a mimo toga su "manje" utakmice: Vitez prije Zrinjskog, pa poslije Čelik, Krupa, Mladost, Metalege, Radnik.delinjo je napisao/la:...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....
Smirite se, 4. je koloVirtu4L je napisao/la:Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.
Bravo momak!delinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Pa sa Amarom su nas gore i dobili 2:0, 2010. godine meni se čini..Grbavica je napisao/la:Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.
sad cer biti gostovanja na to sam mislio.. liga je u 5 deka na strani nikoga neces lako dobiti ...danas nam je bilo prvo gostovanje tek u 4 kolo...to sam mislio ...Roberto Baggio je napisao/la:Od jačih ostao je samo Zrinjski na Grbavici, a mimo toga su "manje" utakmice: Vitez prije Zrinjskog, pa poslije Čelik, Krupa, Mladost, Metalege, Radnik.delinjo je napisao/la:...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....
Ma i na Grbavici nas uzimali kad su deset puta gori bili.Hurmasica je napisao/la:Pa sa Amarom su nas gore i dobili 2:0, 2010. godine meni se čini..Grbavica je napisao/la:Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.
Ma znam sve, neugodni su nam vazda bili. Evo nađoh snimak, majku mu i ovdje gol glavom i jedan prelijep pogodakGrbavica je napisao/la:Ma i na Grbavici nas uzimali kad su deset puta gori bili.Hurmasica je napisao/la:Pa sa Amarom su nas gore i dobili 2:0, 2010. godine meni se čini..Grbavica je napisao/la:Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.