Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Hurmasica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri avg 10, 2016 8:13 pm

Ništa izgleda kad nekog dobijemo to je sreća što bi reko uvaženi stručnjak Alispahić, a kada izgubimo to je zato što nemamo kvalitet. Interesantno stvarno.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Whisperer

sri avg 10, 2016 8:14 pm

delinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Brate aferimm . Bravoo :palacgore: :klanjase2:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plava Porodica
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:Jeste usao Mujagic.
kad tacno?
Oko 85-te cini mi se.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Rammus
Kontakt:

Ma sve u redu, sasvim regularan poraz na najtežem gostovanju, ako negdje trebamo izgubiti to je onda ovdje. Igra kao što smo svi vidjeli katastrofa, ako gledamo samo ovu utakmicu bez nekih simpatija iz prethodnih utakmica ja ne vidim zašto je to Bevab bio lošiji od Stevanovića ili Beganović od Mire... Jednostavno niko ništa nije pokazao, loš dan i to je to, idemo dalje.

Treba imati na umu da je Husref mnogo duže u ovoj ligi od Miloša koji ne zna ove marifetluke ovda haha, treba i njemu malo vremena da igru prilagodi i lošijim terenima i sl.

Sviđaju mi se vaši komentari ovdje, nema potrebe za kritikama, svi smo svjesni da je bilo loše, idemo uzeti pouke iz ove utakmice da nam se ne ponovi opet...

Nikad poraz, samo lekcija :D

ChWilla
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:15 pm

i zrinjski protiv komšija nije izgledao ništa bolje nego mi danas. biće tu još turbulencija koliko hoćeš...
gradi željo boli te *****

1987
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:15 pm

Previse pljujemo na ekipu nakon jednog poraza,momci nisu dobro odigrali ali treba im dati puno podrsku u nedelju protiv viteza.Svima se desi da izgube utakmicu pa tako i nama,da je stevo dao ono na 0 0 pricala bi se druga prica,blagojevic i bekric su solidno stajali u prvom poluvremenu blagojevic nista nije bio bolji ni gori previse pljujemo tuceta.Kjosevski nijedan go nije kriv ne znam cemu price fejzic na go veca na klupu...
VOLIM TE ŽELJO :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:16 pm

Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Roberto Baggio
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:16 pm

delinjo je napisao/la:...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....
Od jačih ostao je samo Zrinjski na Grbavici, a mimo toga su "manje" utakmice: Vitez prije Zrinjskog, pa poslije Čelik, Krupa, Mladost, Metalege, Radnik.
FK Željezničar 1921

SWRA_1921
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:17 pm

Virtu4L je napisao/la:
Charlie Sheen je napisao/la:Treba spustiti apetite i ocekivanja,lakse ce biti svima nama.
Neću da spustim apetite prika, hoću titulu koju su najavili.
Smirite se, 4. je kolo

LARSSON
Kontakt:

Ma samo ubit viteza i pola ce raja zaboravit, bice jos kikseva konkurenata. Lider nam bježi tri boda, alooo?????? Imaš još tri meča sa njima.

#MaliSteZaHajduk :rofl:

storm_raider
Kontakt:

Stvarno komentari odlicni. Veoma sadrzajno, odmjereno i tacno. Ponosan sam na vas. Porazi su sastavni dio svakog sporta, a ovo uopste ne mora biti skupa lekcija ako Milos izvuce pouku. 4-to je kolo, pravo vrijeme za izvlacenje pouka!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

mula
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:18 pm

delinjo je napisao/la:ma kad covjek onako realno pogleda ova Sloboda je bolja ekipa od nas u svim segmentima fudbalske igre,to samo laik ne vidi...boljeg trenera imaju samo zato sto je on deceniju trener u nasoj ligi pa zna kako fukcionsie a Losmi je mozda malo i podcjenio ali pouka se mora izvuci...bicu iskren glasao sam na anketi za titulu a zivota mi ne vjerujem u nju 2 % mislim da smo igracki limitirani ali da nam je sef jedini covjek koji iz njih moze maksimum izvuci ...to se nije danas desilo ne znam sta mu je bilo i dodakle mu pomisao da igra sa Bekricem u sredini protiv jacih ekipa i to na strani...Jovan igra sam protiv 3 igraca Slobode u sredini i nekada mi je zao njega...Bevab onako po obicaju skromno ali danas nista bolji od njega nije bio Sinisa tako da ili obojicu kritikovati ili ni jednog ...tako je postenije...stopere nemas sta kritikovati ostavljeni su na milost i nemilost od lose vezne linije pa svaka odbijena lopta je isla njima u noge...danas su oni izgledali kao neki evropski klbu o odnosu na nas...Stevo da nije zabio gol Sirokom bio bi apsolutni promasaj...nikakve koristi nema od njega par utakmica vec...jebes spustanje to je i Lazar trebao raditi ...zabio je jedan gol valjda ga jos ponekad prosere...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....protiv Sirokog je imao srece sada nije ...ima muda ali nekako mi smo neozbiljna ekipa sa Dzenisom i Bekrijom...onako kad pogledas na prvu ne djeluje kao ekipa koja zeli osvojiti titulu...mislim da su malo iznad ove lige Zrinjski i Sloboda...a ovo ostalo je u 5 deka ...jbg mozda smo se svi malo precjenili ali duga je sezona ko zna ...valjda se evropa izbori...to moramo izboriti kako znamo i mozemo ...zao mi je ove uprave ovakav lavovski posao rade a takve fule u sportskom segmentu da je nevjerovatno...Subic i Zakaric na posudbi se vise isplate od Bevava i Dzenisa na lijevom beku...eto Bevaba ces nekom prodati hoces ali ***** moj....nista idemo dalje bice ovoga ..i pobjeda i poraza ....pisaj ga
Bravo momak!
I ja sam također prije neki dan spominjao tu dvojicu pa makar i posuđeni bili, ali bi gledao boljeg i kvalitetnijeg Zelju. Ostaje mi sada samo nada da je onaj Husic bolji od Bevaba i da je Lazić malo bolji od Beganovica.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:18 pm

Ocekivali smo Arsenal iz 2004. :rofl:
Željezničar ante portas !

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:19 pm

Grbavica je napisao/la:Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.
Pa sa Amarom su nas gore i dobili 2:0, 2010. godine meni se čini..

delinjo
Kontakt:

Roberto Baggio je napisao/la:
delinjo je napisao/la:...ma ne znam ako Kostic ne izvuce poruke on nece ovdje docekati 10 kolo nazalost...sad nam idu jaci protivnici ...vidjet cermo na cemu smo....
Od jačih ostao je samo Zrinjski na Grbavici, a mimo toga su "manje" utakmice: Vitez prije Zrinjskog, pa poslije Čelik, Krupa, Mladost, Metalege, Radnik.
sad cer biti gostovanja na to sam mislio.. liga je u 5 deka na strani nikoga neces lako dobiti ...danas nam je bilo prvo gostovanje tek u 4 kolo...to sam mislio ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Grbavica
Kontakt:

Hurmasica je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Ne znam što se svi kao šokiraju porazom, ne znam šta ste očekivali, sve pobjede do kraja? Pod Amarovom palicom smo znali gubiti, pa i gore igrati, a glave se nisu skidale i nije bilo ovoliko nervoze.
Ma i na Grbavici nas uzimali kad su deset puta gori bili.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:21 pm

Grbavica je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Ma i na Grbavici nas uzimali kad su deset puta gori bili.
Ma znam sve, neugodni su nam vazda bili. Evo nađoh snimak, majku mu i ovdje gol glavom i jedan prelijep pogodak :rofl1:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=TRRlymqTMQc[/video]

Dr. Adzem
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:24 pm

Kako je to drugacije bilo sa Mirzom i Ugijem. Ovo smo i mogli dobiti al jbt mora se radit na ovim terenima alo imate kantonalnu pa igrajte po livadi. Dosta nasih igraca nikad nisu igrali po oranicama. Dozivotno zabranit ovakve stadione. Ponosan na ekipu a ogorcen savezom i pustanjem da se igra na oranicama. Krivo mi zbog poraza mogli smo ovo dobit. Idemo dalje do duple krune!
Cuva Bog Zelju svog!

rodrigo87
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:25 pm

Morate shvatiti nesto. Svaka ekipa ekipa neku ekipu koja im nikako ne lezi. Nama je to sloboda, i celik djelimicno u gostima. Isto tako, yebeni real i barca ne mogu sevillu nikako da dobiju u gostima, pa opet igraju, i na malim utakmicama uzimaju titule. Utakmicu necu komentarisati jer sam pogledao 35 yebenih minuta, a putujem citav dan.. Ali, da treba, opet bih sutra sjeo u auto i sa bracom krenuo, samo da bih 5 minuta pogeldao svog Zelju i zapjevao nasu pjesmu! Nas inat treba da se budi nakon okakvih stvari i ovakvih utakmica. Vidjeli smo protiv Sirokog da mozemo, da znamo. Danas nismo uspjeli, sta je tu je. Cestitat Slobodi na vjerovatno zasluzenoj pobjedi, a mi trebamo pogledati nase greske i vec sutra gledati kako ih ispraviti. Protiv Viteza bih volio vidjeti bar onoliko kao protiv Sirokog, ali nazalost nece biti tako. Nemojte pljuvati braco, strpimo se malo, imamo jos puno, puno, puno posla i puno utakmica da bi sada donosili neke odluke i da bi govorili kako je gotovo. Utakmica je vec za 4 dana, zaboravimo ovaj glupi dan. MANIJACI SU IZDOMINIRALI ONIH 35 MINUTA! MI SMO ZELJINI, ZELJO JE NAS!!!!

LARSSON
Kontakt:

sri avg 10, 2016 8:26 pm

Ajmo bit pozitivni, Hajduk puši 0:4, Pušnik slovenac, a fino krenuli :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava