Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned maj 08, 2016 2:14 pm

Demir Hotic da pucamo od snage hahahah

KrajPrice
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:15 pm

Leon_Professional je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Ja koliko znam Lendric je jucer igrao, a neki bi da ga tjeraju, hahahaha
Majstore daj nam kakvu lijepu vijest ili bar demantuj ovo do sad sto se nagadjalo i pricalo!? Zadnjih pola godine sve je bilo fantasticno, izdigli smo se iz Premierligaskog sivila, ali evo zadnjih dana mali pad. Nadam se da nece mnogo ovo pokvariti planove kojim klub namjerava ici.

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma druze ljudi svasta pisu, ja nemam takve informacije da ce se najbolji igraci tjerati, da je tako Lendric bi vec bio suspendovan, a covjek igrao jucer. Klub ceka od saveza visinu kazne za igrace, a o tjeranju nema govora. Radi se na dovodjenju jos igraca, bice dosta odlazaka, tacnije ovih krampi sto nisu ni Travniku pojacanja.
Godine zivota svoga tebi dao sam! :zeljeznicar1:

Elegant
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:16 pm

Neki bi Igora Tudora, Aleksandra Stanojevica ... :roll:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Kapiten
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:16 pm

KrajPrice je napisao/la:
KrajPrice je napisao/la:Ja koliko znam Lendric je jucer igrao, a neki bi da ga tjeraju, hahahaha
Majstore daj nam kakvu lijepu vijest ili bar demantuj ovo do sad sto se nagadjalo i pricalo!? Zadnjih pola godine sve je bilo fantasticno, izdigli smo se iz Premierligaskog sivila, ali evo zadnjih dana mali pad. Nadam se da nece mnogo ovo pokvariti planove kojim klub namjerava ici.

Ma druze ljudi svasta pisu, ja nemam takve informacije da ce se najbolji igraci tjerati, da je tako Lendric bi vec bio suspendovan, a covjek igrao jucer. Klub ceka od saveza visinu kazne za igrace, a o tjeranju nema govora. Radi se na dovodjenju jos igraca, bice dosta odlazaka, tacnije ovih krampi sto nisu ni Travniku pojacanja.
Jesi li onda kada si pisao o tome da bi nas mogao pojacati jos jedan ekstra igrac mislio na ovog Hervasa ili na nekog drugog ? :D
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Whisperer

ned maj 08, 2016 2:18 pm

KrajPrice je napisao/la:

sigurnoo krajj pricee zna ko ce bit seff 70% da znaa bar imenaa dva
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

1921.ba
Kontakt:

Mirso :klanjase2: :klanjase2:
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Ajzea
Kontakt:

Kako mene zanima koliko Mirso spida izvuče dnevno.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:20 pm

:rofl1: :rofl1:
Željezničar ante portas !

Whisperer

ned maj 08, 2016 2:21 pm

Ajzea je napisao/la:Kako mene zanima koliko Mirso spida izvuče dnevno.
iskreno ajzela ako dodje ugljesa jedno cu 5 cizaaaaaaaa odmah hahaha
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:21 pm

pa upravu je covjek ako dobiju godinu dana suspenzije treba raskinuti ugovor sa njima haha :ganja: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Whisperer

ned maj 08, 2016 2:22 pm

fedeltafrotta je napisao/la:Mirso :klanjase2: :klanjase2:
sutiiiiii plako sam odee mi simeoneeeee eddisssss recee nesto kao eldar zaspoo nisam:( :(

barbarez
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:22 pm

Mene je jedino uzdrmalo ovo stavljanje mandata na raspolaganje skupstini. Trebamo li se tu stvarno zabrinuti, jer ovi ljudi su radili odlican posao, i ne bi valjalo da zaista odu. Ako neko od upuceniiih zna nesta o ovome. Bezveze smo ispali iz jednog pozitivnog kolosijeka.
Da li je sad sve stalo i oko stadiona i dovodjenja igraca do te skupstine u junu.

Elegant
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:23 pm

delinjo je napisao/la:pa upravu je covjek ako dobiju godinu dana suspenzije treba raskinuti ugovor sa njima haha :ganja: :ganja:
Pa nisu ratni zlocinci.

1921.ba
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:23 pm

@KrajPrice

šta je sa halvadzicem ?
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Whisperer

ned maj 08, 2016 2:24 pm

barbarez je napisao/la:Mene je jedino uzdrmalo ovo stavljanje mandata na raspolaganje skupstini. Trebamo li se tu stvarno zabrinuti, jer ovi ljudi su radili odlican posao, i ne bi valjalo da zaista odu. Ako neko od upuceniiih zna nesta o ovome. Bezveze smo ispali iz jednog pozitivnog kolosijeka.
Da li je sad sve stalo i oko stadiona i dovodjenja igraca do te skupstine u junu.
ama upravaa necee macii nigdjeeeeeeeee kao sto nece ni lendricc i ostali bit otjeranii sabljaaaaaaaaa :(

delinjo
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:25 pm

Elegant je napisao/la:
delinjo je napisao/la:pa upravu je covjek ako dobiju godinu dana suspenzije treba raskinuti ugovor sa njima haha :ganja: :ganja:
Pa nisu ratni zlocinci.
hahaha a brate moguce da ce dobiti po 10 tekmi neki igrci...znaci golmana nemas prvu polusezonu nikako :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:31 pm

Kad već lupamo gluposti po forumu eno čujem da je FELIX MAGATH slobodan, neka njega dovedu.
イビチャ・オシム

pile87
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:33 pm

Tek kada se na ovako neki nacin uredi sportski segment onda se moze pricati o nekom kontinuitetu u radu sa trenerima sto po mnogima donosi rezultat. Bar ja to tako vidim.
Docekamo li ovako neki scenarij docekacemo i mnogo bolje sutra kao navijaci.
Odgledah juce utakmicu sa jednim nasim trenrom koji je radio vani ukazao mi je na niz tehicko-taktickih greski koje je Edis napravio a ja ih nisam kao posmatrac ni vidio do tad. A poceo je ovako Edis bi pored sebe na klupi morao imati bar jos dvojicu ljudi koji razumiju fudbal radi konsultacije jer u ovoj situaciji on ne vidi ni sam sebe. Sto bi u prevodu znacilo sama postavka strucnog staba je nikakva ne losa nego nikakva pa dalje do nekih osnovnih elemenata fudbala kojih kod nas nema jer nije to trener tako postavio.Sjedio covjek do neke sezdesete minute i ode ne moze ovo vise gledati.
Ono sto sam mi se bas urezalo u glavu je konstatacija da cijela liga igra isto sa istom postavom i istom taktikom i jedina je razlika u par nesto boljih igraca kod ovih sto su u vrhu. I tacno tako i jeste. Da kod trenera mora postojati taktika do 30 minute pa ako ne ide to onda taktika do 60 minute pa ako ne ide ni to do 90 minute. A kod nas jedna ravna linija cak molis Boga da trener ne napravi izmjenu jer nas unazadi tom izmjenom. Obijasni mi covjek lako i to da nasa igra ne ide naprijed nego prema dole, jer samopouzdanje vracas igrom protiv ovakvih ekipa kao Rudar mi to nismo ni jednom uspjeli napraviti jer nemas trenera koji od poraza od Slobode nije u stanju dohvaizati igrace i postaviti igru, i rece jos za kraj da je u polju konkretnije izgledao Rudar nego mi nisam mogao ne sloziti se i sa tom konstatacijom.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

ned maj 08, 2016 2:34 pm

Hoce li nas istok biti na ovaj fazon ?

slika

Whisperer

ned maj 08, 2016 2:34 pm

Izlija je napisao/la:Kad već lupamo gluposti po forumu eno čujem da je FELIX MAGATH slobodan, neka njega dovedu.
ama za sefaaa postavitt punca hahahaha

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 10 gostiju.

Prijava