Ma druze ljudi svasta pisu, ja nemam takve informacije da ce se najbolji igraci tjerati, da je tako Lendric bi vec bio suspendovan, a covjek igrao jucer. Klub ceka od saveza visinu kazne za igrace, a o tjeranju nema govora. Radi se na dovodjenju jos igraca, bice dosta odlazaka, tacnije ovih krampi sto nisu ni Travniku pojacanja.Leon_Professional je napisao/la:Majstore daj nam kakvu lijepu vijest ili bar demantuj ovo do sad sto se nagadjalo i pricalo!? Zadnjih pola godine sve je bilo fantasticno, izdigli smo se iz Premierligaskog sivila, ali evo zadnjih dana mali pad. Nadam se da nece mnogo ovo pokvariti planove kojim klub namjerava ici.KrajPrice je napisao/la:Ja koliko znam Lendric je jucer igrao, a neki bi da ga tjeraju, hahahaha
![]()
![]()
Jesi li onda kada si pisao o tome da bi nas mogao pojacati jos jedan ekstra igrac mislio na ovog Hervasa ili na nekog drugog ?KrajPrice je napisao/la:Ma druze ljudi svasta pisu, ja nemam takve informacije da ce se najbolji igraci tjerati, da je tako Lendric bi vec bio suspendovan, a covjek igrao jucer. Klub ceka od saveza visinu kazne za igrace, a o tjeranju nema govora. Radi se na dovodjenju jos igraca, bice dosta odlazaka, tacnije ovih krampi sto nisu ni Travniku pojacanja.Leon_Professional je napisao/la:Majstore daj nam kakvu lijepu vijest ili bar demantuj ovo do sad sto se nagadjalo i pricalo!? Zadnjih pola godine sve je bilo fantasticno, izdigli smo se iz Premierligaskog sivila, ali evo zadnjih dana mali pad. Nadam se da nece mnogo ovo pokvariti planove kojim klub namjerava ici.KrajPrice je napisao/la:Ja koliko znam Lendric je jucer igrao, a neki bi da ga tjeraju, hahahaha
![]()
![]()
KrajPrice je napisao/la:Ma druze ljudi svasta pisu, ja nemam takve informacije da ce se najbolji igraci tjerati, da je tako Lendric bi vec bio suspendovan, a covjek igrao jucer. Klub ceka od saveza visinu kazne za igrace, a o tjeranju nema govora. Radi se na dovodjenju jos igraca, bice dosta odlazaka, tacnije ovih krampi sto nisu ni Travniku pojacanja.Leon_Professional je napisao/la:Majstore daj nam kakvu lijepu vijest ili bar demantuj ovo do sad sto se nagadjalo i pricalo!? Zadnjih pola godine sve je bilo fantasticno, izdigli smo se iz Premierligaskog sivila, ali evo zadnjih dana mali pad. Nadam se da nece mnogo ovo pokvariti planove kojim klub namjerava ici.KrajPrice je napisao/la:Ja koliko znam Lendric je jucer igrao, a neki bi da ga tjeraju, hahahaha
![]()
![]()
iskreno ajzela ako dodje ugljesa jedno cu 5 cizaaaaaaaa odmah hahahaAjzea je napisao/la:Kako mene zanima koliko Mirso spida izvuče dnevno.
sutiiiiii plako sam odee mi simeoneeeee eddisssss recee nesto kao eldar zaspoo nisam:(fedeltafrotta je napisao/la:Mirso![]()
Pa nisu ratni zlocinci.delinjo je napisao/la:pa upravu je covjek ako dobiju godinu dana suspenzije treba raskinuti ugovor sa njima haha![]()
ama upravaa necee macii nigdjeeeeeeeee kao sto nece ni lendricc i ostali bit otjeranii sabljaaaaaaaaabarbarez je napisao/la:Mene je jedino uzdrmalo ovo stavljanje mandata na raspolaganje skupstini. Trebamo li se tu stvarno zabrinuti, jer ovi ljudi su radili odlican posao, i ne bi valjalo da zaista odu. Ako neko od upuceniiih zna nesta o ovome. Bezveze smo ispali iz jednog pozitivnog kolosijeka.
Da li je sad sve stalo i oko stadiona i dovodjenja igraca do te skupstine u junu.
hahaha a brate moguce da ce dobiti po 10 tekmi neki igrci...znaci golmana nemas prvu polusezonu nikakoElegant je napisao/la:Pa nisu ratni zlocinci.delinjo je napisao/la:pa upravu je covjek ako dobiju godinu dana suspenzije treba raskinuti ugovor sa njima haha![]()
ama za sefaaa postavitt punca hahahahaIzlija je napisao/la:Kad već lupamo gluposti po forumu eno čujem da je FELIX MAGATH slobodan, neka njega dovedu.