Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

LARSSON
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jul 02, 2016 10:20 pm

Naravno da ima, Stevo Nikolic i aBd Boubacar Diabang Dialiba

fk1921

sub jul 02, 2016 10:46 pm

Ima li neko sa ovog foruma acc na orgu?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Plava Porodica
Kontakt:

sub jul 02, 2016 10:58 pm

Ja ne vidim nijednog takvog napadača u ligi njihovog kalibra.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:07 pm

Ni ja.. Ali zavisit ce sve i od cijele ekipe. Takodjer, Lendra u augustu puni 25 godina, nisu to neke godine. Pred nama je vrijeme koje ce pokazati mnoge stvari, sad bi mi trebali produziti sa Micom.

fanaticZeljin
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:17 pm

Svako druga objava na fejsu, Stilic Semir unosi nemir :mrgreen:, nesto se kuha
Srcu draga, boja PLAVA !

Jaozinho22

sub jul 02, 2016 11:21 pm

Dobro evo gdje ćemo Stilu? Gdje ga stavit?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

irfo

sub jul 02, 2016 11:21 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Dobro evo gdje ćemo Stilu? Gdje ga stavit?
Bilo gdje, samo da unosi nemir

sajo10
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:23 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Dobro evo gdje ćemo Stilu? Gdje ga stavit?
Mislis gdje cemo Hervasa, Bekrica i ostale?? :P Jer za Stilu nije problem naci mjesto. Zna se gdje njegovo mjesto :P Ma to su zayebancije ja mislim haha. Premlad je Stilic jos da bi dosao nazad kod nas :) Ali nek se vrati za nekoliko godina sa Cocom, Zukanom i Dzekom :rofl: :rofl: :rofl:

P.s. Zna li neko oficijalne brojeve novajlija?

LARSSON
Kontakt:

sub jul 02, 2016 11:25 pm

Stavit ga jahicu u dzep :ganja:

irfo

sub jul 02, 2016 11:54 pm

Sjeca li se ko prvog gola Stile na grbavici? :)

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:35 am

Larsonu medalju definitivno dati, munta neke igrace da dodju, zahvaljuju mu se drugi na odlicnim video zapisima. Kralj :DD:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

storm_raider
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:43 am

Izlija je napisao/la:Niasm bio aktivan zadnje vrijeme zbog nekih privatnih obaveza i imam dužnost da se osvrnem na neke događaje. Nisam neko ko voli da piše duge postove jer se puno stvari nabije pa se kasnije komentarisanje nabije na citiranju i sve ruka zaboli pa ću probati skratiti što je moguće.
Mnoge je malo žicnulo Amarovo dvostruko osuđivanje sportskog rada u Želji, to je posebno pogodilo ovu stariju generacju koja bolje pamti njegovog oca jer on nikada nebi onako sa osmjehom na licu komentarisao Želju a ne neke druge klubove, u privarnosti 4 zida znao je i Ivica neke stvari istresti ali nikada ovako javno. Svi smo mi svjesni da smo preživili ogromne turbulencije i da nam je trener početnik i da nam je uprava "slaba" sportski i to niko ne prešućuje ali pravimo plan kako i sa ovim što imamo da napravimo željeni rezultat. Lahko je stajati sa strane i ukazivati na urađene greške ali javno je uprava objavila da traži trenera i svi koji su zadovoljavali osnovni kriterij su imali priliku da ponude svoje usluge. Imao je i Amar i nije u redu sa njegove strane da kao član uprave javno kritikuje jer bi trebao da je svjestan težine njegove izjave u vremenu kada je Želji potrebno jedinstvo, sve što ima reći ima kome to u klubu a ne preko medija jer to ostavlja prostora za mahinacijama njegovim izjavama i prilagođavanju mišljenja kako nekome odgovara.

Opet je plava armija pokazala svoje plavo srce i pružila ruku jedan dugome kao i kada zajedno navijamo na tribini zagrljeni tako i ovdje na forumu stojimo jedan do drugog gdje nam ništa drugo nije bitno. Ova administracija na čelu sa stormom će učiniti sve što je u našoj moći da vam olakšamo i pomognemo u zajedničkom cilju punjenja našeg zajedničkog doma. Neka niko ne ostane kući a mi mu možemo pomoći da zajedno u huku doline donesomo pobjedu sa našim igračima, pišem ovo a suza mi bježi. Mi smo Željo, nije to ni Amar ni Miske ni Šiljak ni niko drugi samo MI
:palacgore: :palacgore: :palacgore: :palacgore:

Jos jednom cu ponoviti, neka mi se javi neko kome treba godisnja za jug, a nije u mogucnosti da je kupi, rado bih mu/joj obezbjedio to. Anonimnost zagarantovana.

Inace, Delinjo ce otvoriti temu i objasniti poblize akciju koju je on i pokrenuo, a par momaka i dama sa ovog foruma podrzalo. @1921.ba je preuzeo na sebe odgovornost da novac skuplja. sport1.ba nije povezan sa ovom akcijom, vec je ovo pokrenuto cisto od navijaca iz entuzijazma i ljubavi. Ja cu ucestvovati samo kao donator, nezavisno od ovog more gore privatnog gesta, koji i dalje stoji: ko hoce godisnju za jug, a pod uslovom da nije u mogucnosti da je kupi, neka mi se javi molicu.

Bilo je svakakve price u posljednje vrijeme, ali podrzite nase momke i cure koje zive Zelju, a zbog nedostatka osnovnih zivotnih uslova ne mogu doci i prisustvovati utakmicama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

LARSSON
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:45 am

Omar500 je napisao/la:Larsonu medalju definitivno dati, munta neke igrace da dodju, zahvaljuju mu se drugi na odlicnim video zapisima. Kralj :DD:
Taki sam :P

Kostiću nemoj da letiš prije nego što treba :D Znaš šta ti je raditi

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:49 am

Momci jedan off topic, al nemam koga pametnijeg pitati.
Moze li nezaposlena osoba, student dici kredit ikako, igdje, banke, mikrokreditne org. itd...
Moze na pp odgovor.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:53 am

plavi kanarinac je napisao/la:Momci jedan off topic, al nemam koga pametnijeg pitati.
Moze li nezaposlena osoba, student dici kredit ikako, igdje, banke, mikrokreditne org. itd...
Moze na pp odgovor.
Samo kod Sakiba Puške mozeš uzeti bez problema :kafa:

fk1921

ned jul 03, 2016 12:55 am

plavi kanarinac je napisao/la:Momci jedan off topic, al nemam koga pametnijeg pitati.
Moze na pp odgovor.
intesa san paolo banka, 200KM max. Mikrokreditna nemoj ni slucajno, 40% kamata haha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 03, 2016 12:59 am

fk1921 je napisao/la:
Moze na pp odgovor.
intesa san paolo banka, 200KM max. Mikrokreditna nemoj ni slucajno, 40% kamata haha
hajd na pp posalji kako sta to za san paolo..

izvinite momci jos jednom..

Vrag

ned jul 03, 2016 1:10 am

sajo10 je napisao/la:Evo nesto realnije:

Serbecic, 18, najavio odlazak iz Zvijezde i kaze da prelazi u neki klub iz Premijer Lige ali da jos nije sigurno ime kluba. Hajde upravaaaaa! Serbecic i Osmankovic vi bili top kombinacija za buducnost! 8-) 8-) (sumjam da ce doci kod nas)
Ovo je jedan od najvecih razloga zasto govorim da je losa transfer politika.

Stilic nece prije 33. godine u PL

shzna
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:11 am

1987

plavi kanarinac
Kontakt:

ned jul 03, 2016 1:14 am

https://youtu.be/4xYpHGHR3Mk" target="_blank
E vala sve bih dao jos njega da dovedemo znam da nas ima previse znam da imamo problema sa viskom igraca al za njega bi se mjesto naslo..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.

Prijava