Izlija je napisao/la:Niasm bio aktivan zadnje vrijeme zbog nekih privatnih obaveza i imam dužnost da se osvrnem na neke događaje. Nisam neko ko voli da piše duge postove jer se puno stvari nabije pa se kasnije komentarisanje nabije na citiranju i sve ruka zaboli pa ću probati skratiti što je moguće.
Mnoge je malo žicnulo Amarovo dvostruko osuđivanje sportskog rada u Želji, to je posebno pogodilo ovu stariju generacju koja bolje pamti njegovog oca jer on nikada nebi onako sa osmjehom na licu komentarisao Želju a ne neke druge klubove, u privarnosti 4 zida znao je i Ivica neke stvari istresti ali nikada ovako javno. Svi smo mi svjesni da smo preživili ogromne turbulencije i da nam je trener početnik i da nam je uprava "slaba" sportski i to niko ne prešućuje ali pravimo plan kako i sa ovim što imamo da napravimo željeni rezultat. Lahko je stajati sa strane i ukazivati na urađene greške ali javno je uprava objavila da traži trenera i svi koji su zadovoljavali osnovni kriterij su imali priliku da ponude svoje usluge. Imao je i Amar i nije u redu sa njegove strane da kao član uprave javno kritikuje jer bi trebao da je svjestan težine njegove izjave u vremenu kada je Želji potrebno jedinstvo, sve što ima reći ima kome to u klubu a ne preko medija jer to ostavlja prostora za mahinacijama njegovim izjavama i prilagođavanju mišljenja kako nekome odgovara.
Opet je plava armija pokazala svoje plavo srce i pružila ruku jedan dugome kao i kada zajedno navijamo na tribini zagrljeni tako i ovdje na forumu stojimo jedan do drugog gdje nam ništa drugo nije bitno. Ova administracija na čelu sa stormom će učiniti sve što je u našoj moći da vam olakšamo i pomognemo u zajedničkom cilju punjenja našeg zajedničkog doma. Neka niko ne ostane kući a mi mu možemo pomoći da zajedno u huku doline donesomo pobjedu sa našim igračima, pišem ovo a suza mi bježi. Mi smo Željo, nije to ni Amar ni Miske ni Šiljak ni niko drugi samo MI
Jos jednom cu ponoviti, neka mi se javi neko kome treba godisnja za jug, a nije u mogucnosti da je kupi, rado bih mu/joj obezbjedio to. Anonimnost zagarantovana.
Inace, Delinjo ce otvoriti temu i objasniti poblize akciju koju je on i pokrenuo, a par momaka i dama sa ovog foruma podrzalo. @1921.ba je preuzeo na sebe odgovornost da novac skuplja. sport1.ba nije povezan sa ovom akcijom, vec je ovo pokrenuto cisto od navijaca iz entuzijazma i ljubavi.
Ja cu ucestvovati samo kao donator, nezavisno od ovog more gore privatnog gesta, koji i dalje stoji: ko hoce godisnju za jug, a pod uslovom da nije u mogucnosti da je kupi, neka mi se javi molicu.
Bilo je svakakve price u posljednje vrijeme, ali podrzite nase momke i cure koje zive Zelju, a zbog nedostatka osnovnih zivotnih uslova ne mogu doci i prisustvovati utakmicama.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/