Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

voltron30
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub mar 03, 2018 4:35 pm

Nije problem izgubiti, ali ovako bezmudo, bez ispaljenog metka, boli jbg. Što se mene tiče, Bogičević više ne postoji! Znači stara drtina, a greške kao kod klinca iz kadeta, da ne govorim da ga Bilbija pravi budalom i navlači k'o sansku kozu sa onim provokacijama. Glup lik, star, kvalitet nikakav - NE TREBA NAM!!! Kemo treba svaku uz Graovca igrati, istrpiti sve njegove potencijalne greške. Bar momak ima mogućnost da još napreduje, treba mu utakmica, od ovog penzionera nema ništa!

I da, Adžeme, Baka ti održa čas fudbala!

Omar500
Moderator
Kontakt:

jovanmaksimovic je napisao/la:
sub mar 03, 2018 4:33 pm
Charlie Sheen je napisao/la:
sub mar 03, 2018 4:31 pm
jovanmaksimovic je napisao/la:
sub mar 03, 2018 4:30 pm
sad ce tek biti zanimljivo... zapamtite... TITULA SE UZIMA NA MALIM UTAKMICAMA!
U ligi 6 ih nece biti
imaces radnik i krupu kao male utakmice... cak i siroki i sarajevo... jedino mi i zrinjski ostajemo u borbi za titulu!
Nema laganih utakmica u Ligi za prvaka.
A Stanic je klasicni idiot, ali neka. Pokazao je svoje lice.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Leon_Professional
Kontakt:

Eno sad nemamo sanse za titulu.
Polako ljudi, zasto toliko pretjerujete. Prosle sedmice dupla kruna, sad nista.
Jesmo izdominirani, al realno pogrijesili smo u taktici maksimalno. Mi mozemo bolje sigurno i bit ce bolje. Ima jos mnogo utakmica do kraja.

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:36 pm

Fino je sto su nam se ostali rezultati poklopili. I Siroki i Sarajevo su sada u poziciji da se bore sami za sebe, ili za nesto vise. Tako da nece biti laganih utakmica u ligi 6. Ni za Zrinjski ni za nas.

sahmat

Ovaj poraz Adzemu ide na dušu, prvu izmjenu praviš u 75' a drugu u 82' minuti, taktika 0
Bravo Admire!!!

Jedva smo slobodu dobili a mi ockeujemo da Zrinjskog pobjedimo..
"Znaš li šta je najbitnije u životu? Željo, prijatelju."

AMAR OSIM !

Plava Porodica
Kontakt:

Nema šta, čestitke Baki koji je taktički ubio Adžema, čestitke Zrinjskom na više nego zasluženoj pobjedi.
Crnih stvari bruku. Najupečatljivija je vezni red Blagojević-Vranješ. Eto vam je kad ste je toliko zagovarali. Gdje trkač danas? Bolje nam je veza u Krupi izgledala kad smo popušili titulu nego danas.
Druga stvar, ko će nam u odbrani igrati sad protiv Čelika? Kemo-Velić? Ko će na lijevog beka?
Treća stvar.. Ne razumijem kakva je ono nonšalancija u odbrani u drugom poluvremenu. Pa dali smo im 10.lopti direktno u noge, i otvorili čistu šansu. Uz to sve, nikakve želje da zatvoriš rupu koju si napravio. Prednjačio je Graovac u tome.
I četvrta stvar.. Sad su svi vidjeli da se Želji štima, fenomenalno osmišljeno, a sad kad god Zrinjskom zapne na manjim utakmicama biće onakvih penala kamara. A sve će se na kraju svoditi na ovo današnje suđenje.

I na kraju, pohvala Manijacima. Odlični ste bili !
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:37 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Eno sad nemamo sanse za titulu.
Polako ljudi, zasto toliko pretjerujete. Prosle sedmice dupla kruna, sad nista.
Jesmo izdominirani, al realno pogrijesili smo u taktici maksimalno. Mi mozemo bolje sigurno i bit ce bolje. Ima jos mnogo utakmica do kraja.
Samo izvuci pouke iz ove utakmice, borba tek pocinje u ligi za prvaka. Nece biti nimalo lako, ali imamo i protiv njih jos dvije utakmice i jos stosta za kazati.
Izmjene nisam nikako shvatio, sta se zeljelo s njima postici.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

storm_raider je napisao/la:
sub mar 03, 2018 4:34 pm
Stanic proslavio gol kao da ga je on sam zabio u 98 minuti na derbiju. Glupan mali.

Sitna dusa, ljigo.
Nek uziva s ultrasima i yebanju svega nam svetog.

storm_raider
Kontakt:

Ado je preuzeo odgovornost i priznao gresku. Losa priprema utakmice sa njegove strane. Uprava ce znati reagovati za ovo gubljenje prve pozicije.

Idemo dalje!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

neroazzuro
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:38 pm

I ovih nestabilnih likova tipa načitani, tipa Kerla, Blagojevic mi je na vrh kurca. Da mi je dočekat da ih neko normalan zamijeni, rodio bih se. Zakaric od reprezentacije nije ni blizu onog starog. Postavljanje onog Mehremica kao da prvi put igra fudbal. Pa ne vjerujem svojim očima.
Onda, svako iznošenje lopte je maksimalno moralo biti zakomplikovano.
Ovo sve treba kazniti za današnju antipropagandu fudbala. Da je nas nadugrala neka ekipa pa hajde nego ova karina od ekipe. Čuj Pezer...

IvanOsim
Kontakt:

Bravo Kajkute, posto si zabio neke golove, nema veze sto nisi loptu dofatio danas, ti si nas heroj, uvijek mozes uci.

Bogicevic, sta reci, kaze da se on pita ja bi bio banovan sa foruma. Da se ja pitam, poslije Maribora bi nastavio karijeru u Borcu ili Modrici. Nadam se da je ovo zadnja njegova utakmica u nasem dresu.

Veze nigdje, Jovan suta sa 30 m u nasem momentumu na pocetku tekme, umjesto da gurne napadaca u gol sansu. Nema veze, moze jedan kratki video za Jovana.

Posto su forumasi zeljeli ovakvu vezu, mogli bi reci da su pogrijesili. A i ne moraju.

Zakaric i Vranjes prolazna ocjena, Vedran najbolji po ko zna koji put.

Posto je forum prizivao ovakav vezni red, ajmo sad protiv Celika prizivati Sabanadzovic - Hajdarevic, pa ce te vidjeti kako momci igraju.

storm_raider
Kontakt:

I pazimo kada nazivamo neke ljude legendama. Malo je legendi i zna se ko i sta su.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:40 pm

Samo bez psovanja, sve ostalo može :D
Željezničar ante portas !

bistrikboy
Kontakt:

Ado je preuzeo odgovornost i priznao gresku. Losa priprema utakmice sa njegove strane. Uprava ce znati reagovati za ovo gubljenje prve pozicije.

Idemo dalje!
Sta ima uprava reagovat samo me zanima? Odbiti im sto su izgubili utakmicu koja nije presudna za titulu?

Baka je pojeo Adu takticki,ubio ga sakama i to je sve. Bekovi katastrofa danas. Idemo dalje. Posaljite Celika u drugu ligu!
1921-1987-2007

storm_raider
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:41 pm

bistrikboy je napisao/la:

Idemo dalje!
Sta ima uprava reagovat samo me zanima? Odbiti im sto su izgubili utakmicu koja nije presudna za titulu?

Baka je pojeo Adu takticki,ubio ga sakama i to je sve. Bekovi katastrofa danas. Idemo dalje. Posaljite Celika u drugu ligu!
Ne, nego dodatni bonus - stimulans obecati, ako treba. Ne mora biti sve negativno. Imaju oni vec odredjene ciljeve i kazne/nagrade ako (ne)ispune.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:41 pm

bistrikboy je napisao/la:

Idemo dalje!

Nema šta ona reagovat, imaju oni dogovoreno do početka za pobjede i poraze, od prve do zadnje tekme.
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:42 pm

Refa1921 je napisao/la:
sub mar 03, 2018 4:33 pm
Pa bolan Adžeme ne ofiraj se reci kako je bilo, kakva crna trka i borba ljudi nas nadtrcali 10 puta. Kakve naše šanse imali smo jednu jedinu šansu. Kako je Zrinjski malo bolji bio je 3 puta bolji. Mani se šuplje priče i počnite raditi ozbiljnije. Ljudi su nas ubili i to je jedino ispravno da se kaž a Ramović već treću utakmicu je najlosiji, Adžem katastrofa izmjena tj vrijeme izmjena. Ono je na poluvremenu trebalo vec 2 izvršiti ljudi su igrali flastera na Vranješu a pustili Blagojevića da kreira. Moj Adžeme moraš imat i plan A i B i C, ne možeš vazda na isti kalup.
E ovo je kljuc danas bio.
Nismo imali drugi plan, a vidjelo se u 20. da je teren ocaj i da "igranje" lopte nece proci danas.

Steta. Moramo Celik dobiti, nema padanja u ocaj.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Zasluzen poraz, mi nismo akcije napravili i jedinu sansu koju smo imali Ramovic je loptu poslao do Makarske
Alea iacta est!

LARSSON
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:34 pm
Stanic proslavio gol kao da ga je on sam zabio u 98 minuti na derbiju za titulu.
Mislim da nisi upravu, ne bi to legenda uradila

bistrikboy
Kontakt:

sub mar 03, 2018 4:43 pm

Nek pizde osvoje vise trofej,sta hoce vise,treba im dat da ne kazem sta a ne stimulans
1921-1987-2007

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava