Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon sep 11, 2017 12:54 am

Nadam se da ce Beganovicu, stanicu i blagojevicu dobro se uzdrmat novcanik nakon ovakvih zutih kartona...

Haklapuc
Kontakt:

pon sep 11, 2017 1:03 am

Samo kod nas ne postoji prilagodba na novu sredinu. Ljudi moji, masa je primjera na svjetskom nivou, gdje se igrači ne uspiju prilagoditi u prvoj sezoni, a kasnije eksplodiraju. Džeko u Romi je najbolji i najsvježiji primjer. A ako vam treba još bolji primjer, tu je Zakarić. Tako da mislim da i Ramoviću treba vremena, treba mu i Adžemova pomoć, naći mu poziciju koja mu odgovara i vjerujem da će biti mnogo bolji nego što je trenutno. Nije lako zaigrati u Želji, a prije toga si igrao za osrednje bh. klubove. Preko noći se ne može zaboraviti igrati fudbal, a Sinan je momak koji živi sportski život, koji je 100% fokusiran na ono što radi i mislim da nije uredu da ga se u bilo kojem kontekstu poredi sa Uglješom. Takva poređenja mu samo mogu naškoditi. S našom podrškom, mislim da bismo u Sinanu mogli dobiti kvalitetnu desetku na duže staze.

Amar927
Kontakt:

pon sep 11, 2017 1:09 am

Ova ekipa uz 4dobra pojačanja
Na zimu moze dosta napraviti..desni bek,stoper,zadnji vezni(destruktivac) i ako se Crnov vrati u svoju formu imali bi dva najjača krila...Crnov lijevo,Zakaric desno...a riješiti se Markovića,Stevanovića,Nikolić..ABd dovesti samo ciljana pojačanja možemo daleko dogurati..Adzeme svaka čast za djecu sto guraš..Šaban aBd novi Amir..

BlueSide
Kontakt:

pon sep 11, 2017 1:45 am

Haklapuc je napisao/la:
pon sep 11, 2017 1:03 am
Samo kod nas ne postoji prilagodba na novu sredinu. Ljudi moji, masa je primjera na svjetskom nivou, gdje se igrači ne uspiju prilagoditi u prvoj sezoni, a kasnije eksplodiraju. Džeko u Romi je najbolji i najsvježiji primjer. A ako vam treba još bolji primjer, tu je Zakarić. Tako da mislim da i Ramoviću treba vremena, treba mu i Adžemova pomoć, naći mu poziciju koja mu odgovara i vjerujem da će biti mnogo bolji nego što je trenutno. Nije lako zaigrati u Želji, a prije toga si igrao za osrednje bh. klubove. Preko noći se ne može zaboraviti igrati fudbal, a Sinan je momak koji živi sportski život, koji je 100% fokusiran na ono što radi i mislim da nije uredu da ga se u bilo kojem kontekstu poredi sa Uglješom. Takva poređenja mu samo mogu naškoditi. S našom podrškom, mislim da bismo u Sinanu mogli dobiti kvalitetnu desetku na duže staze.
Ma normalno, jasno je to svima osim pojedincima koji ne znaju sta bi vise napisali pa porede Sinana koji je odigrao 5-6 utakmica i Ugljesu koji je odigrao preko 30 utakmica
" Ako u Želji neces teziti ka izvrsnosti onda ne trebas biti u Želji "
S.M

Leon_Professional
Kontakt:

pon sep 11, 2017 2:32 am

I od tih 5-6 meceva vise od pola je odigrao na drugoj poziciji.
Realno on nije ni dosao u formi. Povredu je vukao od kraja prvenstva prosle godine.
A ovo sto je on igrao i kolko je igrao, stvarno nije dovoljno da udjes u formu i pokazes pravo lice. Svako mjenjanje pozicija stalno i igraca u formi sjebe a kamoli nekog ko je tek dosao i koji ganja takmicarski ritam.

Ja ne znam kakav ce biti, ali ovo nije realno stanje Sinana. Da li ce nama to njegovo realno stanje biti dobro, aBd vidjet cemo.

LARSSON
Kontakt:

pon sep 11, 2017 2:37 am

***** ga, ja vam govorim sedmicama, ja koga dovedem on mora da dođe sebi, al kad dođe sebi nema povratka na staro :D

kAtzie
Kontakt:

pon sep 11, 2017 5:29 am

phpBB [video]

Evo jedna iz Toronta!

:zeljeznicar1:
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 11, 2017 5:46 am

Sinan je do sad preloš. Preloš, jer može puno bolje. Ali i razumijem sve ove partije do sad, nije mu lahko. Još je i "navijač" kluba, i želi se dokazati. Dobro neko uporedi sa Zakarićem prošle sezone. Sve što zamisli loše krene.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 11, 2017 7:30 am

juče vala nije da se i bilo ko drugi nešto pretrgao od igre kad smo imali igrača manje. isto vrijedi i za druge utakmice osim gluposti na derbiju, ko je išta odigrao u kaknju i protiv viteza... dok bi ga recimo protiv borca i goška stavio među (naj)bolje kod nas.

dženis meni usprkos asistenciji daje sve manje nade da će biti ozbiljan igrač. presing na njegov način je direktno zaslužan što smo ostali sa igračem manje, a do toga nam ništa nisu napravili. on nema visinu da se može nabijati na njega, a nema ni brzinu da licem prema golu konstantno ulazi u šanse.
gradi željo boli te *****

storm_raider
Kontakt:

pon sep 11, 2017 7:32 am

kAtzie je napisao/la:
pon sep 11, 2017 5:29 am
phpBB [video]

Evo jedna iz Toronta!

:zeljeznicar1:
:palacgore:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

storm_raider
Kontakt:

pon sep 11, 2017 7:33 am

Ma kadd je Beganovic u pitanju, one skarice za dodavanje su bile nevjerovatne. Meni je vratilo nadu u njega definitivno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

ChWilla
Kontakt:

pon sep 11, 2017 7:40 am

on protiv ozbiljnih odbrana nema kako kontinuirano ulaziti u šanse.

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 11, 2017 8:00 am

Ma on trči ko muha bez glave, ali bukvalno.
I to čisto da zadovolji raju, da da zadnji atom, ali ga ne koristi kako treba. Samo se troši bezveze, treba malo glavu uključiti. Zato i jezik izplazi od umora juče u 30-oj minuti.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Model1964

pon sep 11, 2017 8:54 am

Plava Porodica je napisao/la:
I to čisto da zadovolji raju, da da zadnji atom, ali ga ne koristi kako treba. Samo se troši bezveze, treba malo glavu uključiti. Zato i jezik izplazi od umora juče u 30-oj minuti.
Malo je trenera na svijetu koji znaju pravilno igracima odrediti linije kretanja. Najveci od svih u tom djelu posla je bio pokojni Tomislav Ivic. Kod njega su prosjek igraci izgledali ko mega zvijezde. Kada su odlazili od njega nisu ni blizu bili tako dobri.
Murinjo je njegov ucenik i sve sto je napravio je zahvaljujuci pravilnim usmjeravanjem tih linija. kretanja. Od Damien Duffa koji je zujo ko muha bez glave je napravio super igraca. Te dvije godine on nije ni blizu ponovio, prije ni kasnije. To su detalji koji cine razliku između velikih i prosjecnih trenera.
Pravilno iskoristiti do maximuma svakog igraca je velika mudrost koje nema u knjigama.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

pon sep 11, 2017 8:59 am

Model1964 je napisao/la:
pon sep 11, 2017 8:54 am
Plava Porodica je napisao/la:
Malo je trenera na svijetu koji znaju pravilno igracima odrediti linije kretanja. Najveci od svih u tom djelu posla je bio pokojni Tomislav Ivic. Kod njega su prosjek igraci izgledali ko mega zvijezde. Kada su odlazili od njega nisu ni blizu bili tako dobri.
Murinjo je njegov ucenik i sve sto je napravio je zahvaljujuci pravilnim usmjeravanjem tih linija. kretanja. Od Damien Duffa koji je zujo ko muha bez glave je napravio super igraca. Te dvije godine on nije ni blizu ponovio, prije ni kasnije. To su detalji koji cine razliku između velikih i prosjecnih trenera.
Pravilno iskoristiti do maximuma svakog igraca je velika mudrost koje nema u knjigama.
Husref je to radio u Slobodi. Od nekih loših pravio prosječne, od prosječnih dobre.
Da li sad Adžem može izvući iz Beganovića i sličnih maksimum uz manju i racionalnu potrošnju, vidjet ćemo.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon sep 11, 2017 9:07 am

ja se bojim da je on bitno sporiji i od sporijih stopera u našoj ligi, a da nema pameti i tehnike da to nadoknadi.

lendrić jeste genijalac za gol. ali on je pravio dva koraka dok je prosječni stoper kod nas pravio jedan i to je još bitniji faktor.

cikazubo
Kontakt:

pon sep 11, 2017 9:10 am

Hajmo ostavit na stranu grešku za koju je zaslužio da mu komplet ekipa i stručni štab zviznu šamar u svlačionici, ali Dženisova igra do tog momenta je bila odlična, nakon dugo vremena je pokazao da i dalje ima nešto fudbalsko u njemu što ga je krasilo u onoj prvoj sezoni, juče npr one odlične škarice na desno krilo, pa odlično primanje lopte na 7m od gola s igračem na leđima i dobar pravovremen povratni pas za Zakarića, bilo je još tih finih situacija, znao je sačuvati loptu, znao je kada se treba izvući a kada je potrebna dubina, po meni više nego solidan, ali umjesto da završi utakmicu s dobrom ocjenom Dženis standardno napravi glupost.

nookey
Kontakt:

pon sep 11, 2017 9:12 am

ma i Sinan nas je isto j.ebao u derbiju pa nije ovolika paljba bila. nema veze dobio i šta sad, treba ga pohvaliti jednom u zadnje dvije godine

Model1964

pon sep 11, 2017 9:23 am

cikazubo je napisao/la:
pon sep 11, 2017 9:10 am
Hajmo ostavit na stranu grešku za koju je zaslužio da mu komplet ekipa i stručni štab zviznu šamar u svlačionici, ali Dženisova igra do tog momenta je bila odlična, nakon dugo vremena je pokazao da i dalje ima nešto fudbalsko u njemu što ga je krasilo u onoj prvoj sezoni, juče npr one odlične škarice na desno krilo, pa odlično primanje lopte na 7m od gola s igračem na leđima i dobar pravovremen povratni pas za Zakarića, bilo je još tih finih situacija, znao je sačuvati loptu, znao je kada se treba izvući a kada je potrebna dubina, po meni više nego solidan, ali umjesto da završi utakmicu s dobrom ocjenom Dženis standardno napravi glupost.
Stoji sve sto si napisao.
On mora jos dobro da smrsa ako misli ozbiljno na fudbal.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

ChWilla
Kontakt:

pon sep 11, 2017 9:41 am

i jel kajkut fakat udaren ili nije? meni je izgledalo da nije. ali izađe i poslije i led na nozi...ne folira valjda do tih granica... :D

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava