Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Leon_Professional
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned avg 06, 2017 4:56 pm

Cuj trcali jos 2 sata.
Gdje ce toliko, svakako je prevruce i nek sidje neko ako misli drugacije, znojis se na klupi.

vobznaazna
Kontakt:

ned avg 06, 2017 4:58 pm

Moje neko licno misljenje je da se sve ide u pogrešnom smjeru mislim da bi sve bilo lakse da se krenulo od sportskog segmenta od pojacanje igrača igre trenera titula svi bi bili zadovoljni i zanimljivi i sponzorima itd... Lakse bi se puno poslje toga izgradio isto- jug teren i sve.... Vecu broj navijača simpatizera sponzora partnera kluba investicija i svega ostalog bi imali jer bi i raji i biznismenu bili veoma zinimljivi a ovako sve u kontra smjeru sto mi nikakve logike nema i onako nam tribine poluprazne zjape na 80% utakmica i zjapi Ce i vise s ovakvom igrom

gavran
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:03 pm

neroazzuro je napisao/la:
ned avg 06, 2017 4:34 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
ned avg 06, 2017 3:58 pm
Nebi Amar dozvolio da mu pred vazne utakmice ekipa ostane bez prvog centarfora
Mnogi ovdje, poput tebe, izgleda ili imaju jako kratko pamćenje ili Želju prate jako kratko.
Brzo si zaboravio da je u zadnjem mandatu, recimo, Bekric posle sjajne sezone odmah prodat prije Hapoela. Ili, da mu je Nyema otišao po isteku ugovora pred, čini mi se Maribor pa Zola imao vatreno krštenje u Evropi. Ili da ga je jedan Kerla dvaput ostavljao na cjedilu pred evropu jer mu je isticao ugovor.
Ili, da se vratim još dalje, na prvi mandat kada su morali biti prodavani najbolji igrači Muratović, pa Bešlija, i sl. pred samu evropu pa moraš sa novom ekipom igrat evropu.
A zašto???
ZBOG FINANSIJSKE NEMOGUCNOSTI DA ispratiš neke stvari.
Mnogi od vas lete u nekim visinama meni potpuno nerazumljivim.
Bolan, pa mi još gradimo klub skoro iz temelja, omladinski pogon iz temelja organizujemo, tribinu gradimo. Heeeeej, sami tribinu gradimo. S druge strane svi konkurenti imaju neku vrstu pomoći, ili političke ili sudijske. Neki i jednu i drugu. I opet su pet deka s nama.
Zato vam kažem da je i ovo sad super obzirom na okolnosti. Mi ako ovako nastavimo prije ili kasnije ćemo imati potpuno zdrav i za naše uslove finansijski jak klub.
Sad, što bi neki štošta preko noći pa bi da izmisle nekog sportskog direktora (ili nazovi ga kako hoćeš), ali im ne naumpada niko osim Amara koji to neće je drugi par rukava.
Najbitnije je da se radi pošteno, iskrene namjere, a trud prije ili kasnije na naplatu.
Mada nešto nisam ni ubijeđen da ova uprava ima ikakvu poštenu alternativu, bez imalo dramatizovanja.
P.S. Halalite na podužem postu, procitace ko želi ali vjerujte da ste mi godišnji pokvarili pojedini sa kuknjavom zbog jedne je.bene utakmice, jeb.la vas utakmica. Na plaži malo uđem da vidim šta ima ono samo kuknjava.
De malo podrške i optimizma!
Forza Željo!
Necemo spominjati ni da Amar uzme godisnji na pocetku prvenstva i ostavi nas na livadi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

Hadzijalagic
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:05 pm

Bas su ozbiljnim sponzorima interesantne titule u BHPL. Jasta su. Neka nama tribina, titule smo osvajali i osvajacemo ih opet kad tad. Raja je samo zbunjena jer vec par godina nema nikakvog napretka u tzv. sportskom segmentu. Samo se vrtimo u krug i to je nesto sto nas cini nervoznim. Nisu titule nesto sto nasi navijaci ultimativno traze. Trazi se samo neki progres i naznaka buduce stabilnosti u tom sportskom segmentu a tih naznaka nema..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:16 pm

Drugo poluvrijeme je bolje izgledalo. Mada i to nije na nivou.
Ulaskom Blagojevica smo ubrzali loptu i lopta je vise cirkulisala.
Kako je samo jednom Blagojevic okrenuo stranu i napravio visak. Medjutim, Zeba je i dalje usporavao.
Jednom loptu uzima na lijevoj strani i skroz je pelja i vuce na desnu strani i kad je mogao dodati Zaki on i dalje vuce pa mu lik ukliza i uze loptu. Pored toga jos situacija je bilo. Da ne govorim o onom otimanju lopte kod faul. Jos jedna ocajna situacija kad drzi bezveze loptu i onda je nabija negdje nikome, pa cupa sorc. Zeba je previse nafuran i uvazen.
Mada imao je i Blagojevic onu jednu dugu loptu a mogla je po zemlji ici. Ali sinoc nije bilo davanja lopti protivniku od strane Blagija i vise dobrih stvari je uradio. On mora igrati, pa sta god ko pricao. Jer sinoc njegovim ulaskom je pocela kombinacija, protok, onda i njegov konstantni pritisak na protivnika se sinoc vidio sto nije bio slucaj prije. Moguce da mu je ovo hladjenje dobro doslo.

Kemo takodjer sporo dodaje, a sta i ocekivati kad je stoper. On je mora primiti pa dodati, a da ne govorimo o nekom uzimanju lopte od stopera i prenosenje na 30 metara. Definitivno nije za tu poziciju, a i na kraju ga umor sustigao pa napravi zuti, los pas Ramovicu iako je sve bilo otvoreno pa umjesto kontra on blize stoperu dodaje i kod onog suta Djerica nije dobro isao u blok, sreca ne udje. Sve u svemu Kemo je solidno odradio posaom ali on treba biti stoper jer sinoc Bogi losiji nego obicno.

Adzem je i Bogija i Sinisu ubio u pojam, tj. formu im je zeznuo. Zato mi je zao i sto radi Ramovicu.
Bogi sinoc u zadnjim minutama nas mogao kostati pobjede. Prvo ubacaj i igrac Viteza skace, a Bogi ga nije ispratio. Onda poslije i ono skoro penal kad je bio, kad ga je Djeric lomio.
Svakako mu istice ugovor na zimu i preseliti ga na klupu, jos i forma u padu, ne treba nam bas on u prvoj postavi.

Dzenis kakav god bio, sinoc je uradio vise posla od Steve. Dzenis ce se svaki put maksimalno boriti i to nekad pomaze, jednom je uzeo loptu borbenoscu. Onda i par faulova koje je izborio, a do tad Stevo ni blizu nekoj dugoj lopti. Fakat smo u govnima s napadacima, ali kad se vec ne daje prilika Zaimovicu onda jedan mec pocet s Dzenisom pa da vidimo.

Sto sam vec prije pisao, dobru stvar su radili i Ramovic i Zakaric kad dobiju loptu pa malo udju u sredinu pas na drugu stranu.
Po meni oni su dva nasa najbolja pojedinca sinoc.

P.S Kako se svaki put ista prica okrece. Oni tamo sve tjeraju, zovvu Amara spasitelja. Onda ovi brane, govore ovi su nam tribinu napravili, i sve to bespotrebno sse svede na istu pricu koju vrtimo svaki put.

mirzoni1921
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:21 pm

igla je napisao/la:
ned avg 06, 2017 3:50 pm
Glavni Amarov adut je bio to što ih on plaća i što im uzme od plate kako mu je kurcu cejf, a igrači bespomoćni jer 90 posto toga nemaju na papiru.
:pljesak: :pljesak: i da oproste sva dugovanja kad odlaze za dž

svraka
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:29 pm

neroazzuro je napisao/la:
ned avg 06, 2017 4:34 pm
Plavi orkestar je napisao/la:
ned avg 06, 2017 3:58 pm
Nebi Amar dozvolio da mu pred vazne utakmice ekipa ostane bez prvog centarfora
Mnogi ovdje, poput tebe, izgleda ili imaju jako kratko pamćenje ili Želju prate jako kratko.
Brzo si zaboravio da je u zadnjem mandatu, recimo, Bekric posle sjajne sezone odmah prodat prije Hapoela. Ili, da mu je Nyema otišao po isteku ugovora pred, čini mi se Maribor pa Zola imao vatreno krštenje u Evropi. Ili da ga je jedan Kerla dvaput ostavljao na cjedilu pred evropu jer mu je isticao ugovor.
Ili, da se vratim još dalje, na prvi mandat kada su morali biti prodavani najbolji igrači Muratović, pa Bešlija, i sl. pred samu evropu pa moraš sa novom ekipom igrat evropu.
A zašto???
ZBOG FINANSIJSKE NEMOGUCNOSTI DA ispratiš neke stvari.
Mnogi od vas lete u nekim visinama meni potpuno nerazumljivim.
Bolan, pa mi još gradimo klub skoro iz temelja, omladinski pogon iz temelja organizujemo, tribinu gradimo. Heeeeej, sami tribinu gradimo. S druge strane svi konkurenti imaju neku vrstu pomoći, ili političke ili sudijske. Neki i jednu i drugu. I opet su pet deka s nama.
Zato vam kažem da je i ovo sad super obzirom na okolnosti. Mi ako ovako nastavimo prije ili kasnije ćemo imati potpuno zdrav i za naše uslove finansijski jak klub.
Sad, što bi neki štošta preko noći pa bi da izmisle nekog sportskog direktora (ili nazovi ga kako hoćeš), ali im ne naumpada niko osim Amara koji to neće je drugi par rukava.
Najbitnije je da se radi pošteno, iskrene namjere, a trud prije ili kasnije na naplatu.
Mada nešto nisam ni ubijeđen da ova uprava ima ikakvu poštenu alternativu, bez imalo dramatizovanja.
P.S. Halalite na podužem postu, procitace ko želi ali vjerujte da ste mi godišnji pokvarili pojedini sa kuknjavom zbog jedne je.bene utakmice, jeb.la vas utakmica. Na plaži malo uđem da vidim šta ima ono samo kuknjava.
De malo podrške i optimizma!
Forza Željo!
Svaka cast nek si napisao ovo, izgldda da mnogi ne znaji te stvari nego samo gluppsti pisu i negativu prospiaju. Nije samo ovaj gore lik nego ih ima vise koji pisu gluposti..
Forza 1921!

Oda majstore!

Leon_Professional
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:44 pm

Slab nam nesto danas Ordaga. :D
Dujakovic najagilniji.
Jasar kao na motoru, eh da smo ga doveli.

gavran
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:49 pm

Željo je vječan,ostali su prolazni,neki ce biti upisani u istoriji, neki ni spomenuti.Ja samo ne mogu da shvatim navijace koji psuju svojim igracima, yebem mu miša ne ide to.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 97/98, 00/01, 01/02, 09/10, 11/12 ,12/13
Kup BIH : 99/00, 00/01, 02/03, 10/11, 11/12,17/18
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-71/72, 1/2-84/85
Srednjoevropski kup :1/2-63, 68/69

vobznaazna
Kontakt:

ned avg 06, 2017 5:56 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
ned avg 06, 2017 5:05 pm
Bas su ozbiljnim sponzorima interesantne titule u BHPL. Jasta su. Neka nama tribina, titule smo osvajali i osvajacemo ih opet kad tad. Raja je samo zbunjena jer vec par godina nema nikakvog napretka u tzv. sportskom segmentu. Samo se vrtimo u krug i to je nesto sto nas cini nervoznim. Nisu titule nesto sto nasi navijaci ultimativno traze. Trazi se samo neki progres i naznaka buduce stabilnosti u tom sportskom segmentu a tih naznaka nema..
O tom ti pricam vrtimo se u krug.... Titule donekle i nisu bitne sponzoru al jesu simpatizerima i obicno raji gdje bih umjesto 4 milje imao 12 milja gledaoca na svakoj tekmi tu si zanimljiv sponzoru mnogo vise nego s 4 k a da bih simpatizerima bio zanimljiv moras imati rezultat igru titulu marketing i samim tim imas veci broj clanskih prihoda od ulaznica sponzore investicija itd .... Za to ti trebaju sportski segmenti ulaganje u to pa tek onda tribine da ima ko doci i popuni te tribine a ne da zjape poluprazne

boccaccio
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:04 pm

Raja zapravo i ne trazi nesto previse, ne trazi nista puno. Tek da u tom fudbalu koji se igra na Grbavici, vidi neke smislene akcije, zeli da vidi namjere ekipe da usmjeri svoju energiju da ta lopta smisleno ide, da se napravi nekoliko akcija, da igraci ponekad na utakmici udju u dobru sansu i da se poentira jednom,ako je moguce dva puta, bilo bi odlicno. Nije to neki strasan bauk u zeljama navijaca. To je prirodno, jasan je stav svakog navijaca da bi to dovelo i do dobrog rezultata i do osvajanja trofeja koji je jako pozeljan, pogotovo u ovoj sezoni iz hiljadu emotivnih i prakticnih razloga. To bi dovelo i do popunjenosti tribina.

Zaista se nista puno ne trazi i ne ocekuje. Pokazala je to i utakmica u prvom kolu, gdje su ljudi otisli prezadovoljni kucama, jer su vidjeli jednu utakmicu u kojoj je ekipa imala namjeru da igra lopte i da udje u neke sanse. Pita se za nesto i protivnik. Medjutim, nije prirodno da se protivnik poput Viteza pita nesto previse oko toga, jer je VItez ekipa koja se sastavila prije dvadesetak dana, uz tek obecanje nekog sponzora koji ce da im omoguci minimalnu egzistenciju, kako bi Vitez kao ekipa bivstvovala na sceni premijer lige i kako bi pokusali da priuste sebi neki opstanak. Klub sa takvim neambicijama, ne smije na Grbavici nista da se pita, osim da pokusaju da prime sto manje golova. A mi nemamo suta u okvir gola za 90 minuta igre. Oni naprave dvije sjajne prilike za postizanje gola i imaju jedan vrlo dobar sut sa distance, koji, da je bio precizan, zavrsio bi u nasem golu, u onom nebranjenom dijelu.
Kako onda to uopste bilo kako objasniti ili opravdati bilo cime. Nemoguce je.
A eto, dobili smo utakmicu, tri boda su upisana, pa kako god. Nije bas da se nismo navikli na slicne utakmice u prijasnjem periodu. Medjutim, ovde je za razliku bilo dosta nelogicnih detalja pored same lose igre.

Uopste nemam nista protiv sto je Adzem pokusao da promijeni neke stvari u i oko ekipe. To je meni sasvim u redu, pokazuje on tu neke pokusaje i neki osjecaj za autoritet, jer znajuci za igracki kadar koji i kakav imamo trenutno, veliki rizik tek tako izbaciti iz tima neke igrace koji su u ranijim utakmicama igrali veliku ulogu. Ali po prikazanom u Doboju kod Kaknja, izbacivanje Radinovica u B tim, te stavljanje Blagojevica na klupu, Zeca na klupu, je nesto sto bi i sam uradio bez imalo dileme. Problem je u nekoj drugoj logici koju ja bas nisam najbolje razumio u ovoj postavci Adzemove igre, a i sam nacin igranja ove utakmice je pokazao da je to sve bilo nelogicno.
Dakle ,nemam problem sa promjenama kao takvim, cak i skidam kapu Adzemu na tome, ali osnova tih promjena bi trebala da bude logicnija svakako. Ne cisto da se nesto promijeni.
Ja sam fudbalski laik kao i svi mi ovde i ne bavimo se ovim nikako drugacije nego rekreativno i samo razmisljajuci o tim stvarima dok gledamo utakmicu. I kao takav, kao fudbalski laik, meni je neprirodan onakav vezni red. On nije mogao poluciti nikakav rezultat, a kamoli bilo kakav vidljiv napredak. Postavljanje jednog stopera na poziciju zadnjeg veznog, uz dva igraca naprijed slicnih karakteristika jedan s drugim, gdje obojica nisu od bilo kakve trke. To su tri centralna igraca gdje nijedan ne trci. Kemo ne posjeduje brzinu,da bi time iskoristio visinu i kroz dug korak presijecao i razgradjivao protivnika. Niti posjeduje motoriku za ogroman radius kretanja koji se zahtjeva na toj poziciji. On je tu dobio na skok igri, ali je izgubio na kretanju po terenu. A onda Zeba i Zeric kao dva igraca koji su staticni sami po sebi. Tu sam bas zelio da vidim kako ce djelovati Zeric, jer bi on trebao po svakoj varijanti da bude naprednija, modernija varijanta Zebe. Zeba ne igra u dva pravca i on je staromodan plejmejker iza kojeg mora da stoji kamiondzija i da ponese sav teret za njega. A Zeric je trebao biti slicnih tehnickih karakteristika ,ali moderniji, jer danasnji moderan fudbal ne podnosi igru u jednom smjeru. A to nisam vidio od Zerica. On posjeduje znanje i to se odmah vidi, nema tu dileme, ali me je sokiralo da sam u prvom poluvremenu vidio da on nije parirao cak ni Zebi u trcanju po prostoru na terenu. Zeba ga nadmasio. A Zeba sam po sebi nije trcao dovoljno da bi se taj prostor ispunio nasom veznom linijom koja bi dominirala u igri. Tako da smo dobili takvu utakmicu i postavku gdje imas zadnjeg veznog koji ne trci i neki prelaz iz centralnog i aktivnog veznog gdje obojica ne trce. Vezni red ne trci. Uz to stavio dva spora krila. Hajde, mozda bi mi to i bila neka solidna zamisao, da mi imamo dvojicu Miroslava Stevanovicaa po krilima, koji ce to da razvale po strane uz primjerene lopte ove dvojice kreativnih veznjaka. A stavi Ramovica lijevo, gdje se odmah vidi da Ramovic nema nista sa lijevom nogom osim oslonca i to je definitivno velika falinka, da on ne moze ni pokusati probiti po toj strani ako se ne vrati na desnu nogu nekim laznjakom i tu propade svo vrijeme ovoga svijeta. Inace Ramovic u tri utakmice igra na tri razlicite pozicije. Ova pozicija mu ne odgovara, jer nisi dobio nista ,bas nista, izgubio si igraca koji ne moze da djeluje po tom dijelu. Hajde Zakaric je znalac, on se izvuce, pa se uvuce u sredinu, pa moze da sutira, a znamo kako dobar sut ima, pa bez obzira ne neveliku brzinu, on izmajmunise nesto i pokusa to da iskoristi.
I onda kad igras tako, ne postizes nista. Ne udjes u sansu uopste. A i da bi usao u sansu, moras imati nekoga da tu sansu iskoristi. Ili pokusa da iskoristi. Nemamo takvog. Iako ja mislim da je Stevo odlican znalac sa loptom, da moze takticki jako dobro da valja ekipi, koja bi iz drugog pplana imala bar dva top igraca koji ce to iskoristiti golovima. Ali za ovu kombinaciju igraca Stevo ne moze da fercera , jer ne moze da dodje u sansu, nije brz, poklope ga, a nema ni back up igraca koji ce iz drugog plana da razvali na neku Stevinu igru ili otvaranje u stranu ili povratnu loptu eventualno.

Idu naredna tri kola, i to ce biti tri fine protivnicke ekipe sa drugim ambicijama od viteza i goška. Ova tri kola ce da pokazu sta mi imamo da racunamo ili da ne racunamo u ovom prvenstvu. Sve su to ekipe u 5 deka, nijedna nije dominantna, ali su svakako drugacije ekipe od ovih protiv kojih smo do sada igrali. Ne bih jos davao bilo kakav smjeli sud o nasoj ekipi, dok ne prodju ova tri naredna kola. A nakon toga , ili cemo biti dobri, ili ce dzaba biti i davati bilo kakav sud, jer nece imati ni nekog smisla.
Ja i dalje mislim da mi navijaci trebamo pomagati nasu ekipu podrskom. Ne odmagati. Isto tako mislim da je morao biti bolji ovaj prelazni rok, ipak smo izgubili najboljeg igraca prvenstva, i najboljeg strijelca prvenstva. Veliki je to gubitak, morali smo djelovati bolje u prelaznom roku. Ova sezona je krucijalno vazna kada je u pitanju titula. Rijetko pisem u zadnje vrijeme, ali to sada svaki put naglasavam posebno. Titula je krucijalno vazna. Sa ovim kadrom ? Trenutno ne obecava po onome sto vidimo, a iako smo laici, mi smo gledaoci, imamo oci i znamo gledati utakmice. Moramo pomoci ovim igracima, jer su oni ti koje imamo u timu. Moraju i igraci pomoci samim sebi, jer ja jos uvijek ne vidim da oni daju sve od sebe. Oni mogu bolje, ali oni se za to moraju potruditi.

Raja ne trazi previse. Gledaoci traze malo fudbala da se vidi. Nekoliko akcija, namjeru da zelis pobijediti protivnika, nekoliko sansi...i neki gol. To fakat nije nista posebno. To je minimum za bilo kakvu gledljivost. Igraci to moraju postici,jer, nazalost, Grbavica ce biti sve praznija u suprotnom. Fudbal je igra koja mora donijeti neku zanimljivost u 90 minuta. Ne samo strepnju, ne samo dodavanje izmedju dva stopera do iznemoglosti, jer nemaju kome dati da pocne akciju, ne samo situacije da onaj ko ima loptu igra, a ostali koji nemaju loptu stoje na terenu. Pogledajte snimak, pa cete vidjeti koliko ima takvih situacija, gdje Zeba ima loptu, a ostalih devet igraca bukvalno stoje. Zato se i cini i zato Zeba cesto i carini tu loptu. Nema opravdanja za takvo nesto. Za nadati se da ce biti bolje, da ce Adzem pronaci neku formulu koja ce imati vise smisla na terenu, da ce se nesto uzbudljivo desavati na nasim utakmicama, jer se nesto mora pokrenuti i pokusati. Adzem je to pokusao, za sad osim tih dobijenih bodova, neuspjesno za samu igru. To je sad to. Idemo dalje. Uz podrsku ,naravno, kako drugacije.

VOLIM TE ŽELJO !

IvanOsim
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:08 pm

[twitter][/twitter]
Leon_Professional je napisao/la:
ned avg 06, 2017 12:42 pm
Stavljati Kemu na zadnjeg veznog u nekim ozbiljnim planovima i buducim tekmama je dokaz da se razumis u fudbal kao Mara u kriv *****.
Jos reci da ce bit top zadnji vezni, ala Buskec.
Shavati da je ovo Izmisljanje pozicije jer nemamo sem Blagija zadnjeg veznog i vjerovatno je htio ohladit Blagojevica pa je i sam na presu rekao tako da Kemo jedini mozeu nesto tu igrati.
On nije zadnji vezni nit ce kad biti.

Grob te **** ko sve moze pisati i mislit da je najpametniji.

S obzirom da si govorio da je Sinisa bolji od Memije, da je Veca klosar i da ne zasluzuje nas dres, da ce nam Bekric biti top pojacanje i jos mnogo takvih nebuloza, nisam ni mislio da ces jednog naseg omladinca usporediti sa Busquetom, ali sam mislio da si svjestan koji si strucnjak.

S obzirom da sam ja govorio da je Memija mnogo bolji od Sinise, da Vedran nije klosar nego je jednostavno mlad i moze mu se desiti propust, da nisam ni pod razno zelio vidjeti Bekrica kao pojacanje, trebali bi se sloziti da ce prije Kemo postati Busquet, nego sto ces ti pogoditi sta u vezi ove plemenite igre.

Upravo, produzite ugovore Vedranu i Kemalu, niste valjda toliko nesposobni, da vam dva nasa najvrednija igraca ulaze u zadnjih pola god ugovora...

IvanOsim
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:12 pm

Leon_Professional je napisao/la:
ned avg 06, 2017 12:42 pm
Stavljati Kemu na zadnjeg veznog u nekim ozbiljnim planovima i buducim tekmama je dokaz da se razumis u fudbal kao Mara u kriv *****.
Jos reci da ce bit top zadnji vezni, ala Buskec.
Shavati da je ovo Izmisljanje pozicije jer nemamo sem Blagija zadnjeg veznog i vjerovatno je htio ohladit Blagojevica pa je i sam na presu rekao tako da Kemo jedini mozeu nesto tu igrati.
On nije zadnji vezni nit ce kad biti.

Grob te **** ko sve moze pisati i mislit da je najpametniji.

S obzirom da si govorio da je Sinisa bolji od Memije, da je Veca klosar i da ne zasluzuje nas dres, da ce nam Bekric biti top pojacanje i jos mnogo takvih nebuloza, nisam ni mislio da ces jednog naseg omladinca usporediti sa Busquetom, ali sam mislio da si svjestan koji si strucnjak.

S obzirom da sam ja govorio da je Memija mnogo bolji od Sinise, da Vedran nije klosar nego je jednostavno mlad i moze mu se desiti propust, da nisam ni pod razno zelio vidjeti Bekrica kao pojacanje, trebali bi se sloziti da ce prije Kemo postati Busquet, nego sto ces ti pogoditi sta u vezi ove plemenite igre.

Upravo, produzite ugovore Vedranu i Kemalu, niste valjda toliko nesposobni, da vam dva nasa najvrednija igraca ulaze u zadnjih pola god ugovora...

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:16 pm

Glaj sto Vukota udara Ordagu, nemoj bolan, zamalo ste zajedno igrali ...
Željezničar ante portas !

Kospicar
Kontakt:

Hocel brzo izvjestaj, da vidim tu sramotu
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

Bergeron
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:23 pm

Nema ekipa iz 1921tv sta da stavi...

PratimsamoPlave

ned avg 06, 2017 6:25 pm

Opet kuknjava kao i obično , valjda vrućine . Prestanite molim vas , ima nas još koji navijamo za isti klub pa ne psujemo , prešutimo , ne pišemo po fb,forumima itd itd .
Sinoć katastrofalna igra . Pojedinčano najgori Stevanović,Zeba,Nikolić , a najbolje nema. Prvi kao da namjerno griješi lik ne može našem igraču da doda loptu , čitavo prvo poluvrijeme ne znam jel i jednom prošao naprijed i da nije ta lopta nekako pobjegla. Zeba spor nije to to više , mora na klupu nek ulazi zadnji 20 min , Ramovića na njegovu poziciju. Nikolić učinak kao Joco Stokić u vakat bezopasan.
Stid bi me bilo da sam igrač ili trener najvećeg kluba koji ima armiju navijača iza sebe. Izgleda njih i nije baš , pa je dosta njih nastavilo igrati svoje utakmice po sarajevskim kafanama. Tri boda su najbitnija, potpisao bi do kraja sezone nek bude svaka ovakva utakmica al da osvojimo tri boda . Što se tiče igre ista onakva kao što smo već gledali pod vodstvom Adžema , bezidejno , tromo , neatraktivno . Podrška Adžemu u svakom slučaju , osim u slučaju povratka Amara Osima ! Nek Adžemu ne bude izgovor igrački kadar , tako je već pričao u prvom mandatu , pa Odović završi polusezonu bez poraza sa tim istim kadrom al bez Tomića tad najboljeg igrača. Što se tiče ovog kadra ima boplje igrače od Viteza , Mladosti , čak je po nekom mom mišljenju nije gori ni od Zrinskog ni Sarajeva , kakav takav jedan od najboljih . Nek prestane tražiti izgovore , a više da radi na tome da unaprijedi igru , a davanje izjava nek ide Karić ne može gore od njega.

Ova uprava je najbolja iza rata . Koliko god da to nekome ne odgovara . Crknite ! Poželjeli smo razne priče o arenama , volimo kad nas lože,kradu. Pa poslije svake loše igre ide orkestrirano pljuvanje. Prvo Slavko,sad Ćenan,nekad Nikolić već sad otvoreno prozivaju nema više hinjski ništa. Sve su krivi ovi ljudi,doći će neki samo nek dođu odmah ćemo dobijati sve protvinike , Grbavica strah i trepet za klubove BiH . Hoće ali u kurcu . Na onom tamo forumu "Virtual" napisa kako je ova uprava dužna pare Amaru Osimu kako je to moguće ne znam,Senade već ako ti je Amar dao pare vrati ih čovjeku . Željezničar samo može biti dužan pare Amaru , jer niko svoj lično novac ne daje tek tako, i ono do sadašnje " davanje " se zove " pozajmica" te pare se moraju vratiti . Nije samo Amar davao pare dali su ih neki drugi ljudi , na emisiji " Mreža " ste vidjeli kako su vraćali te pare. Baš ovi isti ljudi . Ja ipak malo više voli FK Željezničar od Amara Osima , NE MOŽE NIKO UZET PARE IZ KLUBA I VRATITI MU IH TO JE NEMOGUĆE ako nema pisanog traga , u suprotnom to je KRIVIČNO DIJELO .
Uglavnom ti prosvijetitelji iz bivših uprava imaju priču napravili ste istok dajte sad nama klub . Ima li ste ga gospodo , sjebali ste ga . Takva nam je posjeta bila da je ona od sinoć iznad prosjeka . Zbog vas je najveće ljtno pojačanje bio VArea , a sad se očekuju Zec,Štilić .... tad nismo smijeli ni pomisliiti na ove igrače . Ovi što žele odlazak ove uprave , nek nam navedu razloge zašto smo nakon dominacije u ligi doživjheli totalni krah , sva sreća pa su dogovori bili usmeni jer bi nam još licenca upitna bila . I sad naravno dajmo im klub , jer to su stručnjaci za SS . Tad nećemo doživljavati katastrofe tipa drugo mjesto , ispadanje od nekakvog Aika samo da smo ih napali na Grbavici... Amara ostavite na miru , ne petljajte ga ! Čovjek je jedna od najvećih legendi kluba , i poštujte ga ! Prestanite ga koristiti kao oružje za tjeranje sadašnjih struktura i to nabijanje na nos odmora , uzeo ga jer je morao ne bi on to uradio da nije morao , ne zamjeram mu lično to . Amare nadam se da ćemo te gledati kao šefa stručnog štaba našeg kluba
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

cikazubo
Kontakt:

Kospicar je napisao/la:
Ovo komotno može bit izvještaj, samo fale one dvije dobre šanse Viteza..
https://www.youtube.com/watch?v=TLETshxB4Gc

Kospicar
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:28 pm

cikazubo je napisao/la:
Kospicar je napisao/la:
Ovo komotno može bit izvještaj, samo fale one dvije dobre šanse Viteza..
https://www.youtube.com/watch?v=TLETshxB4Gc

Šok i nevjerica
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

heisenberg
Kontakt:

ned avg 06, 2017 6:31 pm

Ovaj mali Muminovic je najbolji golman lige, ima samo 20 godina i ugovor do 2020. :roll:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.

Prijava