santakuruz je napisao/la: ↑uto avg 02, 2022 7:04 pm
Grbavica je napisao/la:Ma Boga mi ja sam zadovoljan i njegovom trkom, pa nije on nikad bio Kante, nego igrac poteza.
I vjerujem da mu samo treba jedan go da skine tu "blokadu". Nadam se vec u sljedecem kolu.
Nije njemu problem blokada. On je preiskusan igrac da bi mu trebao go da se oslobodi. Njegov je problem fizicka sprema. Kad nisi spreman, nemas koncentracije, gubis lagane lopte, sporije reagujes u izgkednim situacijama, lagano gubis duele. To se sve sad desava Stilicu. Ok, on je znalac ali on na terenu ne izgleda kao lider, kao neko kome igraci vjeruju, ne moze da se nametne, da diktira igru. S druge strane on je argument ljudima kako mi imamo odlicnu ekipu i kako je do Edisa sve, kao imamo Stilica, Cocalica, to je odlicna ekipa. Nije! Lud je ko misli da imamo ekipu za Europu. Prosle godine sam to isto govorio, ponavljam opet. Imamo strasno limitiranu ekipu. Nema trenera u nasoj ligi koji bi u ovim okolnostima, sa ovom ekipom mogao napraviti nesto vise nego sto to Edis moze. Trener nam je najmanji problem.
Sent from my SM-A515F using Tapatalk
Ma haman da je problem eto što mi svi, a i on znamo da može bar 3 puta bolje uz samo malo volje/napora kojeg nema.
Eto mi komentarišemo jer ga ne volimo, jer nam je mrzak, jer ne bi željeli da je bar 70% svog nivoa što bi bilo dovoljno da je najjači igrači lige.
Ono što njemu fali nije teško dostići/postići, to je samo do htjenja. Nije to kao kod većine PL igrača da su igrači samo za ovu ligu i slične, da su nogometnu "duduci".
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.

🤍

🤍

🤍