Ja mislim da je pravilo dobro za nasu ligu. Da nemas tog pravila i ovog za strance, ne bi kod nas niko imao omladinsku skolu. Mi smo glup narod, hocemo ekspresne rezultate uz sto manje troskova. Nece niko da ulaze pare kako bi dugorocno imao neku korist. Ovako klubovi moraju ulagati u omladinsku i na kraju davati priliku mladima. Bas zbog trenera kao sto je Edis je dobro, jer on nikad ne bi dao mladom igracu priliku sto je za klub lose. To sto se mi patimo je rezultat loseg rada omladinske skole godinama unazad i trenera koji nema hrabrosti da gura mlade. Kako Zrinjski nema problem sa U21 igracima, i jos prekucaju ligu na to sve.teatrale36 je napisao/la:Ma ovo je glupo pravilo, u redu za neku razvojnu ligu pa da imaš zaštićeno godište, ali najveći rang i ti ovo namećeš silom. Da bogdo svi klubovi imaju po 5 U21 igrača, ali ovako se patimo kombinujemo šta je manje zlo. Gledam neku noć Shkupi protiv Dinama ne da nema mladog igrača nego nema bukvalno 2-3 Makedonca u ekipi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 3:50 pmPa bit ce tesko uklopiti sto jest jest.amar92 je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 3:02 pmNaci ce se Edis u problemu, ne moze izbaciti Subu zbog U21 pravila, tako da bi po toj logici trebao Stila na klupu. Povratkom Bendera ce i Drina/Beca morati poceti utakmicu.
Iako vec vidim da ce drzati Amoaha na klupi i kukati kako je kasno dosao, nespreman…
Stila nece na klupu sigurno ( i po forumasima je najbolji igrac na svojoj poziciji ), morat ce Mekica na klupu i Acu. Steta sto je Malic izasao iz tih zasticenih godina.
Najbolja je opcija imati dobrog mladog golmana.