Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 23, 2017 2:36 pm

Sjecam se pocetaka Dade Sadikovica, tad smo svi mislili da moze izrasti u odlicnog igraca. Prije tekme sa Plzenom je kruzila vijest da su oni poslali za Dadu 250 hiljada eura. Tad smo to odbili jer su svi smatrali da se za njega moze uzeti dosta vise novca. Igrac koji ima dosta nastupa u prvom timu od koji samo mozda 10 moze dobiti prolaznu ocjenu. Da je ostao dzaba bi samo uzimao mjesto mladim igracima koji ce mozda iskoristiti sansu koju Dado nije iskoristio..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

godrina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:40 pm

E jbg Dado, šteta baš sam se nadao u njega. Sad kontam birali su izmedju Dade i Radinovića valjda se nisu zajebali.
Sretno i opet nam donosi kakvih para :D
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

storm_raider
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:41 pm

mirzza je napisao/la:
pet jun 23, 2017 2:35 pm
storm_raider je napisao/la:
pet jun 23, 2017 1:57 pm
Sretno Dado.. steta, nadao sam se da ces ostati i nositi nas sljedecu sezonu. Potencijal si za to imao. Sretno i nauci iz ovoga.
Malo je bezveze sto nije odradio niti jedan trening sa ekipom. Slavko je u jednom intervju rekao pozitivno o Dadi, cak znao koliko je visok, ali eto sta je iza svega ko zna.
Zao mi jer je kvalitetniji od igraca iz veznog reda.
https://www.youtube.com/watch?v=hnSgfpez1qc 1:42 ovo pojedinci ni na treningu ne mogu uraditi a ne na tekmi...
Kako ih je Tiago valjao samo ovdje... Mahniti Brazilci, Wagner je izuzetak definitivno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

omladina1921zeljina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:47 pm

Želio bih se zahvaliti svima u klubu, a posebno navijačima, i zaista mi je velika čast što sam bio dijelom Plave porodice. Sa Željom sam proveo dosta vremena i prošao dosta toga, ali sada je došlo vrijeme da se rastanemo. Željo je moj tim i uvijek ću ga pratiti, nadam se da će u Evropi ostvariti mnogo uspjeha, i da će u narednoj sezoni ostvariti cilj, a to je osvajanje trofeja”, rekao je Sadiković i dodao:

”Jednom Željezničar, uvijek Željezničar”.
avanti ragazzi di buda, avanti ragazzi di pest, studenti, braccianti, operai il sole non sorge piad est!

CN 1969

LOBOTOMCI 2016

Plava Porodica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:51 pm

Hoce li ko moci snimiti utakmicu sa njihovog kanala, na poslu sam ne mogu gledat :psujem:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ponosannavas
Kontakt:

Sretno Dado. Živi i zdrav bio i mnog uspjeh au karijeri ostvario. Nemojte moli vas da sad opet trunimo o momku. Jedan od rijetkih za ojeg smatram da je mogao više. TO je i pokazao u Evropskim tekmama kod Ode. Isto tako jedan od rijetkih za kojeg mogu garantovati da su mu tribine uticale na samopouzdanje. Nadam se da će vani pronaći klub gdje će pokazati koliko vrijedi i da će se takv vratiti u Želju da dokaže ovima što su ga podcjenjivali da može itekako.

TO je to. Sve ostalo je rečeno 156844 puta.

Hurmasica
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:52 pm

ponosannavas je napisao/la:
Sretno Dado. Živi i zdrav bio i mnog uspjeh au karijeri ostvario. Nemojte moli vas da sad opet trunimo o momku. Jedan od rijetkih za ojeg smatram da je mogao više. TO je i pokazao u Evropskim tekmama kod Ode. Isto tako jedan od rijetkih za kojeg mogu garantovati da su mu tribine uticale na samopouzdanje. Nadam se da će vani pronaći klub gdje će pokazati koliko vrijedi i da će se takv vratiti u Želju da dokaže ovima što su ga podcjenjivali da može itekako.

TO je to. Sve ostalo je rečeno 156844 puta.
:palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:52 pm

Sta nam je sa Gotalom ima li neko infarmicija cini mi se da je trebao danas potpisati?
Alea iacta est!

kvalitet
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:54 pm

Mislim da je Klub pogriješio kad je Dado u pitanju. Pokazao je da može, da zna. Samo su mu trebale dobre pripreme i povjerenje trenera (uz pretpostavku da je 100% "u utakmici"). Šteta i za njega i za nas. Idemo dalje...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 23, 2017 2:56 pm

Ne znam šta je sa Dadom, al on je grohno i u Krskom. Mislim da on nama više nema šta ponuditi, sretno
Željezničar ante portas !

Dolina
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:08 pm

starigrad je napisao/la:
pet jun 23, 2017 12:53 am
i, da, @minjore sam jednom prilikom, u pp, pomenuo ko mi je sin i sa kim se druzi sa tribine (vec imaju dovoljno godina da su sa juga, presli na sjever), pa sam dobio odgovor da zna o kome se radi i da su prava raja. rahmetli cata je kod mene, u stanu, prespavao noci i noci, kad zaglavi u gradu, pa nije imao prevoz do stupa . sin je stalno na i oko grbavice, evropske tekme nije propustio zadnjih 8-9 godina. a, to sve, je usadjeno od mene i moje ljubavi prema Zelji.

cak mi i suruga padala sa dimnim, prije 15-tak godina (vrijeme kad je visocka bosna igrala 1. ligu), koje je pokusala unijeti na stadion za sina :)

zadnji derbi, na kosevu, sin je, u onoj majci ultras Zeljeznicar, najnormalnije pio kafu u starom gradu, te, prilikom polaska prema stadionu, prosao, u toj majci, pored kattedrale, gdje je vec bila ozbiljnija grupa hordi. koji su sjedili na stepenicama u ulaz katedrale i "navijali".

i, onda se nadje neko ko ce mi reci da sam "dusman", da mi jebe carsijsku mamicu, da mi zamjera to finale... garantujem da je 100 puta lakse biti navijac Zelje u dobrinji, nego na carsiji, ali, svakom svoje.

ja Zelju volim i tu ljubav sam usadio i sinu i zeni, koju fudbal, apsolutno, nije zanimao.
:palacgore: , što bi rekli, sit gladnom ne vjeruje, jebeno poslijeratno vrijeme, tada se prioriteti mijenjaju uostalom kao i sve u životu
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

boja mora
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:18 pm

Sretno Dado, žao mi je što te nismo vratili

mirzza
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:20 pm

Jel dosao Gotal?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:23 pm

Gotal kad baci potpis bit će na zvaničnoj.
Željezničar ante portas !

Brkoo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:30 pm

Nije mi jasno zasto u sve ubacujemo emocije. Dadi niko nije kriv za to sto njegova karijera strmoglavo ide prema dnu. Zasto bi dobio novu sansu? Trebalo je sad gurati takvog igraca koji nije iskoristio svoju sansu i da idemo na stetu Zerica, Sabanadzovica i Hajdarevica kojima se ukazala sansa i koju ce neko od njih i iskoristiti.
Kad pocnemo kao narod tako da razmisljamo, da samo od nas zavisi hocemo li biti uspjesni ili ne, onda cemo mozda i biti uspjesni u sportu, nece nam uvijek neko drugi biti kriv za nase neuspjehe..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:32 pm

Brkoo je napisao/la:
Nije mi jasno zasto u sve ubacujemo emocije. Dadi niko nije kriv za to sto njegova karijera strmoglavo ide prema dnu. Zasto bi dobio novu sansu? Trebalo je sad gurati takvog igraca koji nije iskoristio svoju sansu i da idemo na stetu Zerica, Sabanadzovica i Hajdarevica kojima se ukazala sansa i koju ce neko od njih i iskoristiti.
Kad pocnemo kao narod tako da razmisljamo, da samo od nas zavisi hocemo li biti uspjesni ili ne, onda cemo mozda i biti uspjesni u sportu, nece nam uvijek neko drugi biti kriv za nase neuspjehe..
+1
Pitaju ko ce odgovarati sto nismo ga unovcili. Pa nek odgovaraju isti oni sto su odgovarali za Hajradinovica i Gojaka.. A svi vidimo gdje su ova dvojica, a gdje Dado..

Morzhy
Kontakt:

U zadnje vrijeme svakog igrača čekamo k'o da je Ronaldo himself pa tako i ovog Gotala. Sve je pod kontrolom, ako dođe dobro došao, ako ne dođe ko ga yebe.

HajrA
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet jun 23, 2017 3:39 pm

Morzhy je napisao/la:
pet jun 23, 2017 7:30 am
starigrad je napisao/la:vjerovatno su ovi stariji skontali ko sam, na osnovu ovoga sto veceras pisem. u sjecanju mi je ostalo da su mi, na toj tekmi, najvise psovali seha (bukijev polubrat) i moj zet (necu ga imenovati, ali jedna od ikona prijeratnog juga).

u meni su te psovke probudile dodatni snagu i volju za pobjedom. jer, znam kako nam se dzelo, pomocu husnije arapovica, ispalio sa drzavnog prvenstva u malom fudbalu, iz kajnja. znao sam da su, pored dzele, hrvatsku "izbjegli" faco, adzem, golman brajlovic... i tada se vratili, puni sebe, niko kao oni. mala dvoarana puna kao sipak i meni je tekma prosla u bunilu, zbog "protivnika" sa druge strane, a Bogami i buke, koja je u pojedinim trenucima bila nesnosljiva. jbg, mala dvorana, regularno, prima cca 1000 gledalaca,, garantujem, da je na toj tekmi bilo dvije hiljade dusa, koje nisu prestajale sa navijanjem, bukom, galamom... i ni danas mi nije jasno kako sam iz tog svega uspjevao izdvojiti one psovke, upucene prema meni.

ja se ne stidim sekunde, igrao za nagradu, kao i ti povratnici, "zvijezde", da imam za kilu piletine, koju cu donijeti kuci, svojoj, pravoj, porodici
To je vjerovatno ovaj turnir? Halali što sam ti psovao :-)slika
Hvala za sliku pronasao sam se u publici :)
TM87

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:41 pm

Morzhy je napisao/la:
U zadnje vrijeme svakog igrača čekamo k'o da je Ronaldo himself pa tako i ovog Gotala. Sve je pod kontrolom, ako dođe dobro došao, ako ne dođe ko ga yebe.
sorry Englez, nisam te prepozno :lol:

cikazubo
Kontakt:

pet jun 23, 2017 3:45 pm

Minjore je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:
+1
Pitaju ko ce odgovarati sto nismo ga unovcili. Pa nek odgovaraju isti oni sto su odgovarali za Hajradinovica i Gojaka.. A svi vidimo gdje su ova dvojica, a gdje Dado..
Ko to može pozivati na odgovornost za neostvarivanje nekog transfera iz razloga jer se planirao progresivniji napredak igrača i još jači transfer u budućnosti :r
Na kraju krajeva transfer je bio moguć kada je Amar odlučivao o tim stvarima, valjda je on najstručniji i najrelevantniji da odlučuje o tome, smatrali su svi kao i on da će Dado biti još skuplji igrač, ali mnogo sitnih faktora je uticalo da to ne bude tako na kraju, i čiju glavu sad skidat, koja glupost, što ti kažeš onda se može postaviti i pitanje ko će odgovarat za Gojaka, Hajradinovića, Hodžića i ostale milione koji su otišli niz vodu..

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.

Prijava