Kako ih je Tiago valjao samo ovdje... Mahniti Brazilci, Wagner je izuzetak definitivno.mirzza je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 2:35 pmMalo je bezveze sto nije odradio niti jedan trening sa ekipom. Slavko je u jednom intervju rekao pozitivno o Dadi, cak znao koliko je visok, ali eto sta je iza svega ko zna.storm_raider je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 1:57 pmSretno Dado.. steta, nadao sam se da ces ostati i nositi nas sljedecu sezonu. Potencijal si za to imao. Sretno i nauci iz ovoga.
Zao mi jer je kvalitetniji od igraca iz veznog reda.
https://www.youtube.com/watch?v=hnSgfpez1qc 1:42 ovo pojedinci ni na treningu ne mogu uraditi a ne na tekmi...
ponosannavas je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 2:51 pmSretno Dado. Živi i zdrav bio i mnog uspjeh au karijeri ostvario. Nemojte moli vas da sad opet trunimo o momku. Jedan od rijetkih za ojeg smatram da je mogao više. TO je i pokazao u Evropskim tekmama kod Ode. Isto tako jedan od rijetkih za kojeg mogu garantovati da su mu tribine uticale na samopouzdanje. Nadam se da će vani pronaći klub gdje će pokazati koliko vrijedi i da će se takv vratiti u Želju da dokaže ovima što su ga podcjenjivali da može itekako.
TO je to. Sve ostalo je rečeno 156844 puta.
starigrad je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 12:53 ami, da, @minjore sam jednom prilikom, u pp, pomenuo ko mi je sin i sa kim se druzi sa tribine (vec imaju dovoljno godina da su sa juga, presli na sjever), pa sam dobio odgovor da zna o kome se radi i da su prava raja. rahmetli cata je kod mene, u stanu, prespavao noci i noci, kad zaglavi u gradu, pa nije imao prevoz do stupa . sin je stalno na i oko grbavice, evropske tekme nije propustio zadnjih 8-9 godina. a, to sve, je usadjeno od mene i moje ljubavi prema Zelji.
cak mi i suruga padala sa dimnim, prije 15-tak godina (vrijeme kad je visocka bosna igrala 1. ligu), koje je pokusala unijeti na stadion za sina
zadnji derbi, na kosevu, sin je, u onoj majci ultras Zeljeznicar, najnormalnije pio kafu u starom gradu, te, prilikom polaska prema stadionu, prosao, u toj majci, pored kattedrale, gdje je vec bila ozbiljnija grupa hordi. koji su sjedili na stepenicama u ulaz katedrale i "navijali".
i, onda se nadje neko ko ce mi reci da sam "dusman", da mi jebe carsijsku mamicu, da mi zamjera to finale... garantujem da je 100 puta lakse biti navijac Zelje u dobrinji, nego na carsiji, ali, svakom svoje.
ja Zelju volim i tu ljubav sam usadio i sinu i zeni, koju fudbal, apsolutno, nije zanimao.
+1Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:30 pmNije mi jasno zasto u sve ubacujemo emocije. Dadi niko nije kriv za to sto njegova karijera strmoglavo ide prema dnu. Zasto bi dobio novu sansu? Trebalo je sad gurati takvog igraca koji nije iskoristio svoju sansu i da idemo na stetu Zerica, Sabanadzovica i Hajdarevica kojima se ukazala sansa i koju ce neko od njih i iskoristiti.
Kad pocnemo kao narod tako da razmisljamo, da samo od nas zavisi hocemo li biti uspjesni ili ne, onda cemo mozda i biti uspjesni u sportu, nece nam uvijek neko drugi biti kriv za nase neuspjehe..
Hvala za sliku pronasao sam se u publiciMorzhy je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 7:30 amTo je vjerovatno ovaj turnir? Halali što sam ti psovaostarigrad je napisao/la:vjerovatno su ovi stariji skontali ko sam, na osnovu ovoga sto veceras pisem. u sjecanju mi je ostalo da su mi, na toj tekmi, najvise psovali seha (bukijev polubrat) i moj zet (necu ga imenovati, ali jedna od ikona prijeratnog juga).
u meni su te psovke probudile dodatni snagu i volju za pobjedom. jer, znam kako nam se dzelo, pomocu husnije arapovica, ispalio sa drzavnog prvenstva u malom fudbalu, iz kajnja. znao sam da su, pored dzele, hrvatsku "izbjegli" faco, adzem, golman brajlovic... i tada se vratili, puni sebe, niko kao oni. mala dvoarana puna kao sipak i meni je tekma prosla u bunilu, zbog "protivnika" sa druge strane, a Bogami i buke, koja je u pojedinim trenucima bila nesnosljiva. jbg, mala dvorana, regularno, prima cca 1000 gledalaca,, garantujem, da je na toj tekmi bilo dvije hiljade dusa, koje nisu prestajale sa navijanjem, bukom, galamom... i ni danas mi nije jasno kako sam iz tog svega uspjevao izdvojiti one psovke, upucene prema meni.
ja se ne stidim sekunde, igrao za nagradu, kao i ti povratnici, "zvijezde", da imam za kilu piletine, koju cu donijeti kuci, svojoj, pravoj, porodici![]()
Ko to može pozivati na odgovornost za neostvarivanje nekog transfera iz razloga jer se planirao progresivniji napredak igrača i još jači transfer u budućnostiMinjore je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:32 pm+1Brkoo je napisao/la: ↑pet jun 23, 2017 3:30 pmNije mi jasno zasto u sve ubacujemo emocije. Dadi niko nije kriv za to sto njegova karijera strmoglavo ide prema dnu. Zasto bi dobio novu sansu? Trebalo je sad gurati takvog igraca koji nije iskoristio svoju sansu i da idemo na stetu Zerica, Sabanadzovica i Hajdarevica kojima se ukazala sansa i koju ce neko od njih i iskoristiti.
Kad pocnemo kao narod tako da razmisljamo, da samo od nas zavisi hocemo li biti uspjesni ili ne, onda cemo mozda i biti uspjesni u sportu, nece nam uvijek neko drugi biti kriv za nase neuspjehe..
Pitaju ko ce odgovarati sto nismo ga unovcili. Pa nek odgovaraju isti oni sto su odgovarali za Hajradinovica i Gojaka.. A svi vidimo gdje su ova dvojica, a gdje Dado..