I kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.
Ps. Leon Misketovac.

I interesuje me hocel se leon i asharak na kraju uzeti kako se lijepo pomirise

I kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.
Ps. Leon Misketovac.

Idi festaj tam i ne jebi postene ljudeGrbavica je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 7:46 pmI kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.
Ps. Leon Misketovac.gori zaplet nego u indijskim serijama
I interesuje me hocel se leon i asharak na kraju uzeti kako se lijepo pomirise![]()
Grbavica je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 7:46 pmI kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.
I interesuje me hocel se leon i asharak na kraju uzeti kako se lijepo pomirise![]()
Ne yebem ja ljude, daleko bilo, zenski pol mi je ipak drazi.AsharaK je napisao/la:Idi festaj tam i ne jebi postene ljudeGrbavica je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 7:46 pmI kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.

ojj zemljo Indijostorm_raider je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 7:53 pmGrbavica je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 7:46 pmI kojoj struji na kraju leon pripadastorm_raider je napisao/la:Pa Leon je mozda i najvise bio protiv Amara. Bezveze sebi vadite oci, a Zeljovci ste.

Sta da se napise, evo covjek iznad vrijedja bez osnova ikakvog. Zna se kad je dosla ova skupstina i na sta smo dosli. Najgora situacija u klubu od kad se uopste prate ti podaci i placa nesto.
Rado cu saslusati svaki vas prijedlogSenad1921 je napisao/la: ↑ned nov 07, 2021 9:32 pmNazif je obicni ljigavac, joa davno sam pisao da treba da ode... Ako nista, onda zbog ono beka Kovacevica ili kako vec, pa neka se ugradjuje negdje drugo.
UO i NO su skupina nesposobnjakovica, ljudi bez vizije, znanja i poznanstava...
Skupstina kluba, vise navijacki nego neka pamet, htjeli bi nesto al ne znaju kako. Imaju volju, ali samo volju...
Nazif, nekako najvece zlo trenutno. Vec neko vrijeme zagovara prodaju pomocnog, okuplja ljude, suruje sa SD-om... Laze, petlja, izmislja... Glavna mu prica, avioni, kamioni, malezijci, Ameri i sl... A glavni pregovarac i osoba koja to radi je modni guru iz Londona, nasla krpa zakrpu. A svi smo vidjeli sta moze modni guru.
Navijaci su opet krivci po ko zna koji put, klub je maltene pred gasenje, mestarenje je i dalje na visokom nivou, u klubu niko nista ne radi, a oni i dalje nijemi posmatraci...
Amare za lijeka ti trebalo, djubre masno...
Koliko znam a znam iz prve ruke, na skupštini je sve pogrešno predstavljeno. S druge strane pričati da je trenutni UO tu kratko je laganje i obmanjivanje. Ademović i Nurko su u klubu preko 2 godine, Karavdić i Hasanbegović preko godinu dana. Stvarno je obmanjivanje ljudi da je to neki novi UO i da pojma nisu imali. Sve su znali i bili su dužni da znaju. Pa kakvi su to članovi UO i NO koji ne znaju šta je bilo u njihovom mandatu u klubu.milanribar je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 9:39 amSta da se napise, evo covjek iznad vrijedja bez osnova ikakvog. Zna se kad je dosla ova skupstina i na sta smo dosli. Najgora situacija u klubu od kad se uopste prate ti podaci i placa nesto.
Cinjenica je da nam je na skupstini predstavljeno pogresno stanje vezano za dug poreznoj i to je najveci problem, da li iz neznanja ili namjerno to ne mogu reci, sad je jako tesko praviti neke smjene i prelamati preko koljena kad nemas spremne ljude odmah da tu uskoce, a i ko bi u ovoj situaciji.
Trenutna struktura UO je jako kratko tu da bi nesto rekao o njoj ali ono sto mogu potvrditi je da je trenutno skupstina na usluzi 24 sata i svaku vrstu pomoci imaju od iste, s Poreznom se pokusava rijesiti problem i to je najveci izazov trenutno, sredstva iz budzeta koja nismo imali prosle godine sto zbog pandemije, sto zbog inertnosti nase ce se pokusati izdejstovati u najvecoj mogucoj mjeri sad od svih nivoa vlasti, jer nam je svaka marka bitna.
Kolko god to zvucalo dosadno, sad smo potrebniji klubu nego ikad kao navijaci sa svakim vidom podrske. Sami smo se doveli u ovu situaciju, tj nasi ljudi su nas doveli do ovog, valjda nas ovo nauci da cijenimo posten rad i iskrene namjere prema klubu ako pregrmimo ovu krizu...
Fanzi je napisao/la: ↑pon nov 08, 2021 12:44 pmOrganizujemo akciju jednokratne pomoći. U fokusu su porodice preminulih navijača, porodice navijača u stanju socijalne potrebe i bivši fudbaleri Kluba-penzioneri.
Tekst akcije objavljen na FB:
UDRUŽENJE PLAVI FOND ORGANIZUJE AKCIJU PRIKUPLJANJA I DODJELE SREDSTAVA ZA JEDNOKRATNU POMOĆ PORODICAMA PREMINULIH NAVIJAČA, PORODICAMA NAVIJAČA U STANJU SOCIJALNE POTREBE I BIVŠIM-PENZIONISANIM FUDBALERIMA KLUBA.
Nakon što smo neformalnim putem tražili pomoć u identifikovanju korisnika jednokratne pomoći, i nismo dobili nijednu prijavu, akcija je formalizovana putem Odluke u prilogu.
Namjera nam je identifikovati određeni broj korisnika uz podršku zajednice Željinih navijača. Zatim prikupiti aplikacije, provjeriti ih i kreirati listu korisnika jednokratne pomoći. Više detalja o potencijalnim korisnicima akcije možete vidjeti u tekstu same Odluke.
Po kreiranju liste, obratit ćemo se javnosti o visini sredstava neophodnih za uspješnu realizaciju akcije.
Obrazac za prijavu potencijalnih korisnika, možete popuniti na linku:
https://forms.gle/7jvtPWN6wps8SJtG7
Shodno Odluci u prilogu, u mogućnosti ste izvršiti uplatu.
Udruženje Plavi fond otvorilo je i devizni račun kod BBI Banke.
Transakcijski računi Udruženja su:
TRN u KM (BAM), za uplate u BiH:
1413-1253-2001-4722
TRN u EUR, za uplate van BiH:
Korisnik: Udruženje Plavi fond Sarajevo
Adresa: Adema Buće 15/VI, 71000 Sarajevo
IBAN: BA39 1413 1253 1000 1509
SWIFT: BBIBBA22XXX
Za sva pitanja i nejasnoće, stojimo Vam na raspolaganju putem FB stranice Udruženja ili emaila plavifond@gmail.com.
Akcija ostaje otvorena u narednih 15 dana.
Po okončanju akcije, obratit ćemo se javnosti s više detalja.
Hvala svima na učešću i podršci!
LINK: https://www.facebook.com/PlaviFond21/po ... 1372542576