Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 16, 2017 7:14 pm

@bianco blu, Na njihovoj fb stranici bilo. Vjerovatno su izbrisali ali zelim da klub reaguje i zabrani dolazak na nas stadion novinarima oslobodjenja..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

igla
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:17 pm

Ligata čita forume, znao je on od riječi do riječi kopirati sa foruma i stavljati u novine.
Evo maloprije, ja napisao o trofejnom Stevi Nikoliću na klixovom forumu, frajer za sat piše članak.

Ligata, ***** ti majku. Kopiraj i ovo.

Elegant
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:19 pm

Sutra ako pitari ostanu bez kupa bice na staklenim nogama na derbiju, samo da se ova nasa bagra opameti i odigra muski ovu utakmicu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

bianco blu
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:20 pm

Brkoo je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:14 pm
@bianco blu, Na njihovoj fb stranici bilo. Vjerovatno su izbrisali ali zelim da klub reaguje i zabrani dolazak na nas stadion novinarima oslobodjenja..
GAMAD! Šteta što im renoviraše onu zgradu na Nedžarićima, bolja je kao ruševina bila

cikazubo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:20 pm

Meni je ovo prejako sa 5% na derbijima, samo da naši još usvoje taj procenat a ne da im se daje 10%, isti kavez kao i svakoj drugoj navijačkoj grupi.
Automatski onu kino grupu više nećemo morati gledati na našoj Grbavici u budućnosti, a mi ćemo uvijek imati finu podršku sa 1800 ljudi na Koševu.

Morzhy
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:21 pm

Ajzea je napisao/la:
uto maj 16, 2017 6:30 pm
Minjore je napisao/la:
uto maj 16, 2017 5:44 pm
Bice par nasih i na sjeveru, cisto radi uroka :lol:
Morzhya saljemo na skelu na sjeveru !
Lati se mikrofona i povedi prijatelju !

SVI NA SJEVER !
Kad bi im zagrmio "raširite se" i onda "je.i malo Saraj'vo o o oo o o ooo"

Okolele
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:24 pm

Baja i Amir u pocetno sastavu Konyaspora..Trebao bi biti prijenos na nekom od sport klubova u 19:45..

EDIT:Jbg na SK4 prijenos.. :psujem:
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u uto maj 16, 2017 7:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sajo10
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:25 pm

Ovo ako je istina za Oslobodjenje, to je velika sramota za takav list koji treba da bude kao neutralan a ne da ismija najveceg kluba u drzavi. Naravno da je neki pitar admin piso ali nema veze. Volio bi da klub reaguje na ovo, pa makar u tisini. Nisam da se svakoj osobi koja se ne slaze sa zeljinim stavom zabrani pristup press konferencijama i slicno ali ovo je patetika na velikom nivou haha.

P.s. Yebo vas 5%. O cemu je problem? Pa to je njihova najveca radost ove sezone, sto ce doci 1.7k manijaka na mec. Ja ocekujem pozitivan rezultat i nadam se da igraci nece iznevjeriti dva puta uzastopno.

Brkoo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:33 pm

Cuj ako je istina, jok eto ja izmisljam. Stajalo na njihovoj fb stranici, komentarisao i faruk zametica, ako se ne varam on je bio na gg.ba..
@sajo10, Jedno je kad se neko ne slaze sa necijim misljenjem a drugo je ovakva reakcija: "trazili ste eto vam ga 5%"
Klub treba da reaguje i da novinarima oslobodjenja zabrani pristup na Grbavici..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

black64
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:34 pm

Pricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.

Nikolaj
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:39 pm

Prihvatiti odluku malezijske uprave na čelu sa kurvetinom Sabrinom i idemo jako!Oslobođenju zabraniti pristup na 500 metara od Grbavice, kao i govnogovno.ba, Avazu, kojim jebe mater, nikakve koristi od njih nemamo, pa naša Fejsbuk stranica ima više lajkova nego ovi zajedno i čitanije je od ovih mrtvih portala i raspalih novina koje niko više ne čita!Sa bismilom braćo u subotu, ovi momci što idu neka poderu grla i dlanove za našu slavu i pobjedu!Realno trebali su nam dati 500 karata, jer tada bi bili izjednačeni sa njihovim čemernim sjeverom :D

avlami97
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:41 pm

slika
Zadnji derbi na Koševu. Nama DUPLO skuplje karte bile. Vidi šake jada na sEveru :lol: :lol: :lol: :lol:
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Amidza
Kontakt:

black64 je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:34 pm
Pricom o derbiju mi njima dajemo na vaznosti i podizemo im cijenu.Raspali klub u vlasnistvu kineza sa isfrustriranim navijacima i upravom koja igrace finansira uzimanjem kredita kod mikrokreditnih banaka koji u vlasnistvu nemaju svoj fan shop te igraju na stadionu u vlasnistvu opcine centar i mi se zakacili na njihovu pricu.Mi smo institucija u ovoj ligi.Najtrofejniji klub sa najvecom tradicijom sa najorganizovanijom i najvecom armijom navijaca sa stadionom u nasem vlasnistvu i nasim privatnim poslovnim prostorima.Iz nasih redova je iznikla najveca zivuca fudbalska legenda na ex yu prostorima koja je priznata i na istoku i na zapadu.Za njih je bitna prica o derbiju iz jednog prostog razloga jer je to jedini nacin kako bi se ravnali sa nama.Surova istina za njih je a sto nas ne treba da zabrinjava da ce najveci derbi za par godina bit onaj ne izmedju nas i njih nego izmedju Zelje i zrinjskog.Ne pusim pricu da bez jakog sarajeva nema ni jakog Zelje.Mi smo klub za sebe mi smo filozofija za sebe daleko im kuca od nase.
10/10 :palacgore:
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Dr. Adzem
Kontakt:

Ma **** kineze. Ako ne bude naseg bojkota ocekujem jos nekih 5000 nas na zapadu
Cuva Bog Zelju svog!

cikazubo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:44 pm

Imal kakav link za nas sa mojom tv ? :D

cikazubo
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:49 pm

Hvala :)

drtooth
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:49 pm

Jesam li ja jedini koji je za to da se kavez za gostujuce navijace napravi na sjeverozapadu?
Fizicki je odvojeno od zapada, a nece se prekidati kontinuitet nasih navijaca sjever-istok...

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Željo, to je moj tim!

Morzhy
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:51 pm

avlami97 je napisao/la:
slika
Zadnji derbi na Koševu. Nama DUPLO skuplje karte bile. Vidi šake jada na sEveru :lol: :lol: :lol: :lol:
A još se raširili, jedan pitar na dvije stolice i vidi...ccc

psihopata
Kontakt:

uto maj 16, 2017 7:54 pm

Morzhy je napisao/la:
uto maj 16, 2017 7:51 pm
avlami97 je napisao/la:
slika
A još se raširili, jedan pitar na dvije stolice i vidi...ccc
ma ovo je opticka varka,zato sto je sjever dalje pa se cini. :D
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Bosnia

uto maj 16, 2017 7:57 pm

avlami97 je napisao/la:
slika
pa jebote sta se mi zalimo kad je i njima 5% na sjeveru

ljudi samo hoce da nas bude ko i njih

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava