Cuj ovo!? Hoce nam reci da su ono bili oba penala za Svinjski!!!

Bravo. Ne dozvolite da se pitarluk uvuce medju nase redove, ljudi dragi. Moze pricati ko sta hoce, ali nemaju pitari nimalo losu ekipu. Dulja, ovakav ili onakav, je vjerovatno najbolji igrac lige, a mi takvog igraca nemamo, osim mozda Zebe. Mi smo Zeljeznicar, postujte protivnika, a nemojte se bahatiti. To niti je bila nasa filozofija, niti smije da bude!sergejevic je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:28 pmPa realno da Valjic nama ono nije svirao ovdje bi se stranice i stranice ispisale kako smo osteceni. Onaj drugi start je bio cist penal, slicno je nama svirao protiv Melaegea. Nazalost sve je vise pitarluka medju nama. Poslije nekoliko pobjeda smo sampioni svemira, pisamo po svima, idemo razvaliti sve redom, a realnost je drugacija. Neki jedva docekaju kiks pitara da idu provocirati, a sve se to vrati prije ili kasnije. Trebamo gledati samo sebe i to je ono sto nas treba izdvojiti od drugih. Ko je kome prodao, ko je koga kupio, koga su pogurali, ko je sam protiv svih je prica nekih drugih, a ne navijaca Zeljeznicara.
Lars kingu veliki gospodine.Puno puta si svojim angazovanjem uljepsao dan svakom manijaku.Suvisno je pricati koliko nam znace tvoji linkovi za tekme ili ti snimci sa priprema kluba.Sto se tice grafickih momenata tu uvijek mozes se obratiti mom junioru a za ubuduce kad budes trebao nesto da snimis javi mi se u pp da ti dobacim kameru da tvoj rad bude jos bolji na zadovoljstvo svih manijaka.Budi mi pozdravljen !!!LARS1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:26 pmMajkle provaljen siblack64 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:24 pmGospodo draga nikad se ne smije zaboraviti da smo mi najveci,najorganizovaniji i najtrofejniji klub u drzavi.Kao takvi vazda smo trn u oku kako komsijama tako i ostalim klubovima u premijer ligi.Ulaziti u raspravu ili ti drzati do misljenja malenih je smjesno prosto me ne interesuju.Sta oni pricaju,sta misle libo me racku.Njima njihov klub,nama nas,njima njihov stadion (ako se tako moze reci za kosevo) nama nasa Grbavica,njima njihovi kinezi nama nas GRANDE MISKE i streberi.Nakon velikog boda u Mostaru mene danas interesuje kako napreduju radovi na platou ispred istoka i zamolio bi ako neko ima koju sliku da nakaci na forum,te u kakvom je stanju sa povredom lijepi Zajko.
![]()
Što bi Ramiz zmaj rekao, Allah te nagradio,black64 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:47 pmLars kingu veliki gospodine.Puno puta si svojim angazovanjem uljepsao dan svakom manijaku.Suvisno je pricati koliko nam znace tvoji linkovi za tekme ili ti snimci sa priprema kluba.Sto se tice grafickih momenata tu uvijek mozes se obratiti mom junioru a za ubuduce kad budes trebao nesto da snimis javi mi se u pp da ti dobacim kameru da tvoj rad bude jos bolji na zadovoljstvo svih manijaka.Budi mi pozdravljen !!!LARS1921 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:26 pmMajkle provaljen siblack64 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:24 pmGospodo draga nikad se ne smije zaboraviti da smo mi najveci,najorganizovaniji i najtrofejniji klub u drzavi.Kao takvi vazda smo trn u oku kako komsijama tako i ostalim klubovima u premijer ligi.Ulaziti u raspravu ili ti drzati do misljenja malenih je smjesno prosto me ne interesuju.Sta oni pricaju,sta misle libo me racku.Njima njihov klub,nama nas,njima njihov stadion (ako se tako moze reci za kosevo) nama nasa Grbavica,njima njihovi kinezi nama nas GRANDE MISKE i streberi.Nakon velikog boda u Mostaru mene danas interesuje kako napreduju radovi na platou ispred istoka i zamolio bi ako neko ima koju sliku da nakaci na forum,te u kakvom je stanju sa povredom lijepi Zajko.
![]()
Qwerty_1987 je napisao/la: ↑čet apr 06, 2017 5:51 pmIma li sta od onog klipa sa sudijskim greskama iz prve polusezone na nasu stetu, trebalo bi ono izgleda opet aktuelizirati, u ovoj državi samo vrijedi seljački pritisak, nebitno jesi li u pravu ...
Sent from my SM-G925F using Tapatalk