I viziju, jebi ga treba naglasitiexbabilon je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 6:18 pmMozemo mi okretati pilu naopako da bi nasli nesto pozitivno, ali klub bez ambicije i navijaci bez ocekivanja ne mogu dovijeka. Bojim se da ce i prodaja godisnjih karata i posjeta na stadionu generalno pokazati da se raja zasitila prezivljavanja, stabilizacije, i floskula generalno.
Odbor za hitnost koji od navijaca trazi prijedlog ljudi koji mogu pomoci i objava trenera sa recenicom da se drugi nisu uklapali u finansijsku konstrukciju... jasno je gdje smo. Trener, igraci i generalno teren su mozda i najmanji problem.
Sretno Spancu i nama s njim.
🤍
🤍
🤍
Ovo je gore ,bukvalno si imao vise igraca onaj period kad je dosao Ivkovic . Ovdje sad imas sitùaciju da nemas pola pozicija pokrivenih sa dodatkom da i ovi sto su tu u svakom trenutku mogu otici. Tezak je period ispred nas , samo je doboljno pogledati ono sa cim raspolazemo i vidjeti raspored prvih 5 kola.
Ovo je alternativa, ovo je stabilizacija i ovo je odbor za hitnost. Nemam apsolutno nikakva ocekivanja od ove sezone osim opstanka.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 8:42 pmHocemo li imati ikakvu ekipu do pocetka sezone kako je krenulo jbt. Onda s Ivkovicem sam imo vise optimizma
pisi cesce
sve raŠĆerat,ja govorim niko ne slusa,
devet bodEva po cetvrtini treba sakupiti...AdmirA je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 9:05 pmOvo je alternativa, ovo je stabilizacija i ovo je odbor za hitnost. Nemam apsolutno nikakva ocekivanja od ove sezone osim opstanka.ANamelessGhoul je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 8:42 pmHocemo li imati ikakvu ekipu do pocetka sezone kako je krenulo jbt. Onda s Ivkovicem sam imo vise optimizma
E svasta, kakvi milioni sta je vama, te pare su potrosene davnih danaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 10:41 pmAli Sabic kapiten![]()
Jesu li ovo pare od Jabera proslijedili Jonavionaj napisa da leglo par miliona, izgleda bgm da jeste.
Ne znam po cijim instrukcijama pisete ali samo cu reci sljedece : agencija ce platiti za trenera,jos jedna rata od Jabera je ostala ali se od te rate mora platiti posrednik kojiem se ostalo duzno za placanje Dinamu koje je odradio za nas ,pomocnici ce biti Hasagic od starih trenera kluba + jedan nas covjek koji je dugo vremena radi u Spaniji kao trener ( znaci necemo imati problema oko jezika trener-igraci) + jedan njegov pomocnik spanac i mislim da ce je u toku potraga za kondicionim trenerom.Zavrsene su obaveze prema savezu( uplacene)da mladje selekcije i klub nemaju problema oko registracija i igranja.AsharaK je napisao/la: ↑sri jul 15, 2026 12:02 amE svasta, kakvi milioni sta je vama, te pare su potrosene davnih danaSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑uto jul 14, 2026 10:41 pmAli Sabic kapiten![]()
Jesu li ovo pare od Jabera proslijedili Jonavionaj napisa da leglo par miliona, izgleda bgm da jeste.