Ima logike, normalno da će tražiti nekoga ko ima iskustvo u realnom sektoru.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 3:45 pmJe li istina da bi Vukotić mogao biti novi presjednik UO?
Ima logike, normalno da će tražiti nekoga ko ima iskustvo u realnom sektoru.Gagi tm 87 je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 3:45 pmJe li istina da bi Vukotić mogao biti novi presjednik UO?
Izgleda da je tesko bolestan kako sam načuo vjerovatno zbog toga je i ova smjena. Al bez sikirancije dolaze drugi ljudiGodinamaTu je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 2:06 pmJel iko Nijaza vidio i na jednoj utakmici Zelje? Ko nam je doveo Milosevica i ko nam je dovodio pojacanja ako sš koji je tad bio nista znao nije

Počeo sam razmišljati da nam je neko sihre bacio na klub jer ovo što se dešava nije normalno da te za pola god ovakvi pehovi stižu jedan za drugim i ne staje. Cveta,Sosic, i sad Hodžić strašno
Kako je iz krugova bliskih FK Željezničar rečeno "određeni ljudi unutar kluba pokušali su da prave "talove" u dovođenju igrača i namještaju pozicije za članove porodica, nakon čega je reagovao Mirvić i udaljio ih od kluba.
Lik je zaostao u vremenu od prije 15 godina, nije više u Savezu Ušanović i kompanija, a Vico i Beus ovakve sad ne yebu 2%. Prije dva dana sam pisao da se nadam da će Mirvić na vrijeme shvatiti s kim ima posla i evo reagovao je brzo, što je svakako pozitivno.
Sudeci ko prenosi informacije, vrlo vjerovatno je neka bivsa garnitura.SamoIstina je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 5:24 pmKo su uopste kandidati za novi UO? Ne znam sta smo dobili ako se vrati neka bivsa garnitura.
U žalosti je. I treći idol nakon Amara i Senada mu pade šaptom.
Toga se ja i pribojavam. Ne sumnjam da Sanin ima dobre namjere, ali mora ih pazljivo probrati.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 5:42 pmSudeci ko prenosi informacije, vrlo vjerovatno je neka bivsa garnitura.SamoIstina je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 5:24 pmKo su uopste kandidati za novi UO? Ne znam sta smo dobili ako se vrati neka bivsa garnitura.
Toliko je bolestan da ga na Pofalićima kod Energoinvesta svaki dan sretnem.south side je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 4:21 pmIzgleda da je tesko bolestan kako sam načuo vjerovatno zbog toga je i ova smjena. Al bez sikirancije dolaze drugi ljudiGodinamaTu je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 2:06 pmJel iko Nijaza vidio i na jednoj utakmici Zelje? Ko nam je doveo Milosevica i ko nam je dovodio pojacanja ako sš koji je tad bio nista znao nije
izjeda ga iznutrajug21 je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 6:29 pmToliko je bolestan da ga na Pofalićima kod Energoinvesta svaki dan sretnem.south side je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 4:21 pmIzgleda da je tesko bolestan kako sam načuo vjerovatno zbog toga je i ova smjena. Al bez sikirancije dolaze drugi ljudiGodinamaTu je napisao/la: ↑pon mar 09, 2026 2:06 pmJel iko Nijaza vidio i na jednoj utakmici Zelje? Ko nam je doveo Milosevica i ko nam je dovodio pojacanja ako sš koji je tad bio nista znao nije
otet je