https://www.nfsbih.ba/images/2025-D/Dok ... 025_26.pdfNa kraju takmičarske sezone 2025/26 iz WWIN lige BiH ispadaju dva (2) najslabije plasirana kluba.
https://www.nfsbih.ba/images/2025-D/Dok ... 025_26.pdfNa kraju takmičarske sezone 2025/26 iz WWIN lige BiH ispadaju dva (2) najslabije plasirana kluba.
Brate mene si iskopirao hahaSamoNapad je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 12:42 pmDa li ima negdje podatak gdje se vidi od 2015 svake sezone imamo nekakve nizove poraza po 5 ili vise . Meni je to za proucavanja , ne moze biti normalno da svake sezone imas tolike nizove. Da ne kazem da se niko vec 10-tak godina ne sjeca dvije normalne stabilne sezone.
Mi smo, gledajuci kontinuitete u sezonama , zreli da ispadnemo ove godine. Jednostavno vec 5 godina visimo tu negdje, prava prica ko Sloboda i Celik .
tehnicki niz ajmo rec nije los jer si presjekao pobjedom protiv Slavije to, al mislim da od doboja sve krece na bolje pocevsi sa njim.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 4:57 pmBrate mene si iskopirao hahaSamoNapad je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 12:42 pmDa li ima negdje podatak gdje se vidi od 2015 svake sezone imamo nekakve nizove poraza po 5 ili vise . Meni je to za proucavanja , ne moze biti normalno da svake sezone imas tolike nizove. Da ne kazem da se niko vec 10-tak godina ne sjeca dvije normalne stabilne sezone.
Mi smo, gledajuci kontinuitete u sezonama , zreli da ispadnemo ove godine. Jednostavno vec 5 godina visimo tu negdje, prava prica ko Sloboda i Celik .
Ja se ne sjećam kad je zadnji put bila sezona da nismo imali niz od 5+ poraza
Ali baš svake sezone taj niz dodje, sad smo samo premašili sebe, sad je 10+
Svi klubovi imaju krize ali nijedna ne traje ko u Zelji
A druze Boga mi si promasio ....posalji mejl predsjedniku pa neka vidi...forum nije mjesto za toga...
Teško on može zabiti ikome ali je sigurno bolji od Hamze i Rakić ima jedan kvalitet, zna podvaliti loptu, ove sezone sigurno 4 ili 5 puta je odlično proigrao saigrača u napadu i ona maestralna asistencija Pejiću protiv Zrinjskog nije ono slučajno.
On ga nemoze zabit ni lutki sa temua...
Kazes Gavro me poslao samo moras na viljuskaru doci...
K’o da je milja pa nije mogao platiti…Dzezvar je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 7:20 pmDa razjasnimo ovo oko dresa.
Istina je da je uzet dres i jos neke sitnice ali za potrebe omladinskog pogona odnosno delegacije koja ide u Zavidovice.Amar Bajramivic je bio prisutan kada se sve to desavalo zajedno sa Saninom Mesicem koji je to preuzeo....
Čudo nevidjeno da ga on zabije, a Aliċ potrefi našeg igrača centaršutom, pa da su sve Moldavke poredane u 16 hahahgavran je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 7:16 pmOn ga nemoze zabit ni lutki sa temua...
Napisah za potrebe kluba odnosno omladinakog pogona...kvalitet je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 7:41 pmK’o da je milja pa nije mogao platiti…Dzezvar je napisao/la: ↑čet mar 05, 2026 7:20 pmDa razjasnimo ovo oko dresa.
Istina je da je uzet dres i jos neke sitnice ali za potrebe omladinskog pogona odnosno delegacije koja ide u Zavidovice.Amar Bajramivic je bio prisutan kada se sve to desavalo zajedno sa Saninom Mesicem koji je to preuzeo....