Opet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 amPola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.Sky1 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:27 amKako se može otjerati taj Salčin? Da ga mi navijači tjeramo, ostatak Uprave ili Skupštima. Vidimo da je previše štete nanio klubu. Lik se mora odstaniti oz kluba.Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 10:42 am
I meni je bas zapalo za oci....isto kao da nekome nije stalo do investitora...
Ili ovi sa govneta nabadaju ili neko u klubu razmislja ovim drugim pravcem koji sam naveo...
Nebi me cudilo da ovo sve kuha Salcin jer njemu jedino ne odgovara ulazak investitora.
Jel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:10 pmOpet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 amPola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.
Pa objavi....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:27 pmJel nije? Ili treba da se screenshotovi pocnu objavljivati iz jula pa da vidimo koliko je sati ?Dzezvar je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 12:10 pmOpet Bozo sveznalica.....Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:35 am
Pola prosle i pola ove skupstine je u odlicnim odnosom s doticnim.
Bilo bi blago rečeno neozbiljno sada dovesti trenera i dati mu ugovor... Naravno, prvo skupština, pa da vidimo ko smo i šta smo, pa onda trener ili "trener"PlavaDobrinja1921 je napisao/la: ↑pon dec 08, 2025 11:45 amNema logike dovodit trenera dok se ne vidi šta će biti na skupštini, ko hoće da dovede nek ga on plaća iz svog džepa, dosta je iživljavanja na račun kluba.