Pa moraju te ekipe uzimti bodove na ostalim utakmicama da bi mogle gubiti protiv Borca.
Pa moraju te ekipe uzimti bodove na ostalim utakmicama da bi mogle gubiti protiv Borca.

🤍
🤍
🤍
🤍
🤍
🤍
Koje su to ekipe ispod tebe koje će te preći? Široki veze nema, Sarajevo teški odron Sloga bila bliža pobjedi na Koševu...ko su te ekipe, možda Velež, Radnik, Rudar?SamoNapad je napisao/la: ↑sub okt 25, 2025 10:38 pmNa ovakvim terenima u kao u Bijeljini i Prijedoru mi ne mozemo dobiti nikog jer su nam najopasniji igraci (Cvetanovski i Vinicius) mrtvi. Lopta skace stize te sporiji igrac tesko je trcati sa loptom a neamo mi ni tehnicki jak vezni red da zadrzi loptu na takvom terenu. Ovi Spanci su izgledali ko Barcelona za nas u kontroli lopte, s tim da mi ako mislimo da.se borimo za nesto vise moramo dobijati ove ekipe u gostima.
Previse imamo igraca bez ucinka Boljevic, Konigs, Pejic (osim Zrinjskog ) sve su to upitnici ali kljuc ce biti igrac na poziciji 10 . Ako ne bude bolje igre kroz sredinu mi cemo biti od 4 do 6 mjesta.
Nismo mi zasluzili danas vise od boda tako da sve nogom u guzicu kako smo igrali.
Siroki itekako ima veze, vidjeli smo to nedavno. Nadigrali su nas i pored nasa tri ponistena gola.svabo je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 1:38 pmKoje su to ekipe ispod tebe koje će te preći? Široki veze nema, Sarajevo teški odron Sloga bila bliža pobjedi na Koševu...ko su te ekipe, možda Velež, Radnik, Rudar?SamoNapad je napisao/la: ↑sub okt 25, 2025 10:38 pmNa ovakvim terenima u kao u Bijeljini i Prijedoru mi ne mozemo dobiti nikog jer su nam najopasniji igraci (Cvetanovski i Vinicius) mrtvi. Lopta skace stize te sporiji igrac tesko je trcati sa loptom a neamo mi ni tehnicki jak vezni red da zadrzi loptu na takvom terenu. Ovi Spanci su izgledali ko Barcelona za nas u kontroli lopte, s tim da mi ako mislimo da.se borimo za nesto vise moramo dobijati ove ekipe u gostima.
Previse imamo igraca bez ucinka Boljevic, Konigs, Pejic (osim Zrinjskog ) sve su to upitnici ali kljuc ce biti igrac na poziciji 10 . Ako ne bude bolje igre kroz sredinu mi cemo biti od 4 do 6 mjesta.
Nismo mi zasluzili danas vise od boda tako da sve nogom u guzicu kako smo igrali.
Kako su nas nadigrali ako su od tri poništena gola bar dva bila regularna..fcz je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 2:16 pmSiroki itekako ima veze, vidjeli smo to nedavno. Nadigrali su nas i pored nasa tri ponistena gola.svabo je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 1:38 pmKoje su to ekipe ispod tebe koje će te preći? Široki veze nema, Sarajevo teški odron Sloga bila bliža pobjedi na Koševu...ko su te ekipe, možda Velež, Radnik, Rudar?SamoNapad je napisao/la: ↑sub okt 25, 2025 10:38 pmNa ovakvim terenima u kao u Bijeljini i Prijedoru mi ne mozemo dobiti nikog jer su nam najopasniji igraci (Cvetanovski i Vinicius) mrtvi. Lopta skace stize te sporiji igrac tesko je trcati sa loptom a neamo mi ni tehnicki jak vezni red da zadrzi loptu na takvom terenu. Ovi Spanci su izgledali ko Barcelona za nas u kontroli lopte, s tim da mi ako mislimo da.se borimo za nesto vise moramo dobijati ove ekipe u gostima.
Protiv Veleza smo imali ogromne probleme da izvucemo pobjedu a po svemu sudeci oni su otad mnogo napredovali.
Za Rudar nam je mozda i najjasnije, u dvije utakmice su pokazali daleko vise od nas.
Ni protiv Radnika se nismo proslavili u dvije utakmice, naprotiv.
I da ne zaboravimo, u 5 od 6 gore nabrojanih utakmica smo imali Madzida, jednog od najboljih igraca lige.
Prvo Široki te nije nadigrao iako su nam tri gola poništena. Drugo, da su dva gola priznata pet komada bi im dali. Dalje, ko očekuje da Veleža razbije igrom u Mostaru i da mu pet komada, taj je lud.fcz je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 2:16 pmSiroki itekako ima veze, vidjeli smo to nedavno. Nadigrali su nas i pored nasa tri ponistena gola.svabo je napisao/la: ↑ned okt 26, 2025 1:38 pmKoje su to ekipe ispod tebe koje će te preći? Široki veze nema, Sarajevo teški odron Sloga bila bliža pobjedi na Koševu...ko su te ekipe, možda Velež, Radnik, Rudar?SamoNapad je napisao/la: ↑sub okt 25, 2025 10:38 pmNa ovakvim terenima u kao u Bijeljini i Prijedoru mi ne mozemo dobiti nikog jer su nam najopasniji igraci (Cvetanovski i Vinicius) mrtvi. Lopta skace stize te sporiji igrac tesko je trcati sa loptom a neamo mi ni tehnicki jak vezni red da zadrzi loptu na takvom terenu. Ovi Spanci su izgledali ko Barcelona za nas u kontroli lopte, s tim da mi ako mislimo da.se borimo za nesto vise moramo dobijati ove ekipe u gostima.
Protiv Veleza smo imali ogromne probleme da izvucemo pobjedu a po svemu sudeci oni su otad mnogo napredovali.
Za Rudar nam je mozda i najjasnije, u dvije utakmice su pokazali daleko vise od nas.
Ni protiv Radnika se nismo proslavili u dvije utakmice, naprotiv.
I da ne zaboravimo, u 5 od 6 gore nabrojanih utakmica smo imali Madzida, jednog od najboljih igraca lige.
🤍
🤍
🤍