sve raŠĆerat
Ofarbati u plavo i bice superAsharaK je napisao/la: ↑sri okt 15, 2025 2:42 pmhttps://reprezentacija.ba/487236-evo-ka ... lN343aL05g
Sve ovo je uradjeno i još nismo dobili upotrebnu dozvolu. Kako?Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 15, 2025 9:42 pmISTOK REKAPITULACIJA
90 DANA
NIKAD VIŠE NA OVIM PROSTORIMA
![]()
Pitanje za Tanu i BenjkuSky1 je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 12:58 amSve ovo je uradjeno i još nismo dobili upotrebnu dozvolu. Kako?Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 15, 2025 9:42 pmISTOK REKAPITULACIJA
90 DANA
![]()
Dosta se promijenilo al većina je ostala, što je i pošteno jer ako se započela priča sa investitorom glupo je da neko novi sad to nastavlja ili odustaje od toga...cipiripi je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 10:18 amJe li se sta promjenilo ili je vecinom ostao isti saziv ?
Licno sam za to da ostane isti saziv Skupstine jer su u prethodnom periodu imali dosta dobrih stvari i stabilizovali su Klub na svim poljima.
Sretno clanovima i da nam unaprijede klub jos vise
Otkud ti ideja da su te "legende" uopšte vezane srcem za Klub kao što smo recimo ti i ja ili peti, deseti? Osim par izuzetaka sve su to ljudi koji nemaju obraza, a to su dokazali više puta.milanribar je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 10:40 amDosta se promijenilo al većina je ostala, što je i pošteno jer ako se započela priča sa investitorom glupo je da neko novi sad to nastavlja ili odustaje od toga...cipiripi je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 10:18 amJe li se sta promjenilo ili je vecinom ostao isti saziv ?
Licno sam za to da ostane isti saziv Skupstine jer su u prethodnom periodu imali dosta dobrih stvari i stabilizovali su Klub na svim poljima.
Sretno clanovima i da nam unaprijede klub jos vise
Lično više nisam u sazivu jer mislim i nadam se da bi se i neko od bivših igrača ili "legendi" kluba a koji se sad bave nekim biznisom uključio u rad skupštine konačno. Ne mogu da vjerujem da niko od njih nema osjećaj ni potrebu da tu da svoj doprinos jer tako najlakše konkretno može nešto promijeniti.
Koldžo i Tana, a Benjka je na potezu, čekamo je.plavi kanarinac je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 1:04 amPitanje za Tanu i BenjkuSky1 je napisao/la: ↑čet okt 16, 2025 12:58 amSve ovo je uradjeno i još nismo dobili upotrebnu dozvolu. Kako?Occasionally je napisao/la: ↑sri okt 15, 2025 9:42 pmISTOK REKAPITULACIJA
90 DANA
![]()