Pa i nek ga je izveo. Lik nista uradio nijeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:12 pmI odmah Vinija vani, a mrtvi Pejic ostaje i to ide na krilo.cccc
Kako bolan nije a najagilniji ti igrac bio??? Onaj tamo ga prebio, iznudio mu karton itd. Druga stvar, vadis brzog igraca na gostovanju a ostavljas sporasa.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:14 pmPa i nek ga je izveo. Lik nista uradio nijeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:12 pmI odmah Vinija vani, a mrtvi Pejic ostaje i to ide na krilo.cccc
Bas je agilan bio stvarno cak je od 10 lopti izgubio svih 10.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:16 pmKako bolan nije a najagilniji ti igrac bio??? Onaj tamo ga prebio, iznudio mu karton itd. Druga stvar, vadis brzog igraca na gostovanju a ostavljas sporasa.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:14 pmPa i nek ga je izveo. Lik nista uradio nijeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:12 pmI odmah Vinija vani, a mrtvi Pejic ostaje i to ide na krilo.cccc
Fakat ne znam sta gledas.
Ma ja, bolje se kriti i ne gubiti lopte nikako.Odmah si bolje odigrao.Ima logike.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:17 pmBas je agilan bio stvarno cak je od 10 lopti izgubio svih 10.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:16 pmKako bolan nije a najagilniji ti igrac bio??? Onaj tamo ga prebio, iznudio mu karton itd. Druga stvar, vadis brzog igraca na gostovanju a ostavljas sporasa.
Polako buraz, nije Vini jr. Krampa je bio, kao i Pejić. Da je moglo 10 izmjena, odmah bih na polvremenu napravio.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:18 pmMa ja, bolje se kriti i ne gubiti lopte nikako.Odmah si bolje odigrao.Ima logike.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:17 pmBas je agilan bio stvarno cak je od 10 lopti izgubio svih 10.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 30, 2025 6:16 pm
Kako bolan nije a najagilniji ti igrac bio??? Onaj tamo ga prebio, iznudio mu karton itd. Druga stvar, vadis brzog igraca na gostovanju a ostavljas sporasa.