Nedo mu je menadzer pa sad...
Neki dan rece da nece biti problema oko produzetka ugovora.
Nedo mu je menadzer pa sad...
Ma on je pravi igrac ali se nakon sat vremena ugasi. Ako ozbiljno poradi na kondiciji i kilazi dobili smo jos jedno veliko pojacanje.
Meni je juče bio lošiji od ostalih. Nekoliko puta nepotrebno dupla stranu i navlači igrača na krilo. Osim toga, nema desnu nogu. poslije njega je i Cvetanoski bio li-la. Nekoliko puta ima loptu, vraća se sa njom, namjerno ulazi u duel i isti gubi. Ostali top.
Radnik....milanribar je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 9:35 amKo je preživio onu utakmicu kad smo na sjeveru svi bili a Graovac go dao za pobjedu zna kako je na zimi stajat na Grbavici, bez čizama i kape ne ide se više![]()
Graovac za izjednačenje, Zakaric za pobjeduTheBlue je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:00 amRadnik....milanribar je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 9:35 amKo je preživio onu utakmicu kad smo na sjeveru svi bili a Graovac go dao za pobjedu zna kako je na zimi stajat na Grbavici, bez čizama i kape ne ide se više![]()
nikada se u zivotu nisam vise smrzao... nikada....
evo sada me trci prodju kada mi naupadne...![]()
![]()
![]()
jel to onda kad smo ostali zatvoreni dok oni ne izadju, a pahulje ko bejzbol loptice padale?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:26 amGraovac za izjednačenje, Zakaric za pobjeduTheBlue je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:00 amRadnik....milanribar je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 9:35 amKo je preživio onu utakmicu kad smo na sjeveru svi bili a Graovac go dao za pobjedu zna kako je na zimi stajat na Grbavici, bez čizama i kape ne ide se više![]()
nikada se u zivotu nisam vise smrzao... nikada....
evo sada me trci prodju kada mi naupadne...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja sam se najvise smrznuo za derbi na grbavici msm 2017te.. Kad smo lopte farbali![]()
Kad je snijeg iznenadno pao, a pola raje na jugu lagano odjeveno. Ko je bio na jugu, zna kakva je to tegoba bila..
Jeste, 20% raje bilo u duksericama.ISB87 je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:32 amjel to onda kad smo ostali zatvoreni dok oni ne izadju, a pahulje ko bejzbol loptice padale?SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:26 amGraovac za izjednačenje, Zakaric za pobjedu![]()
![]()
Ja sam se najvise smrznuo za derbi na grbavici msm 2017te.. Kad smo lopte farbali![]()
Kad je snijeg iznenadno pao, a pola raje na jugu lagano odjeveno. Ko je bio na jugu, zna kakva je to tegoba bila..
Uh i ta utakmica je ostala zabiljezena negdje u kostima, kada smo ih pobjedili po onom blatu.milanribar je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 9:35 amKo je preživio onu utakmicu kad smo na sjeveru svi bili a Graovac go dao za pobjedu zna kako je na zimi stajat na Grbavici, bez čizama i kape ne ide se više![]()
dok je tu General i Coric ja se ne sikiram sekunde....exbabilon je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 10:55 amSad na zimu ugovor istice Hirosu.
Na ljeto ugovori isticu: Cavnic, Sukilovic, Karamarko, Radinovic, Markovic, Galic, Karjasevic, Radovac, Karić, Mircevski, Boljevic, Dangubic, Krpic.
(po transfermarketu)
Jaberov ostanak je svakako upitan.
Bila je prica da imamo ponude za Muftica i Karamarka, ne znam koliko ima istine.
U januaru mozda i ne bude prometno, ali na ljeto bi moglo biti. U januaru bi se mogli produziti neki od ovih ugovora koji isticu na ljeto, to bi bilo dobro.
Ako se dobro sjećam tada nije bilo organiovanog navijanja na jugu.cipiripi je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 11:05 amUh i ta utakmica je ostala zabiljezena negdje u kostima, kada smo ih pobjedili po onom blatu.milanribar je napisao/la: ↑pon nov 11, 2024 9:35 amKo je preživio onu utakmicu kad smo na sjeveru svi bili a Graovac go dao za pobjedu zna kako je na zimi stajat na Grbavici, bez čizama i kape ne ide se više![]()
Jos dvije upaecatljive utakmice su mi ostale u sjecanju super kup protiv pitara kada smo ih razbili i Dedic kad je penal promasio i prijateljska protiv Konyaspora, kada nas je 1000 bolesnika zdravlje ostavilo da bismo gledali nase pulene.
Nema sta mi koji smo 40+ godina tek sada osjecamo posljedice tih zimskih utakmica.