Kakve veze Bašić ima? Samo vi tako nastavite, šutite, čekate da primimo gol ili izgubimo pa se javite da tjerate.
Podrška Bašiću!
Ma nemamo koga ba, pa ja gledam klupu plače mi se, bukvalno nikoga ne bih ubacio ako imako može. Možda Al Jabera al je on ofanzivac a igramo sa igračem manje.
Kakav ba Bekric ljudi moji , njemu je bitnije igrati termin na Ilidzi i slikati po portalima nego se posvetiti poslu
Ma daj brate, pa sto onda uvodi Gasala jebenog koji ni u idealnim uslovima ne zna nista a kamo li sad? Zasto ne mijenja Mekica na vrijeme vec ga pusta da se glupira i gubi lopte? Ako je htio defanzivnije, mogao je zrtvovat Drlju za Bibera ili cak Dubackica pa igrati sa 3 stopera. Nije nam idealna klupa ali brate ima opcija stvarno, a on iskljucivo mijenja poziciju za poziciju.Maestro_1921 je napisao/la: ↑pet okt 27, 2023 3:43 pmMa nemamo koga ba, pa ja gledam klupu plače mi se, bukvalno nikoga ne bih ubacio ako imako može. Možda Al Jabera al je on ofanzivac a igramo sa igračem manje.
A ti ne bi uveo svježeg igrača na tu poziciju? Rustemović je crko bukvalno, nije kuveta više imao da se vraća.