https://twitter.com/SBesiktas1903/statu ... s%2F443329
Na kraju će otići za milion plus 50% od slijedećeg transfera kojeg neće ni biti jer će završiti karijeru u Bešiktašu ili će iz njega otići besplatno. Mi dobili puno manje nego što smo očekivali, a i KonyaDzezvar je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 11:27 am
https://twitter.com/SBesiktas1903/statu ... s%2F443329
Clanske zasad slabo idu, samo 2.200. Ako uzmemo 10.000 kao neki realan broj, dolazimo so toga da lezimo na potencijalnih jos 156.000 KM. Klub to MORA iskoristiti. Zahvaljujuci proslogodisnjoj brojci od preko 12k clanova u klubu sada imaju bazu podataka sa kontakt informacijama. Mora se sad tu agresivno ljudima javljati da im clanska istice ili da je istekla.AsharaK je napisao/la:Btw prosle godine je nekad akcija sa clanskim kartama pocela u ovo vrijeme, sad ce ljudima pocet isticat pa ce tako i produzavat. Meni je clanska vazila do jula 2023, sad sam je produzio i vazi do januara 2024. Preporucujem svima ako ima slicnih slucajeva da je produzi sad, jer ovako uvijek u januaru znas da treba produzit clansku.
Brate ako nisi primjetio sad člansku kad god da produžiš ona ističe 01.01.2024. što mi se i sviđa. Nek čekaju ovu da istekne naredne godine ćemo je svi u isto vrijeme produžiti.AsharaK je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 11:16 amBtw prosle godine je nekad akcija sa clanskim kartama pocela u ovo vrijeme, sad ce ljudima pocet isticat pa ce tako i produzavat. Meni je clanska vazila do jula 2023, sad sam je produzio i vazi do januara 2024. Preporucujem svima ako ima slicnih slucajeva da je produzi sad, jer ovako uvijek u januaru znas da treba produzit clansku.![]()
Nema na čemu.storm_raider je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 4:23 pmPrebacite se na pp da ne bi bilo banova. Obrisani postovi. Zadnje upozorenje, hvala!
Jer je kerina pitarskaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 6:15 pmZašto je mrtvi Zukanović obrisao vrijednost jasarevica za trmarketa hahahaha
Ma ne trebamo se čuditi. Tog debila dok neko ne uhvati i dobro isprebija neće se opametiti.Diverzant je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 6:40 pmJer je kerina pitarskaCrazySouth1987 je napisao/la: ↑pon jan 30, 2023 6:15 pmZašto je mrtvi Zukanović obrisao vrijednost jasarevica za trmarketa hahahaha