Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fcz
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri sep 14, 2022 9:07 pm

Fićo je napisao/la:
sri sep 14, 2022 7:57 pm
Sloga je dobra ekipa, dobro ćemo se morati namučiti ako hoćemo da ih dobijemo. Od početka sezone nam rezultati konkurenata idu na ruku, samo da sad u najbitnijem momentu ne zakažemo.
Ne bih ja bas svinje, podrinjce pa ni jufke smatrao konkurentima. Istina je da imamo dobrih 11-12 igraca, igramo agresivno ali klupa nam je i dalje kratka a neznalicu ocito niko ni ne pomislja smijeniti. U takvoj konstelaciji borba za titulu je manje-vise nemoguca misija.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 14, 2022 9:19 pm

Da imamo napadača sigurno bi uzeli Evropu.
Nadam se da će Aru prevariti da dođe. Vjerujem da se može vratiti.

Grbavica
Kontakt:

sri sep 14, 2022 9:43 pm

Tek sada se vidi koliko nas je sampanjac ekipa na celu sa brkom ukanalila. Pa zadnje 3-4 godine su ovakvi rezultati, svi podjednako losi i mi umjesto da nastavimo sa zamahom nakon izgradnje stadiona i osvajanja kupa, mi grohnemo toliko da i u ovako slaboj konkurenciji ne da nemamo trofeja, nego ni evropu ne zakacimo.
Yebo si nas brkati, bordo prijatelji da su nas vodili, vise bi hajra imali.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

amar92
Kontakt:

sri sep 14, 2022 9:48 pm

Sheldon je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
sri sep 14, 2022 5:26 pm
Porediti šampanjac ekipu (Džindo, Pešto, Čengić, Lulić (hrpa betona), Selimović i ostali) sa trenutnim kadrom skupštine je sramotno!
Kola prolaze a Edis prvi na tabeli. Pored silnih nesreca, preoskudnog igrackog kadra i sudijskih gresaka na nasu stetu. Svi u Dolinu da se na prvom mjestu zadrzimo jos neko vrijeme!
Mi smo treci na tabeli, mozda ti imas neku svoju tabelu gdje ti je Edis na prvom mjestu. S obzirom da zrinjski ima 3 utakmice manje, bit cemo 4.-5. kad odigraju oni te zaostale utakmice. Mogli i trebali smo biti prvi da nam trener nije radio gluposti koje su nas direktno kostale bitnih bodova.

Leon_Professional
Kontakt:

sri sep 14, 2022 10:07 pm

Grbavica je napisao/la:
Tek sada se vidi koliko nas je sampanjac ekipa na celu sa brkom ukanalila. Pa zadnje 3-4 godine su ovakvi rezultati, svi podjednako losi i mi umjesto da nastavimo sa zamahom nakon izgradnje stadiona i osvajanja kupa, mi grohnemo toliko da i u ovako slaboj konkurenciji ne da nemamo trofeja, nego ni evropu ne zakacimo.
Tačno

thierryhenry21
Kontakt:

sri sep 14, 2022 10:51 pm

Zrinjski ima baš težak raspored, Igman kući(trebali bi dobit), pa im dolazi Široki kroz tri dana, pa opet nakon 3 dana s Veležom i onda poslije 4 dana Tuzla City. U ove 4 utakmice po meni će uzet 7 bodova.
Ti si sav moj bol, ma ti si život moj!

Amar927
Kontakt:

sri sep 14, 2022 11:03 pm

Na zimu obavezno zaganjati lijevog beka Durakovica...bolji za klasu od Vege i Malica ..a nas bivši omladinac

Sheldon
Kontakt:

sri sep 14, 2022 11:28 pm

amar92 je napisao/la:
sri sep 14, 2022 9:48 pm
Sheldon je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
sri sep 14, 2022 5:26 pm
Porediti šampanjac ekipu (Džindo, Pešto, Čengić, Lulić (hrpa betona), Selimović i ostali) sa trenutnim kadrom skupštine je sramotno!
Kola prolaze a Edis prvi na tabeli. Pored silnih nesreca, preoskudnog igrackog kadra i sudijskih gresaka na nasu stetu. Svi u Dolinu da se na prvom mjestu zadrzimo jos neko vrijeme!
Mi smo treci na tabeli, mozda ti imas neku svoju tabelu gdje ti je Edis na prvom mjestu. S obzirom da zrinjski ima 3 utakmice manje, bit cemo 4.-5. kad odigraju oni te zaostale utakmice. Mogli i trebali smo biti prvi da nam trener nije radio gluposti koje su nas direktno kostale bitnih bodova.
Mi cemo prvi ciklus takmicenja zavrsiti u top3. Uz sve nabrojane nedace, rezultat je fenomenalan. Malo vise vjere u strucni stab. Nema racunice po kojoj mozemo biti 5. Dijelimo mjesto sa ekipama koje smo nasamarali, kao i tog zrinjskog koji prijeti. Siroki je smijesna ekipa, kad ih napusti sreca ne gine im donji dio tabele. Edis nije moj, nisam ni ja njegov.
rodrigo87 🕊️ 11.2.2016. - 25.6.2024.

Maestro_1921
Kontakt:

čet sep 15, 2022 1:09 am

Amar927 je napisao/la:
sri sep 14, 2022 11:03 pm
Na zimu obavezno zaganjati lijevog beka Durakovica...bolji za klasu od Vege i Malica ..a nas bivši omladinac
Obavezno! Danas ja baš htjedoh napisati. Mislim da je tu negdje s Malićem po godinama, mislim da su čak isto godište, mlađi je od Vege. Svejedno je klasa za obojicu, a i naše je dijete, danas je zabio gol protiv Tuzle. Mogli bi i Velića zaganjati usput..

Maestro_1921
Kontakt:

čet sep 15, 2022 1:13 am

Uhh evo tek vidjeh kakvu je golčinu zabio Duraković, izbacila arena. Al ga brat uvali, ubi pauka, kapa dole majstore...
https://youtu.be/iOh-HafD3jo

storm_raider
Kontakt:

čet sep 15, 2022 7:11 am

Grbavica je napisao/la:
Ispunio je mokre snove benje isovica i ostatka druzine. A nije da nismo pricali. I nije da zbog te istine nas nisu najgnusnije prozivali, prijetili. Haram im.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

milanribar
Kontakt:

čet sep 15, 2022 8:30 am

Leon_Professional je napisao/la:
Ima dvije povrede koje vuče, strah me da dođe pa ne bude dugo u kombinaciji ko Zec.

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 15, 2022 9:34 am

milanribar je napisao/la:
čet sep 15, 2022 8:30 am
Ima dvije povrede koje vuče, strah me da dođe pa ne bude dugo u kombinaciji ko Zec.
Šteta, treba onda ići na sigurniju opciju.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet sep 15, 2022 9:37 am

Meni je krivo sto nismo iskoristili sve ove rezultate, trebali smo imati bar +5/+6 kad se sjetim kako smo samo gubili bodove
Željezničar ante portas !

svraka
Kontakt:

čet sep 15, 2022 9:43 am

AsharaK je napisao/la:
Meni je krivo sto nismo iskoristili sve ove rezultate, trebali smo imati bar +5/+6 kad se sjetim kako smo samo gubili bodove
Mislim da ovo svaka ekipa govori kada vidi tabelu.
Koliko smo ih gubili, toliko smo i imali srece u mostaru, posusju i derbiju.

Gledati dalje sta i kako mozemo.

Grbavica puna i svi pjevaju...
Forza 1921!

Oda majstore!

Veteran1965
Kontakt:

čet sep 15, 2022 10:14 am

Najveći izazov po pitanju napadača je da Haračić nema uopšte konkurenciju, i u vidu nekog juniora. Dženisa tu ne računam. Radi neke stvari Haračić, ali očito je da nije dovoljno. Što nedostatak kvalitete, što neiskustvo igranja u PL, neuigranost, pa dijelom neke stvari i razumijem. Iako očekujem da će to biti bolje, on mora imati konkurenciju. Dok ne budemo u mogućnosti da dovedemo kvalitetnijeg špica od njega, daj Edise bar nekog juniora probaj bar nekad..
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Leon_Professional
Kontakt:

čet sep 15, 2022 10:18 am

svraka je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Baš to.

Generalno, svako kiksa. Eto i taj Zrinjski koji je izraziti favorit. Sarajevo je isto u zadnjim minutama ispustilo par bodova.
Tako da je teško očekivati da na ovo mi imamo još 6 boba i da smo se odlijepili. Nemamo ništa specijalno bolje u odnosu na ove konkurente.

Veteran1965
Kontakt:

čet sep 15, 2022 10:34 am

Pa jbt torpedo se toliko uvalio u igrače, a performans im je katastrofalan. Bojac također. Ako bi se na taj način poredili sa njima ili ostalim "favoritima" (mada nisam pristalica da se poredimo sa bilo kim) mi ne bi trebali biti nezadovoljni.
Ipak duga je liga, dolaze loši tereni, pitanje je kako će se ko snaći, kako će se sudije ponašati, mnogo je tu faktora izvan samog terena i igre.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

kemo
Kontakt:

čet sep 15, 2022 10:55 am

Maestro_1921 je napisao/la:
sri sep 14, 2022 8:29 pm
sri sep 14, 2022 4:20 pm
Pa Ića je našu ligu počeo pratiti kad su i podcast pokrenuli. Saši svaka čast, on ima kredibilitet.
Ma jašta, on prati onaj svoj Rudar Prijedor, tj. pratio ga je. 😂
A Saša je dobar, iako je Veležovac, to se zna, objektivan je, i što ti kažeš, ima kredibilitet.
Ma vala dalo bi se diskutovati koliko su objektivni. Imali su par ruznih ispada u bliskoj proslosti a ticalo se Zelje... Od tada samo Meridianov podcast pratim!

blueboy
Kontakt:

čet sep 15, 2022 11:25 am

čet sep 15, 2022 10:18 am
svraka je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Baš to.

Generalno, svako kiksa. Eto i taj Zrinjski koji je izraziti favorit. Sarajevo je isto u zadnjim minutama ispustilo par bodova.
Tako da je teško očekivati da na ovo mi imamo još 6 boba i da smo se odlijepili. Nemamo ništa specijalno bolje u odnosu na ove konkurente.
Jeste, Sarajevo npr. može reći da su trebali dobiti Slobodu, Široki i nas (koliko god nas po igri nisu zaslužili ali kad vodiš 2:0 do 88. minute logično da si ispustio bodove). Jedino je po meni Široki zaslužio da ima par bodova manje, jer su imali dosta sreće protiv nas i protiv Sarajeva. Kod Tuzle je čini mi se čisto sve, gdje su bili bolji i dobili su, gdje nisu izgubili su. Za Borac ne znam šta bih rekao, Velež je možda uz malo sreće mogao imati koji bod više, ali s obzirom ko mu sjedi na klupi ne može se sreći nadati 😀, a realno igraju prahistorijski fudbal.

Kako bude odmicala sezona leći će ovo sve na svoje, isprofilisat će se ovi na vrhu zbog širine kadra. Nadam se da će i za nas biti tu negdje mjesta.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 37 gostiju.

Prijava