Leon_Professional je napisao/la: ↑čet sep 15, 2022 10:18 am
svraka je napisao/la: ↑čet sep 15, 2022 9:43 am
AsharaK je napisao/la: ↑čet sep 15, 2022 9:37 am
Meni je krivo sto nismo iskoristili sve ove rezultate, trebali smo imati bar +5/+6 kad se sjetim kako smo samo gubili bodove
Mislim da ovo svaka ekipa govori kada vidi tabelu.
Koliko smo ih gubili, toliko smo i imali srece u mostaru, posusju i derbiju.
Gledati dalje sta i kako mozemo.
Grbavica puna i svi pjevaju...
Baš to.
Generalno, svako kiksa. Eto i taj Zrinjski koji je izraziti favorit. Sarajevo je isto u zadnjim minutama ispustilo par bodova.
Tako da je teško očekivati da na ovo mi imamo još 6 boba i da smo se odlijepili. Nemamo ništa specijalno bolje u odnosu na ove konkurente.
Jeste, Sarajevo npr. može reći da su trebali dobiti Slobodu, Široki i nas (koliko god nas po igri nisu zaslužili ali kad vodiš 2:0 do 88. minute logično da si ispustio bodove). Jedino je po meni Široki zaslužio da ima par bodova manje, jer su imali dosta sreće protiv nas i protiv Sarajeva. Kod Tuzle je čini mi se čisto sve, gdje su bili bolji i dobili su, gdje nisu izgubili su. Za Borac ne znam šta bih rekao, Velež je možda uz malo sreće mogao imati koji bod više, ali s obzirom ko mu sjedi na klupi ne može se sreći nadati

, a realno igraju prahistorijski fudbal.
Kako bude odmicala sezona leći će ovo sve na svoje, isprofilisat će se ovi na vrhu zbog širine kadra. Nadam se da će i za nas biti tu negdje mjesta.