sri avg 31, 2022 11:48 pm
Vrlo, vrlo važna pobjeda. Pohvale Edisu za postavku, stvarno smo bili dominantni prvo poluvrijeme. U drugom poluvremenu druga priča, loše izmjene, manjak koncentracije, u glavama igrača mi već pobijedili, što znači očito loša komunikacija na poluvremenu. Ali pišemo tri boda, to je važno.
Krila su nam preopasna. Svakoga uzimaju na prvom koraku, strašno. To je startnost, agilnost, to se ne uči, to imaš ili nemaš. U našoj ligi je to baš velika prednost. Za sada je samo Santos to radio i bukvalno ubijao protivnike, sad imamo i Amoaha. Ovom drugom kapa do poda za drugu asistenciju, strašno kvalitetno za krilo. Lako rješava 1 na 1 situaciju i pogađa jedinog igrača u 16. To krilo treba da radi, a naša odavno to radila nisu.
Eh, dolazimo do Haračića. Ok, fuli, ali se nađe u 5 izglednih situacija, zabije 2 gola. Njegova zamjena se ne zna naći u prilici, a kamoli da zabije.
Bekovi nam jesu loši, mora se nešto tu mijenjati ili da se ovi dohavizaju, pogotovo tu mislim na Galića. Ostalo mi je ok, standardno.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.