Ma na tu vrstu kontakta sam i ja mislio, ništa drugo, samo što je Meša izjavama to nahajco još bespotrebno ali u najboljoj namjeri vjerovatno.Dzezvar je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 11:49 amBoga mi si krivo informisan....milanribar je napisao/la: ↑sri avg 10, 2022 11:42 amJedini skim on komunicira lično je Meša Baždarević s obzirom da se poznaju i Meša je prijatelj s njegovom familijom. Malo mi je ludo da on priča Baotiću nešto a izričito je tražio da se potpiše ugovor o povjerljivosti kojim se ne smiju iznositi nikakvi detalji pregovora bez njihovog znanja ili odobrenja.
Malo je i Meša izletio sa nekim informacijama u javnost i mislim da je to najviše raju nahajcalo i sad svi očekuju tog investitora i postavljaju milion pitanja. Razumijem raju ali realno je da kod nas kakvi smo bude i milion problema na sve to...
Kao sto rekoh helem nejse neka prodje malo vremena....
Sa Mesom nema ama bas nikakav kontakt....to je prava istina.
Povezica Mese i Eldina je Eldinov dajdza Gospodin Dudo Blazevic...koji je dobar prijatelj sa Mesom.
Nadati se do septembra da će biti konkretno nešto, što duže traje više je mjesta za špekulacije i konstrukcije...