Eh...
Ne moze biti probijeno nesto cega nema...Fićo je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:30 pmNeće biti dalje probijen, samo ono što je predsjednik rekao, 5 ili 10 dana barem prema trenutnoj situaciji.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:22 pmPa rekli su za kraj mjeseca jula to i da nece biti problem ako bude probijen taj rok za 5-10 dana.
Otkud sad odjednom da ce dalje biti probijen rok?
Pa sta imamo rok jos 4-5 sabura ne nasjedajte na fake newssalemprolic je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:38 pmBuraz pet dana prošlo već.Fićo je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:30 pmNeće biti dalje probijen, samo ono što je predsjednik rekao, 5 ili 10 dana barem prema trenutnoj situaciji.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:22 pmPa rekli su za kraj mjeseca jula to i da nece biti problem ako bude probijen taj rok za 5-10 dana.
Otkud sad odjednom da ce dalje biti probijen rok?
Upravo je meni fake news ta da ce biti probijen rok koji je opet samo 2 dana prije usaglasen na skupstini.zeka_tm87 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 8:59 pmPa sta imamo rok jos 4-5 sabura ne nasjedajte na fake news
A šta to kao čekamo da Diglišić pošalje? Evo čovjek gore kaže da se ne čeka on, nego da naši odrade neke administrativne stvari. Upravo iz ovih razloga, raznih nagađanja, još sutra se treba oglasiti neko iz Uprave, da se konačno stane u kraj svemu ovome.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 9:32 pmTo za 5-10 dana je odmah receno, koliko sam upoznat u skorije vrijeme nije bilo price o tome koliko ce to trajati, tako da tih 5-10 dana mozete uzeti sa velikom rezervom. Cisto sumnjam da iko u klubu ima pojma koliko ce to biti, ono sto cekamo od Diglisica on moze poslati sutra, a moze i za mjesec… Kad to dodje potrebna je skupstina da izglasa, tj prihvati ili odbije.
I da, sto se ostalih opcija tice vecina ih se vec spominjala po forumima i otpale su odavno.
2 dana poslije skupstine u intervjuu predsjednik kluba rekao da ce biti probijen rok....znaci nije odmah.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 9:32 pmTo za 5-10 dana je odmah receno, koliko sam upoznat u skorije vrijeme nije bilo price o tome koliko ce to trajati, tako da tih 5-10 dana mozete uzeti sa velikom rezervom. Cisto sumnjam da iko u klubu ima pojma koliko ce to biti, ono sto cekamo od Diglisica on moze poslati sutra, a moze i za mjesec… Kad to dodje potrebna je skupstina da izglasa, tj prihvati ili odbije.
I da, sto se ostalih opcija tice vecina ih se vec spominjala po forumima i otpale su odavno.
Jos jedan dokaz koliko je ta prica neozbiljna...ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 9:42 pmPrijedlog ugovora za stratesko partnerstvo.
Koliko se zna ovo je jedina opcija i zato pojedinci su nervozni jer ako se ovo nedao dragi Allah izjalovi mi smo donji.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:11 pmJeste ovo cekanje frustrirajuce, ali nije bas da imamo previse opcija, tako da…
Nije jedina opcijazeka_tm87 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:22 pmKoliko se zna ovo je jedina opcija i zato pojedinci su nervozni jer ako se ovo nedao dragi Allah izjalovi mi smo donji.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:11 pmJeste ovo cekanje frustrirajuce, ali nije bas da imamo previse opcija, tako da…
Nije jedina, ali je najozbiljnija. Koliko sam upoznat postoji jos (minimalno) jedna, ali o njoj se ne zna puno. Moguca je cak i neka kombinacija te opcije i Diglisica. U svakom slucaju ne trebamo prosipati frustracije, i trebamo se nadati i aminati da ce ovo aBd sve proci. Iz kluba je uradjeno sto se trebalo uraditi, ove price o tome da smo trebali ganjati mi neke dozvole i idejne planove su suplje jer je izgradnja pomocnog bukvalno zadnja tacka u prijedlogu dogovora (nakon izmirivanja dugova, modernizacije stadiona, te izgradnje trening kampa).zeka_tm87 je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:22 pmKoliko se zna ovo je jedina opcija i zato pojedinci su nervozni jer ako se ovo nedao dragi Allah izjalovi mi smo donji.ubaceni element je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:11 pmJeste ovo cekanje frustrirajuce, ali nije bas da imamo previse opcija, tako da…
A mi se još uvijek mučimo da izvedemo aut a da ostane lopta u našem posjedu
Edis bi tek svaku petu vodio ekipu s klupe hahastorm_raider je napisao/la: ↑čet avg 04, 2022 10:46 pmVala sve nase sudije bi trebale pogledati ovu utakmicu Zrinjskog i Tobola. Znaci sudija nema pardona, bez greske.