ned jul 24, 2022 4:12 pm
Je.bo majku 3 stranice citam kako treba imati "kulturu navijanja", samo kupiti clansku i godisnju i tako iskazati svoju ljubav i odanost klubu. Apsolutno nesto s cime se slazem, kad govorimo o nekim normalnim fudbalskim uslovima.
Aliii......
Hajmo malo o toj odanosti kluba prema navijacima!? Sta je to klub uradio prema nama zadnjih 4-5 godina, evo da ne idemo dalje!?? Samo traze i traze, a mi nit imamo ozbiljnu organizaciju, nit imamo ozbiljnog trenera, nit imamo ozbiljnu ekipu, nit imamo ciljeve, nit smo pokrenuli tuzbu protiv bilo koga ko je ostetio klub, a bilo ih je....Nista!!! Sve su nam oci uprte na "decka iz Amerike". Sta ce biti ako se to izjalovi, samo dragi Bog zna!? Da li je to vrijedno bezrezervne podrske?? Naravno da nije, ali Zeljo opet i to ima, s tim da je sve manje i takvih.
30 godina je proslo od rata, a kako napisah neki dan, mi smo bolji bili 98', nego sad. Vjerujem da niko od realnijih navijaca ne trazi da mi postanemo Real Madrid, ali zelim da postanemo ozbiljan klub!!! Da kao navijac ne razmisljam imamo li za pripreme, za igrace, za plate, ma za funkcionisanje uopste!? Hocu bas da moje bude da kupim clansku i godisnju i raspravljam o pojacanjima i dometima ekipe.Medjutim, dok god to nije tako, logicno je da cu, licno, vagati svaki put i gledati da ne bacam pare u bure bez dna.To je sva poenta. Sto kaze @salle, imamo dovolino iskustva da vise nikome na vjerujem na rijec.Samo djela, pa cemo svi znati gdje smo.Do tada, niko, ama bas niko NEMA PRAVO da me nazove manje vrijednim navijacem zato sto mozda nisam kupio clansku ili godisnju i sto cekam da klub i oni koji ga vode, pokazu ozbiljnost.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!