Jbg nema Ronalda, Messija plus se pita od 3KM ne moze napraviti.
A trebao doći amoah jel? Odakle ti to, čudi me da se ti pecaš na ove mahalske
Hocemo kad on nas ostavi na miru
Majke mi kad je dosao bilo mi je drago , nas covjek , al brate kad ne ide budi mangup i sam se povuci, osim sto samo kukas , preuzmi nekad krivicu na sebe , sta si egoista , fura se lik na Amara nekim fazinima , s u biti je pokazao da ne zna ...
Rodriga, nema potrebe za tenzijama među Željovcima
Ma jbm im više i člansku i godišnju,toliko se ta seljačka priča o članskim provlači da ide na kur.ac više,ako je to jedini izvor finansiranja ugasiste nas,pa svakom navijacu je dosta i patetike i prezivljavanja iz godine u godinukemo je napisao/la: ↑sub jul 23, 2022 6:39 pmI opet masa forumasa nijedno od navedenog nema.505 VITEŠKA je napisao/la: ↑sub jul 23, 2022 6:32 pmKad procitas kupi clansu,godisnju okrene ti se nesto u stomaku
Jel ti sad jasno zasto sam govorio da se ovaj Leotar morao dobiti? Ljudi su nikakvi, jedva se sastavili. Bitno da nas mag na klupi trazi izgovore.Leon_Professional je napisao/la:Šta bi nam tek Sloga uradila.
On Acu da izbaci brateamar92 je napisao/la: ↑sub jul 23, 2022 8:46 pmJel ti sad jasno zasto sam govorio da se ovaj Leotar morao dobiti? Ljudi su nikakvi, jedva se sastavili. Bitno da nas mag na klupi trazi izgovore.Leon_Professional je napisao/la:Šta bi nam tek Sloga uradila.
Sutra me ne bi iznenadilo da cak gurne Drinu u vatru, pa nakon poraza kaze “eto vidite da ne mogu djeca”. Kao sa Acom bi dobili Zrinjski. Sreca nece dugo, a ne moze nam sjebati puno jer se ne borimo ni za sta. Opstanak valjda izborimo.