Do čega?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 10:41 amJos 8 dana nade. Valjda ce se nasi udostojiti i obavijestiti nas dokle je doslo
logicno
hvala Bogu pa nema veze
rekli su do kraja jula,nisu precizirali godinu samo mjesecLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:03 amPa ne, jesu rekli da se do kraja mjeseca treba potpisati ta saradnja.
Ja ne znam, ali jel baš mora zadnju sedmicu, zadnji dan. Šta se to toliko čeka, sređuje...
Možda bismo mogli dovesti nekog igrača, tad bi bila sigurnija finansijska situacija, ovako vjerujem da nas mnogi odbijaju jer je neizvjesno.
Čekanjem i u tom pogledu gubimo.
da se i ja slozim sa necijim misljenjem a da nije moja pernata familijaBosanac1993 je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 11:09 pmI ja bih zamolio da sve postove administracija ukloni
Do potpisa ugovora s Eldinom ako Bog da.Fićo je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 10:45 amDo čega?ANamelessGhoul je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 10:41 amJos 8 dana nade. Valjda ce se nasi udostojiti i obavijestiti nas dokle je doslo
Kad imaju letovi iz Amerikegavran je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:21 amrekli su do kraja jula,nisu precizirali godinu samo mjesecLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:03 amPa ne, jesu rekli da se do kraja mjeseca treba potpisati ta saradnja.
Ja ne znam, ali jel baš mora zadnju sedmicu, zadnji dan. Šta se to toliko čeka, sređuje...
Možda bismo mogli dovesti nekog igrača, tad bi bila sigurnija finansijska situacija, ovako vjerujem da nas mnogi odbijaju jer je neizvjesno.
Čekanjem i u tom pogledu gubimo.![]()
ide brodom boji se letjeti avionomLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:29 amKad imaju letovi iz Amerikegavran je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:21 amrekli su do kraja jula,nisu precizirali godinu samo mjesecLeon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:03 amPa ne, jesu rekli da se do kraja mjeseca treba potpisati ta saradnja.
Čekanjem i u tom pogledu gubimo.![]()
Ma malo mi to neozbiljno djeluje. Odvedes dijete koje 2mjeseca nije treniralo i kojem je ruka jos uvijek, gdje je tu je, na probu u besiktas. Znaci vjerovatno samo mesetarski pokusaj vise nego siguran posao. Realno, nakon 2mj bez treninga bih razmislio da li bi i u Stupcanicu otisao na probu.
Aa, zato se ceka ovoliko. Sad je sve jasno.
Rezultati, titule i sve drugo nisu mjerilo uspjeha omladinskog pogona određenog kluba. U posljednjih pet godina po tom pitanju je valjda jasno ko je u lošijoj poziciji u startu...fanaticZeljin je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 11:56 amto je ta cuvena akademija sto pokupi djecu od 2013 godista pa na dalje , opet ne mogu meda
Sto znaci da Jaganjcu sljeduje Besiktas iz Doboja kod Kaknja?Minjore je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 12:08 pmMa malo mi to neozbiljno djeluje. Odvedes dijete koje 2mjeseca nije treniralo i kojem je ruka jos uvijek, gdje je tu je, na probu u besiktas. Znaci vjerovatno samo mesetarski pokusaj vise nego siguran posao. Realno, nakon 2mj bez treninga bih razmislio da li bi i u Stupcanicu otisao na probu.
Šitu odvedose na probu u Galatasaray, on zavrsi u Galatasarayu iz Janje.
Samo je steta sto je kreno preko tihog okeana, a ne preko atlantika...
Ja zelene ni na glasackom listicu ne mirisem, kamoli od tableta da ih konzumiram...Leon_Professional je napisao/la: ↑pet jul 22, 2022 1:50 pmBogi, danas je petak. Zelene si trebao uzet.