Tamo pisu nakav crnac iz gane na tm nigdje veze
Ma znam cim sam ukucao na tm znao sam sta je u pitanju.
VinkoMaestro_1921 je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 9:11 pmKad se ovo aBd finalizira sa Eldinom, mogli bi Mehu Kodru zaganjati, slobodan je, naravno u zavisnosti od toga kada budemo mijenjali trenera.
Ne znam sto je botovanje, sve napisano istina?kemo je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 5:50 pmTvoje neprestano botovanje ovdje za vladajucu partiju u FBiH je jako degutanto i prelazi sve moguce mjere. Konstantno zagadjujes ovu temu glupostima. Ne ides na utakmice, nisi clan, jako je dobro pitanje da li si uopste navijac. Pojavis se samo kad neko takne u stranku ili da pustis neku laz. Jako maliciozno pisanje vec dugo vremena. Ovim ne zelim poticati politicku pricu ili diskusiju u vezi iste, ali dosta je bilo vise. Izvinite za off.Bosanac1993 je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 4:30 pmČitav članak je čisto politički motivisan, današnje novinarstvo je postalo jeftino i služi raznim politikama kada zatreba. Sve cifre su najblaže rečeno izmišljene i zlonamjerno napisane, izvlačeno iz konteksta da bi se frizirali podaci.
Demant sa tačnim podacima objavio je Velež, objavila ova trt agencija, vlada federacije izdala saopštenja i tužbe (pa sad akt.a ba piše demantije jer znaju da su pisali laži i zlonamjere). Mislim da bi i naš klub trebao izdati saopštenje ukoliko podaci nisu tačno, jer ne trebamo biti dio ove prljave medijske političke kampanje za izbore.
Kakva ba mi i saradnja s nekim klubom, mi ne mozemo saradnju uspostaviti sa nekim iz nase 3. Lige.Leon_Professional je napisao/la: ↑čet jul 21, 2022 11:01 amŠta bi od one saradnje s nekim klubom, jel ovo to to. Jer ako se ne varam i onaj golman je išao na probu tamo.
Ma ovo je glupo pravilo, u redu za neku razvojnu ligu pa da imaš zaštićeno godište, ali najveći rang i ti ovo namećeš silom. Da bogdo svi klubovi imaju po 5 U21 igrača, ali ovako se patimo kombinujemo šta je manje zlo. Gledam neku noć Shkupi protiv Dinama ne da nema mladog igrača nego nema bukvalno 2-3 Makedonca u ekipi.Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 3:50 pmPa bit ce tesko uklopiti sto jest jest.amar92 je napisao/la: ↑sri jul 20, 2022 3:02 pmNaci ce se Edis u problemu, ne moze izbaciti Subu zbog U21 pravila, tako da bi po toj logici trebao Stila na klupu. Povratkom Bendera ce i Drina/Beca morati poceti utakmicu.zeka_tm87 je napisao/la:
Vrlo skoro viza i boravisna dozvola.strpite se
Iako vec vidim da ce drzati Amoaha na klupi i kukati kako je kasno dosao, nespreman…
Stila nece na klupu sigurno ( i po forumasima je najbolji igrac na svojoj poziciji ), morat ce Mekica na klupu i Acu. Steta sto je Malic izasao iz tih zasticenih godina.
Najbolja je opcija imati dobrog mladog golmana.