Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Straus
SporCki direktor
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon jul 18, 2022 8:40 pm

Diverzant je napisao/la:
pon jul 18, 2022 8:34 pm
inače dok je amar bio trener, na golu je bio amar osim, lijevi bek amar osim, desni bek amar osim, stoperski tandem amar osim, zadnji vezni amar osim, ofanzivni vezni amar osim, lijevo krilo amar osim, desno krilo amar osim, napadac amar osim, čistačica amar osim, radinik u fan shopu amar osim pa onda sve te titule njemu pripadaju. nemaju zasluge u njima igrači koji su igrali sigurno. znas ti dobro na sta ja mislim pod zaostavštinama, a ti trofejini su Željini i isključivo samo Željini.
Nisam mislio ništa loše, ipak je on bio najodgovorniji za te trofeje pa zato pitam. Džaba mu sve, kad ga hiljadu voda ne može oprati. I opet će se Amar prizivati i gurati u prvi red da postane trener, samo dok malo vremena prođe i dok mi ponovo stanemo na noge, živi bili pa vidjeli.
Fear of the Maniacs!

MiroslavKruzik

pon jul 18, 2022 8:43 pm

Diverzant je napisao/la:
Fićo je napisao/la:
pon jul 18, 2022 8:29 pm
Diverzant je napisao/la:
pon jul 18, 2022 6:55 pm
Od ovog dana Grbavica me više neće vidjeti sve dok se skroz ne otarasimo zaostavština ovog grobara
I trofeja?
inače dok je amar bio trener, na golu je bio amar osim, lijevi bek amar osim, desni bek amar osim, stoperski tandem amar osim, zadnji vezni amar osim, ofanzivni vezni amar osim, lijevo krilo amar osim, desno krilo amar osim, napadac amar osim, čistačica amar osim, radinik u fan shopu amar osim pa onda sve te titule njemu pripadaju. nemaju zasluge u njima igrači koji su igrali sigurno. znas ti dobro na sta ja mislim pod zaostavštinama, a ti trofejini su Željini i isključivo samo Željini.
Kad vidimo dugove koje je ostavio iza svojih vladavina, mozemo slobodno konstatovati da je svaki osvojeni trofej "težak" par miliona KM duga i kamata.

Straus
SporCki direktor
Kontakt:

pon jul 18, 2022 8:45 pm

SIMA_SIMAU je napisao/la:
pon jul 18, 2022 8:40 pm
Opet ce mu njegova druzina napraviti docek.
To će biti ispit za nas, da li smo šta naučili ili smo i dalje samo tastatura huligani. Mada iskreno ja ne očekujem da će se išta posebno desiti, možda će ga jedan manji broj navijača izviždati i to je to.
Fear of the Maniacs!

ubaceni element
Kontakt:

pon jul 18, 2022 8:47 pm

Amara ne volim ni na slici vidjeti, vjerovatno sam jedan od rijetkih kojem je isao na q i kad je trofeje osvajao zbog svog bahatog ponasanja, mentalnog orgazma sa Andreom Lukic, itd… Ali protiv ove cestitke nisam, Zeljo kao profesionalan klub njemu kao najtrofejnijem treneru treba cestitati. Onog dana (ako taj dan docekamo) kad se ode na sud i racuni podvuku i istjeraju na cistac moze se i sa njim zauvijek raskrstiti, a do tada je cinjenica neoboriva da je najtrofejniji nas trener.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 18, 2022 8:50 pm

ubaceni element je napisao/la:
pon jul 18, 2022 8:47 pm
Amara ne volim ni na slici vidjeti, vjerovatno sam jedan od rijetkih kojem je isao na q i kad je trofeje osvajao zbog svog bahatog ponasanja, mentalnog orgazma sa Andreom Lukic, itd… Ali protiv ove cestitke nisam, Zeljo kao profesionalan klub njemu kao najtrofejnijem treneru treba cestitati. Onog dana (ako taj dan docekamo) kad se ode na sud i racuni podvuku i istjeraju na cistac moze se i sa njim zauvijek raskrstiti, a do tada je cinjenica neoboriva da je najtrofejniji nas trener.
Zeljo nekoga na sud hahaha daj molim te...lik ce nas uzeti svaki put kad skonta da mu fali malo para.

Kolika mu je bila plata kod nas a kolika je sada u Velezu??? Jel sam pisao ugovor dole?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ubaceni element
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:00 pm

Kakve to ima veze sa ovim sto sam ja napisao? BMK kolika mu je plata u Velezu i ko mu je pisao ugovor, nek je milion sto se mene tice, samo dalje od Zelje.

Zvanicno je najtrofejniji trener Zelje, nezvanicno i grobar Zelje. Kad i ovo drugo bude zvanicno mogu ga prekriziti klupske strukture, do tad nazalost nece moci tako lahko.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:04 pm

pon jul 18, 2022 9:00 pm
Kakve to ima veze sa ovim sto sam ja napisao? BMK kolika mu je plata u Velezu i ko mu je pisao ugovor, nek je milion sto se mene tice, samo dalje od Zelje.

Zvanicno je najtrofejniji trener Zelje, nezvanicno i grobar Zelje. Kad i ovo drugo bude zvanicno mogu ga prekriziti klupske strukture, do tad nazalost nece moci tako lahko.
Pitam iz razloga sto kazes na sudu to nesto, zar stvarno vjerujes u to?
Za platu pitam jer znamo da je ovdje zadnji put sam sebi odredio uslove.

Dobra partija Kulasina, sta smo mi pustili djabe...ne mozemo bog ubijediti da su ti ljudi radili za interes Zelje.
Evo gdje je Kocovic? Hoce li biti placena naknada?
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

ubaceni element
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:11 pm

To sto “znamo” ti i ja, peti i deseti, nije zvanican stav, jebiga, koliko god nam se ne svidja ipak je tako.

A to za sud dal vjerujem, pa puno je veci problem ako do toga ne dodje od ove pisljive cestitke.

fanaticZeljin
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:14 pm

Gledam malo ove komentare na objavu o rodjendanu grobara , vecina ga podržava ovih klosarcica , koji su sigurno imali i koristi od njega ... Fuj,fuj
Srcu draga, boja PLAVA !

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:15 pm

To sto “znamo” ti i ja, peti i deseti, nije zvanican stav, jebiga, koliko god nam se ne svidja ipak je tako.

A to za sud dal vjerujem, pa puno je veci problem ako do toga ne dodje od ove pisljive cestitke.
Ko mu je napisao ovu cestitku neka fino onda i akcije finansira zajedno sa Amarom.

Gleda li neko Sloga - Borac? Malo navijanje Kosovo je Srbija, hoce li biti kazne?
Mogu misliti sta ce nama za ono na kraju.

Sky1
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:18 pm

Ljudi, je li grobar još uvijek uposlenik našega kluba? Šta bi sa njegovim Ugovorom isteče li ikad. I hoćemo li nekada saznati koliko mu se dužno trenutno?

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:19 pm

Sky1 je napisao/la:
pon jul 18, 2022 9:18 pm
Ljudi, je li grobar još uvijek uposlenik našega kluba? Šta bi sa njegovim Ugovorom isteče li ikad.
Pa valjda nema s obzirom da je potpisao sa Velezom ali kad smo mi u pitanju sve je moguce.

Leon_Professional
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:31 pm

pon jul 18, 2022 9:15 pm

Ko mu je napisao ovu cestitku neka fino onda i akcije finansira zajedno sa Amarom.

Gleda li neko Sloga - Borac? Malo navijanje Kosovo je Srbija, hoce li biti kazne?
Mogu misliti sta ce nama za ono na kraju.
Ma oni se prema navijačima fino odnose samo kad para treba.

storm_raider
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:35 pm

Klasicni stokholmski sindrom.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:36 pm

Ko jebe brkatog... nek se nosi u PM...

A sto se tice Edisa, ako ga nije stid traziti izgovore protiv raspalog LEOTARA onda mu se uprava treba zahvaliti...

Da li je moguce da mu niko nije pod brk stavio tablicu dok je on trener... znaci 3. Od zada od kada nas je preuzeo, ako to nije indikator da je los, sta dalje pricati....

Lik ni ponasenjem, ni rezultatima ne zasluzuje biti trener u nasem klubu..
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

igla
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:43 pm

Čitam ovdje što pišete, 90 posto stvari su tačne 1/1, ali su teško ostvarive u momentu.

Stanje je sljedeće:
1. Pišete o igračima, ne treba igrati Aco, ne treba Dženis, Štili ne smije Edis nista reći, Bekrić tu ljudski ne zaslužuje i sl. Dakle, sve stvari koje bi trener trebao posložiti.
2. To nas vodi do toga da ti treba bolji trener i autoritet od Edisa. Da bi to imao, moraš imati malo stabilniji finansijski klub. Prvo ti bilo koje trenersko ime neće doći tek tako u neuređeno stanje, drugo i da dođe neko, ne može npr Acu poslati na klupu i kurčit se njemu, kad mu kasni svaka plata, a on to lakše guta od drugih, teško možeš šta reći još nekim starijim jer guraju mlađe na sve načine i sl. Dakle nezdrava atmosfera, bez para teško rješiva.

Dok ne dođe neka stabilnost ne očekujem ništa. Za Edisa su iz uprave pričali "neka ga nek proba, nije dobio što je htio sad, pa nek pokaže". U prevodu "ne znamo i nemamo koga drugog jer nemamo pare".
Edis je nikakav trener, dobar za pomoćnika da nafura igrače, neinteligentan i neautoritet za bilo šta više. Npr, on sad na tekmi, zajedno sa ostalim genijalcima iz SS pametuju Muftiću. Zašto? Ne smije reći ništa Kosoriću, jer mu zajedno sa još par momaka drži autoritet u svlačionici i obezbjeđuje još koju platu. Uprava ga ne može/želi riješiti, jer svi čekaju sunce zvano Amerikanac. Ne bave se fudbalskim stvarima uopšte.

Ono što meni smeta je što i trenutno neke stvari su se mogle bolje. Evo par stvari:
-postali smo pravi provincijalci, sve nam je bolje nego naše domaće. Dođe neki Fatai, po stadiona aplauz daje samo što je crnac. Momak ne zna hodati, ne igra odbranu, šuta sa 40 metara. Takvi i slični uzimaju minute našoj djeci, koju onda gledamo na posudbama u federalcima, ili igraju za druge klubove, ne mogu od Vučenovića. Bili bi 6., 7. ili 8. i bez tih likova. Uglavnom, ne bi ispali. Možda bi neko dijete i stvorili.
-da bi imao ikakav autoritet u svlačionici, onda je kocka imati više starijih igrača koje ne možeš plaćati. Malo je profesionalaca poput Cocalića. Npr, nakon onog ponašanja, ne bi Štilić meni bio više opcija. Ali vratismo lika koji je kao "legenda", koji je pušio šiše i provodio se po gradu, nije dolazio na treninge. Štilić na početku, Štilić sad - velika razlika. Možda sad promijeni odnos, da Bog da bio najbolji. Može on biti prevaga, ali je pitanje i velika kocka šta će biti od njega. Poenta je malo brutalna - nemoj dovoditi ta imena i povratnike ako ih ne možeš plaćati. Jedan je Cocalić, ali češće su Zec, Štilić situacije.

Ova čestitka na zvaničnoj - dno dna.

Raspisah se, nisam odavno.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:48 pm

Druze Edis je doveo Vucenovica, Fatai nismo ih mi doveli...Aci je bitno da padne i da dobije aplauz i onda prica kako gine. Nije valjao prije 5 godina sad odjednom valja? Drina jadan momak na klupi, u godinama kad treba vec da uveliko pocinje i normalno da ga prodamo.
Evo imas Malica, mladi reprezentativac i nece igrati. Umjesto da ga forsiras i konacno nekog igraca da prodas.

Kad smo zadnji put prodali igraca u zaradili???
Zadnja izmjena: SIMA_SIMAU, dana/u pon jul 18, 2022 9:49 pm, ukupno mijenjano 1 put.

blueboy
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:49 pm

blueboy je napisao/la:
pon jul 18, 2022 5:39 pm
slika

:rofl:
Ovo sam objavio prije ove čestitke, a sad poslije čestitke grobaru moramo se obavezno raspitati kod ove žene može li nam pomoći.

Još ja ne stigoh nekidan otići kupiti dvije sezonske za istok, kontam ove ću sedmice otići. Sreća pa ne stigoh. Moj Željo...

igla
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:51 pm

pon jul 18, 2022 9:48 pm
Druze Edis je doveo Vucenovica, Fatai nismo ih mi doveli...Aci je bitno da padne i da dobije aplauz i onda prica kako gine. Nije valjao prije 5 godina sad odjednom valja? Drina jadan momak na klupi, u godinama kad treba vec da uveliko pocinje i normalno da ga prodamo.
Evo imas Malica, mladi reprezentativac i nece igrati. Umjesto da ga forsiras i konacno nekog igraca da prodas.

Kad smo zadnji put prodali igraca u zaradili???
O tome i pišem da možemo i u trenutnoj situaciji bolje. Bespotrebni igrači.

Grbavica
Kontakt:

pon jul 18, 2022 9:54 pm

Fićo je napisao/la:
Diverzant je napisao/la:
Nisam mislio ništa loše, ipak je on bio najodgovorniji za te trofeje pa zato pitam. Džaba mu sve, kad ga hiljadu voda ne može oprati. I opet će se Amar prizivati i gurati u prvi red da postane trener, samo dok malo vremena prođe i dok mi ponovo stanemo na noge, živi bili pa vidjeli.

Prizivace se, ali dosta dosta manje. Mnogima je otvorilo oci ovo kako je radio i kako smo "igrali" u njegovom zadnjem mandatu. Najgora ekipa u stogodisnjoj historiji Zeljeznicara! Nije neko lupio na kafi, nego fakat to nam je on priredio, niko nikad nije.
Covjek koji je u relativno kratkom periodu uspio da od zakletve postane trener sa najcrnjim nizom za stoljece postojanja kluba. Od kvalitetnog strucnjaka do mahalasa sa pascetom.
Ti trofeji i pobjede blijede lagano zbog vremenskog perioda koji je prosao od njih, ove rane od zadnjeg mandata su friskije i mislim da ih svi vrlo dobro pamtimo, a i jos se oporavljamo.

Sto se mene tice, ziv i zdrav bio, ali brate ne vracaj se vise. Nikad. Ne budi supak i papak, makar zbog genetike.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 15 gostiju.

Prijava