Maestro_1921 je napisao/la: ↑ned jun 26, 2022 8:15 pm
Ama ljudi naš omladinac, igrao je i za prvi tim, debitivao je kod morža, otišao poslije u Austriju i igrao tamo valjda u nižim ligama. Atletičar je, nešto se vrtio oko triatlona i tako tih stvari, nije mi jasno kako je on prošao ako je navodno u konkurenciji bio i Seferović al eto, možda ili vjerovatno da su finansije presudile.. Možda bude dobar, a možda i loš, činjenica je da ne znamo, zato da pokušamo malo manje pljuvat ljude odmah na početku..
Nije otiso u Austriju i nema veze sa Austrijom... Zivio je na granici u Njemackoj i mijenjao lige, dio karijere zbog blizine proveo i u Holandiji...
Nema nikakve veze sa Atletikom, osim ako osobu koja traci po planinama smatras atleticarem... I nemoj mi pametovati o Behli sta je i kako je. Neka je momku sretno i neka iz Zelje ide u Bajern, ali on sa svojim referencama moze u Zelji biti navijac ko i ja.
Treba pljuvati na prvu odmah, dosta je vise Mulalica, Alihodzica, Bogicevica, Zerica, Nazifa, Nurki, Violina i sl...
Dodjes u situaciju da jedan Ligata gura u klub koga on hoce i mi pricamo o klubi i cekamo neke investitore, ulagace i sl... Treba nas kolektivno sravniti sa zemljom, dozvolis vracanje Amara, on vraca Bogicevica, sad ga glupko pridruzuje prvom timu... Jos daj nam samo Stanica, da zaokruzimo sliku... I radne grupe i VD-ove, uprave, nazore i sl, sve na lomacu redom...
Miske, ako citas, Allaha ti vrati se!