Kakav si ti autoritet na forumu da mi se evo gaće tresu. Sve dok volim Želju i dok ne kršim pravila foruma, nema niko pravo to da mi kaže. Tako da možeš u skokovima ili da se vratiš odakle si izašao.Grbavica je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 9:49 amDe odmori malo ziv bioSky1 je napisao/la:Ma neozbiljno je ovo sve s Eldinom. Imam osjećaj, on i ako uđe, ganjat će nas za posudbe isto kao i Amar. Čuj sve se odvija u strogoj tajnosti, smiješno Bgm, pa dušmani kluba znaju bolje stanje u klubu od trenutnih ljudi tamo, jer su ga svjesno i doveli u trenutno stanje. Šta se ima tu kriti. Amar će ucjenjivati ovako ili onako, dužno mu se gluho bilo, a plus talio se sa Bog zna kime da nas zaduži što više samo Bog dragi zna čijih sve tu para ima i kome se "dužno" teško ćemo mi se iskoprcati, teško.
Mislio sam da nas Eldin nece ganjati kao draguljce sigurno.
jednostavno neki neće i ne žele da shvate da klub sada funkcioniše drugačije, da je mahala isključena maximalno i da više ne može se potrošiti od onoga što imamo.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 11:08 amA ko kaze da nema planova. Kozda nwm je losa komunikacija ali vidite i sami da se objavljuje samo ono sti je gotovo. Osim ovih 6 igraca i Blazevica i onog Kovacevica niko nije zvanicni otisao. Mozda neko i ode ali nije da nemamo igraca. Svi su tu jos. Dosao samo Santos ali i ne treba dovesti sada novih 7 nego su ti dovoljna jos dva tru prava ako ne ode vise niko.
Pricali ste ne zna se kad je prozivka pa evo ima je. Pa govorite zna li se gdje su pripreme. Bit ce ih i znat ce se. Polako ljudi. Investitor jos nije usao ali klub funkcionise. Placa se redovno sad zasad hvala Bogu. Neki prilivi dodju prije neki kasnije ali bitno je da se ne protezemo vise nego sto moze jorgan pokrit. Vremenom kako dovijas povjerenje lakse mozes dovesti ozbiljnije i sponzore i igrace
Ne krsis pravila ali pises gluposti, tako da ti na isto dodje.Sky1 je napisao/la:Kakav si ti autoritet na forumu da mi se evo gaće tresu. Sve dok volim Želju i dok ne kršim pravila foruma, nema niko pravo to da mi kaže. Tako da možeš u skokovima ili da se vratiš odakle si izašao.Grbavica je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 9:49 amDe odmori malo ziv bioSky1 je napisao/la: Ma neozbiljno je ovo sve s Eldinom. Imam osjećaj, on i ako uđe, ganjat će nas za posudbe isto kao i Amar. Čuj sve se odvija u strogoj tajnosti, smiješno Bgm, pa dušmani kluba znaju bolje stanje u klubu od trenutnih ljudi tamo, jer su ga svjesno i doveli u trenutno stanje. Šta se ima tu kriti. Amar će ucjenjivati ovako ili onako, dužno mu se gluho bilo, a plus talio se sa Bog zna kime da nas zaduži što više samo Bog dragi zna čijih sve tu para ima i kome se "dužno" teško ćemo mi se iskoprcati, teško.
Ma gdje je isključena.DobojskiManijak je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 11:15 amjednostavno neki neće i ne žele da shvate da klub sada funkcioniše drugačije, da je mahala isključena maximalno i da više ne može se potrošiti od onoga što imamo.ponosannavas je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 11:08 amA ko kaze da nema planova. Kozda nwm je losa komunikacija ali vidite i sami da se objavljuje samo ono sti je gotovo. Osim ovih 6 igraca i Blazevica i onog Kovacevica niko nije zvanicni otisao. Mozda neko i ode ali nije da nemamo igraca. Svi su tu jos. Dosao samo Santos ali i ne treba dovesti sada novih 7 nego su ti dovoljna jos dva tru prava ako ne ode vise niko.
Pricali ste ne zna se kad je prozivka pa evo ima je. Pa govorite zna li se gdje su pripreme. Bit ce ih i znat ce se. Polako ljudi. Investitor jos nije usao ali klub funkcionise. Placa se redovno sad zasad hvala Bogu. Neki prilivi dodju prije neki kasnije ali bitno je da se ne protezemo vise nego sto moze jorgan pokrit. Vremenom kako dovijas povjerenje lakse mozes dovesti ozbiljnije i sponzore i igrace
Naravno da imamo hiljadu problema ali sigurno imamo i hiljadu manje nego prošle godine u ovo doba...
Mozda 2, a mozda i 54
Sto vise opcija, vece sanse da ce uspjeti
Bog te cuo brate, to bi nam valjalo bas.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon jun 13, 2022 1:33 pmSto vise opcija, vece sanse da ce uspjeti![]()
Reko Gavran jos 1.