Jel i ovo za Dodika i Vicu šuknuo?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 9:28 pmBukvalno, sarkastican je bio. Covjek tako prica, pogledajte starije intervjue.![]()
Ovo se toleriše kod njih, bilo je blizu nema štaZaki87 je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 10:48 pmA ovo?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 10:43 pmMoguce, znam da je komentator rekao da je pokazao ofsajd.
https://streamable.com/vkpmkc
Leon_Professional je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 10:57 pmJel i ovo za Dodika i Vicu šuknuo?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 9:28 pmBukvalno, sarkastican je bio. Covjek tako prica, pogledajte starije intervjue.![]()
![]()
Nisam ja to tako dozivio. Bila je fina kontra cak i bolja nego Zecova. I cini mi se Vistica salje los pas prema Boji. On dok je dosao do lopte nista se nije moglo prema naprijed jer svi su se vratili. Po meni mudro je sacuvao loptu, izborio aut. U suprtnom dao bi njima priliku za napad ili neku polukontrublueboy je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 8:27 pmJoš kad momci shvate ovo boldirano samo će rasti. Kad to shvate dobit će na samopouzdanju, pa nećeš doći u situaciju da u potencijalnoj gol šansi u sudijskom vremenu ti ideš na korner zastavicu zadržavati vrijeme.Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 8:21 pmblueboy je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 8:19 pmOvu poruku sam dobio u toku utakmice od jednog poznanika iz Banja Luke koji mi je sad i poslovni saradnik: "Druže samo ću ti reći, VELIK je Željezničar...ponedjeljkom privući u BL 8000 ljudi, to bi i Mančester imao problem...i ovako igrački inferioran, sa mudima izaći...svaka čast."![]()
Ja sam odmah rekao da je bio ofsajd.Zaki87 je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 10:48 pmA ovo?storm_raider je napisao/la: ↑pon okt 04, 2021 10:43 pmMoguce, znam da je komentator rekao da je pokazao ofsajd.
https://streamable.com/vkpmkc
Zato što on i svi ostali tako razmišljaju, da će izgubiti loptu ako krene napraviti nešto konkretno. Zato nismo dobili ni Krupu kad nam je trebalo za titulu, zbog toga luzerskog mentaliteta. Zamisli u ovoj situaciji nekog od npr. Veležovih igrača, da li bi išao na gol ili na korner zastavicu?ponosannavas je napisao/la: ↑uto okt 05, 2021 12:59 amNisam ja to tako dozivio. Bila je fina kontra cak i bolja nego Zecova. I cini mi se Vistica salje los pas prema Boji. On dok je dosao do lopte nista se nije moglo prema naprijed jer svi su se vratili. Po meni mudro je sacuvao loptu, izborio aut. U suprtnom dao bi njima priliku za napad ili neku polukontru