Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

RIKI
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 19, 2021 2:18 pm

Tomo će nažalost otići kako je krenulo,pa narode glupi de se ikad opameti molim te...

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned sep 19, 2021 2:22 pm

Pa pogledajte samo komentare na Fejzićevoj objavi od sinoć. Ko je na jugu, vidjet će par poznatih imena. Ja mislim da je samo pitanje vremena kad će ga sa te tribine prozvati.

A pazi ovaj komentar:
slika
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned sep 19, 2021 2:29 pm

Općenito, mnogo je glupog naroda, mnogo propalica i svakakvih likova. Zato su zlatna vremena kad nije bilo interneta, facebooka, instagrama. Sad svaki jad i smrad može iznijeti svoje mišljenje. Malo je razumnih insana, malo. Valjda zato i jesmo tu gdje jesmo. I kao klub Željezničar, a i kao država Bosna i Hercegovina. Nema većih laika nigdje.

Šta i očekivati od ljudi koji su išli da ih Torabi izliječi...

NIKAD SE OPAMETITI NEĆEMO! NIKAD! Da nas karaju 5 puta, mi opet ne bismo naučili lekciju i karali bi nas i šesti put.

plavi kanarinac
Kontakt:

ned sep 19, 2021 2:55 pm

Taman čovjek konta evo moralno smo samosvjesni postali, izdigli se malo .. a mi i dalje u zabokrecini i Bog kad smo i mi zabokrecina.
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

SirAlexFerguson
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:05 pm

Bekrića Samira kazniti svakom mogucom kaznom koju moze dobiti. Taman sam mu presao preko nekih stvari opet mi se gadi. Pa nije Bogom dato da mora igrati, IGRAT CES KAD TI TRENER KAZE DA IGRAS i TACKA. I tako svaki drugi igrač.
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

BHDragons
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:11 pm

Kako to Bekrić odjednom legenda kluba posta, to smo zaboravili izjave kao gospodski klub i bljuvotine prema našem bivšem treneru? Puna podrška Ivkoviću!
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:14 pm

Podrska sefu. Napusite se kurca svi debili sto serete

Leon_Professional
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:15 pm

Pa vi dižite Bekrića i nasjedajte na njegove izlizane izjave.

Pakaš vazda bio.
Hladno izjavi da su sabotirali Slavka i onda on igra i dalje. Legenda. ***** palac
Isti je i Aco. Sve su to luzeri koji su ispustili gotovu titulu i prodali nas.
**** ih babuka sve redom.

santakuruz
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:16 pm

Jel sad jasnije zasto su se prije Amarovog puca desavale neke stvari koje su dolazile od igraca? Ciljano rusenje atmosfere, sabotiranje trenera, pravljenje klanova, naruceni tekstovi, objave igraca na drustvenim mrezama. Sto je najgore, ti klosari koji to rade nekako uspiju dobiti podrsku jednog dijela navijaca. Zanimljivo je sve vise i vise cuti komentar nekih krezubih likova: kad je golman bio dobar trener...
Bekric ne zasluzuje nikako Zeljin dres a kamoli da nastupi na stogodisnjici! Da je Ronaldo licno!

Sent from my SM-A515F using Tapatalk

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:17 pm

Raskinuti ugovore sto prije sa Stilom, Zecom i Osimom i dogovorite reprogram oko vracanja dugova. To nam mora biti prioritet nad prioritetima. Jedu nam novac. Da je taj novac ulozen u igrace koji igraju mi bi se sutali sa Zrinjskim i Tuzlom i bili bi siguran ucesnik u Evropskim takmicenjima.
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:19 pm

kvalitet je napisao/la:
ned sep 19, 2021 10:13 am
plavi kanarinac je napisao/la:
ned sep 19, 2021 10:03 am
Haj sve al ko zovnu stanica u svojstvu legende kluba..
Ne samo njega, i politički predstavnici su bili fula, ali eto, očito se ne smije ništa loše napisati.

Moram dodati još nešto. Ima zlonamjernih, nede turkovići i slični, ali ko je*e njih. Ja sam govorio o Ivkoviću u smislu naše igre, rezultata, izjava, ku*čevitosti (a da još ništa nije napravio), “moramo biti zadovoljni” pristupu itd.

Manijaci, naklon do poda za sve što ste uradili :klanjase2:
tu se slazem, ono tipa izjava trebamo biti skromni, pogniti glavu, "moramo biti zadovoljni"
svjesni smo mi druze najbolje u kalvom smo qrcu, al nemoj da ti je to izvlaka sto mujezinovic pelja loptu pola sata u situaciji kada moze gurnuti naprijed. Ili kad Jurcic umjesto da doda covjeku na peterac hoce da suta iskosa i glumi heroja.
... Godine života svoga tebi dao sam...

plavi kanarinac
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:20 pm

Treba dati podršku Ivkovicu jer sa kakvom bandom se bori dobro je da ima volje sedmično odsjediti na klupi 90 minuta...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

RIKI
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:21 pm

PODRŠKA GOSPODINE IVKOVIĆU !!

blueboy
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:32 pm

AsharaK je napisao/la:
Raskinuti ugovore sto prije sa Stilom, Zecom i Osimom i dogovorite reprogram oko vracanja dugova. To nam mora biti prioritet nad prioritetima. Jedu nam novac. Da je taj novac ulozen u igrace koji igraju mi bi se sutali sa Zrinjskim i Tuzlom i bili bi siguran ucesnik u Evropskim takmicenjima.
To ti niko ne može garantovati da bi tako bilo. Možda bi došao neko da igra za 10 milja a učinak nikakav, imali smo takvih slučajeva koliko hoćeš. A da treba naći način da se riješimo igrača i uposlenika koji ne pridonose, to svakako.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:36 pm

blueboy je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
To ti niko ne može garantovati da bi tako bilo. Možda bi došao neko da igra za 10 milja a učinak nikakav, imali smo takvih slučajeva koliko hoćeš. A da treba naći način da se riješimo igrača i uposlenika koji ne pridonose, to svakako.
Ne mislim ja da treba dovesti igraca od 10 milja, nego da se nadje prostor da se pokupe 2-3 igraca za klupe koji mogu uci i promjeniti ritam, a mi to trenutno nenamo.
Željezničar ante portas !

Kospa
Kontakt:

ccc nismo mi ni za sta majke mi. Svega nam fali a ponajvise kucnog odgoja... glupan kad komentarise trenera svog, ne komentarise lika personalno nego poziciju u klubu.
... Godine života svoga tebi dao sam...

Amar927
Kontakt:

ned sep 19, 2021 3:47 pm

Mislim da je noga Ivkovicu ako izgube od malenih..opasno su ga poceli sabotirati i mislim da ce podlegnuti pritisku...Takvi su otjerali i Misimovica koji je veliki Zeljovac

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned sep 19, 2021 4:06 pm

Sve isti likovi najglasniji ko onda kad je Grobar trebao da zasjedne.
Amila Alijagić, lafo novinarka: "Ne ide to tako moj Ivkoviću"
Poserem vam se svima na face odvratne. **** vam Bekrić sjeme.

Sve dok se ne riješimo igrača poput Bekrića, Kosorića, Zeca, Štilića i ovih što ispijaju kafe i što su kao dobri sa navijačima, nama nema napretka.

Evo i Mekić, stalno je u društvu pojedinih "važnih" lica. Mekić, Bekrić i Kosorić mogu otjerati svakog trenera, uz podršku tribine.

Kažemo Štilića vratiti, radujemo se kao nešto... Ma sve te uhljupe otjerati u pizdu materinu i zabraniti pristup stadionu. Al šta ja pričam džaba, nama Stanić i Turković sjede u loži.

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned sep 19, 2021 4:08 pm

Al' da ne seremo puno na ovaj dan.

Večeras svi. Pravi spektakl smo pripremili. I ako ne učestvujete izađite na ulice. Nemojte dozvoliti da ovo propustite. :baklja:

blueboy
Kontakt:

ned sep 19, 2021 4:12 pm

AsharaK je napisao/la:
blueboy je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:
Ne mislim ja da treba dovesti igraca od 10 milja, nego da se nadje prostor da se pokupe 2-3 igraca za klupe koji mogu uci i promjeniti ritam, a mi to trenutno nenamo.
Pa evo i sad smo valjda išli u tom smjeru, Vištica, Stjepanović, Zdunić itd. Jedini Zdunić pomalo igra, eto jučer je izborio penal, dao je i jedan gol, ali nije to to. A ova dvojica su samo na papiru naši članovi. Znači ne možemo ubosti i takve igrače za klupe koji bi igrali 15-20 minuta.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Bozidar Radosevic, igla, milanribar, pile87, Zaki87 i 37 gostiju.

Prijava