tu se slazem, ono tipa izjava trebamo biti skromni, pogniti glavu, "moramo biti zadovoljni"kvalitet je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 10:13 amNe samo njega, i politički predstavnici su bili fula, ali eto, očito se ne smije ništa loše napisati.plavi kanarinac je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 10:03 amHaj sve al ko zovnu stanica u svojstvu legende kluba..
Moram dodati još nešto. Ima zlonamjernih, nede turkovići i slični, ali ko je*e njih. Ja sam govorio o Ivkoviću u smislu naše igre, rezultata, izjava, ku*čevitosti (a da još ništa nije napravio), “moramo biti zadovoljni” pristupu itd.
Manijaci, naklon do poda za sve što ste uradili![]()
To ti niko ne može garantovati da bi tako bilo. Možda bi došao neko da igra za 10 milja a učinak nikakav, imali smo takvih slučajeva koliko hoćeš. A da treba naći način da se riješimo igrača i uposlenika koji ne pridonose, to svakako.AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:17 pmRaskinuti ugovore sto prije sa Stilom, Zecom i Osimom i dogovorite reprogram oko vracanja dugova. To nam mora biti prioritet nad prioritetima. Jedu nam novac. Da je taj novac ulozen u igrace koji igraju mi bi se sutali sa Zrinjskim i Tuzlom i bili bi siguran ucesnik u Evropskim takmicenjima.
Ne mislim ja da treba dovesti igraca od 10 milja, nego da se nadje prostor da se pokupe 2-3 igraca za klupe koji mogu uci i promjeniti ritam, a mi to trenutno nenamo.blueboy je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:32 pmTo ti niko ne može garantovati da bi tako bilo. Možda bi došao neko da igra za 10 milja a učinak nikakav, imali smo takvih slučajeva koliko hoćeš. A da treba naći način da se riješimo igrača i uposlenika koji ne pridonose, to svakako.AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:17 pmRaskinuti ugovore sto prije sa Stilom, Zecom i Osimom i dogovorite reprogram oko vracanja dugova. To nam mora biti prioritet nad prioritetima. Jedu nam novac. Da je taj novac ulozen u igrace koji igraju mi bi se sutali sa Zrinjskim i Tuzlom i bili bi siguran ucesnik u Evropskim takmicenjima.
Pa evo i sad smo valjda išli u tom smjeru, Vištica, Stjepanović, Zdunić itd. Jedini Zdunić pomalo igra, eto jučer je izborio penal, dao je i jedan gol, ali nije to to. A ova dvojica su samo na papiru naši članovi. Znači ne možemo ubosti i takve igrače za klupe koji bi igrali 15-20 minuta.AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:36 pmNe mislim ja da treba dovesti igraca od 10 milja, nego da se nadje prostor da se pokupe 2-3 igraca za klupe koji mogu uci i promjeniti ritam, a mi to trenutno nenamo.blueboy je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:32 pmTo ti niko ne može garantovati da bi tako bilo. Možda bi došao neko da igra za 10 milja a učinak nikakav, imali smo takvih slučajeva koliko hoćeš. A da treba naći način da se riješimo igrača i uposlenika koji ne pridonose, to svakako.AsharaK je napisao/la: ↑ned sep 19, 2021 3:17 pmRaskinuti ugovore sto prije sa Stilom, Zecom i Osimom i dogovorite reprogram oko vracanja dugova. To nam mora biti prioritet nad prioritetima. Jedu nam novac. Da je taj novac ulozen u igrace koji igraju mi bi se sutali sa Zrinjskim i Tuzlom i bili bi siguran ucesnik u Evropskim takmicenjima.