Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

SenidRaso
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet jun 25, 2021 11:05 pm

SenidRaso je napisao/la:
pet jun 25, 2021 11:03 pm
super1 je napisao/la:
pet jun 25, 2021 10:50 pm
Premier je napisao/la:
pet jun 25, 2021 8:13 pm

Zec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..
Za Zeca uopste nije istina ovo sto pisete, on radi na treningu za podizanje snage a sto se Stile tice jednq od opcija je da sada završi karijeru a sto se tice igranja za nas mislim da je to gotova stvar, bar ja takvu Imam informaciju za oba igraca
Istina za Zeca druze,a sto se tice Stile izigran je nemogu da kaze sta i kako ko ima nekog blize klubu zna sta je upitanju,svako bi tako postupio,samo amar i njegovi grobari treba da odu iz kluba,i da dodzu novi ljudi ako bude sve kako treba na sledecoj skupstini i ovi napuste svi postojeci pise nam se dobro,ako ne sljedi propas,gdje amar sto nedodze iz Trebinja zna se lp

SanMan
Kontakt:

pet jun 25, 2021 11:21 pm

cipiripi je napisao/la:
pet jun 25, 2021 6:51 pm
Cca koliko je to ukupno para, mozemo li se mi navijaci kako oraganizovati pa skupiti sta love.
Hajmo ba pokrenuti kakve akcije, trznimo se malo iz letargije, ko nije produzio clansku neka to uradi.
Sto ne prodaju godisnje ima nas koji bismo ih kupili.
Dajte ba dosta je bilo tipkanja hajmo sta konkretno uradit
Čim definišu NEDEFINISANOG, tj. otjeraju ga iz Želje (i iz skupštine), nebitno ko je u predsjednik, UO, NO, trener, igrači...... idu uplata članskih, godišnjih, sponzora, donacija, svega i svačega
Dok je NEDEFINISANI u klubu cugamo šampanjac i J tri tačke lovu i sve ostalo

SIMA_SIMAU
Kontakt:

pet jun 25, 2021 11:24 pm

SanMan je napisao/la:
pet jun 25, 2021 11:21 pm
cipiripi je napisao/la:
pet jun 25, 2021 6:51 pm
Cca koliko je to ukupno para, mozemo li se mi navijaci kako oraganizovati pa skupiti sta love.
Hajmo ba pokrenuti kakve akcije, trznimo se malo iz letargije, ko nije produzio clansku neka to uradi.
Sto ne prodaju godisnje ima nas koji bismo ih kupili.
Dajte ba dosta je bilo tipkanja hajmo sta konkretno uradit
Čim definišu NEDEFINISANOG, tj. otjeraju ga iz Želje (i iz skupštine), nebitno ko je u predsjednik, UO, NO, trener, igrači...... idu uplata članskih, godišnjih, sponzora, donacija, svega i svačega
Dok je NEDEFINISANI u klubu cugamo šampanjac i J tri tačke lovu i sve ostalo
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Premier
Kontakt:

sub jun 26, 2021 1:25 am

SenidRaso je napisao/la:
pet jun 25, 2021 11:03 pm
super1 je napisao/la:
pet jun 25, 2021 10:50 pm
Premier je napisao/la:

Zec i Stila se vec stigli zakacit s trenerom...zamjera im nezalaganje i nespremnost, zele da idu.Valjda ne prolazi setkanje i neozbiljnost ko kod Amara.Vidjet cemo sta ce biti, majstori su obojica ali ponasaju se kao da je rekreativni termin..
Za Zeca uopste nije istina ovo sto pisete, on radi na treningu za podizanje snage a sto se Stile tice jednq od opcija je da sada završi karijeru a sto se tice igranja za nas mislim da je to gotova stvar, bar ja takvu Imam informaciju za oba igraca
Istina za Zeca druze,a sto se tice Stile izigran je nemogu da kaze sta i kako ko ima nekog blize klub zna sta je upitanju,svako bi tako postupio,samo amar i njegovi grobari treba da odu iz kluba,i da dodzu novi ljudi ako bude sve kako treba na sledecoj skupstini i ovi napuste svi postojeci pise nam se dobro,ako ne sledi propas,gdje amar sto nedodze iz Trebinja zna se lp
Ako je vec izigran od strane ljudi iz uprave, trebao je javno izaci i reci sve, zna da bi ga svi podrzali i stalni iza njega.Ovako sezonu odigrao nije se uznojio, zajebavao se izvan terena, na treningu i na terenu i to sve kao kapiten kluba.Tako se ne ponasa kapiten i dijete kluba, tako da ne znam sta reci je li dobra ili losa stvar sto ide...

ubaceni element
Kontakt:

sub jun 26, 2021 1:51 am

Hahah cuj podrzali bi ga i onda ga u narednoj recenici ispljuje, kao da i ptice na grani ne znaju koliko su igraci izvarani od strane celnika kluba. Podrzali bi mi karinu, ispljuvali smo svakog ko nam je ikad valjo, a ako nekog nismo jos stigli to je zato sto se jos nije vratio da ga ispljujemo (zato Sulejman, Graovac, itd ko god ima gram mozga nece ni u sali o ljubavi s nama probati).

LeoMessi
Kontakt:

sub jun 26, 2021 8:10 am

Jadni smo mi kad pljujemo po Štilicu i Zecu ,a ne po nesposobnoj upravi ,ako odu Štilić, Zec ,Bojo i Ramovic ne gine nam prva liga federacije a ko god imalo zna njih i prati zna da i oni vole Želju kao i mi ,sva četvorica očigledno je da i je i ovaj trener doveden i postavljen kao marioneta i neko ko će preko najbolji igrača, opravdati najlošiju upravu u historiji kluba . Volim te Željo!!!!

nijemiposmatrac
Kontakt:

sub jun 26, 2021 9:36 am

Pozdrav plava porodico,
čitam vas već godinama, registrovao sam se samo da bi napisao ovaj post i vjerovatno više neću pisati.
Mislim da smo svi postali svjesni situacije u kojoj se klub nalazi, a nakon današnjih info vezanih za suspenziju,ultimatume,dvije/tri plate...odlučio sam napisati ovaj tekst jer sam istinski zabrinut za stanje i sudbinu našeg kluba.
Diskusija na svim forumima se uglavnom kreće u istom pravcu,unazad dvije godine, nema potrebe da se i ja na to osvrćem. Da li je došlo vrijeme da se zapitamo,KAKO MI MOŽEMO POMOĆI KLUBU. Crvena lampica se danas upalila i moj prijedlog je da osmislimo akciju prikupljanja sredstava. Moja ideja je da bez obzira na sve razlike u mišljenju,gledištima i razmišljanjima,ujedinimo u akciju sve forume. To bi bili ovaj forum sport1,gg,1921,org,klix i sve druge grupe koje poznajete. Pored sredstava koje bi skupili ovo bio konačno bila prilika da se ponovo približimo jedni drugima, i da se ponovo okrenemo isključivo Želji.Naša djeca će jednog dana navijati za Želju,a ne za amara,misketa ili bilo koga drugog, samo će Željo ostati. Da li mi kao sudionici i svjedoci stogodisnjice treba da budemo nijemi posmatrači propadanja našeg kluba.Šta ćemo reći našoj djeci?
Što se tiče same akcije, logistički ina svaki drugi način to sigurno može izinijet raja sa foruma. Dizajn,isprintat male papirne markice,ili bilo sta,dobrovoljni prilog,pa nek je dusmani zovu i sadaka,šta nas briga. Mi cemo se ponovo ujediniti. Mnogo važnije od iznosa koji ćemo skupiti je to što će se oko kluba ponovo pojaviti POZITIVNA energija i priča koja će stvoriti dobru klimu za sponzore i ulagače.Ponovo ćemo biti IN.Ponovo živi.
Najbolje bi bilo kada bi nas ispratio i sam klub, pa organizovao prijateljsku utakmicu gdje bi se skupilo nas,barem 2-3 hiljade,a nadam se i više. Svi znamo da je nekada i na ovom forumu bila mnogo veća armija navijača,armija koja je skupila novac za farbanje reflektora,kupovala godisnje karte drugim navijacima,ljudi sa novcem, ali i oni koji odvoje onoliko koliko imaju. Ja vas pozivam ovim putem,da ukoliko imate privatne konekcije,ponovo uključite sve ljude koje znate na forum i da omasovimo ovu akciju.
Rasprave oko definisanog,nedefinisanog ostavite bar na 10 dana po strani.
Još jedna stvar,nemojte izražavati nepovjerenje i pitati se gdje će završiti novac koji skupimo. Ova uprava jeste nesposobna i to pokazuju unazad godinu dana,ali da kradu, ne kradu sigurno. Kao i naš veliki navijač i rahmetli predsjednik. Oni su svi naši Željovci koji trenutno nisi u stanju da pronadju sredstva, a i mi navijači smo klubu okrenuli ledja.
Neka se porodica okupi nakon godina podjela,neko prvi korak mora napraviti. Sada je vrijeme za to.
Mi smo Željini,Željo je naš!

ps. izvinite na dugom postu,ali vas iskreno molim da ga pročitate,Hvala. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 26, 2021 10:21 am

Ja sam ZA. J.ebe mi se vise i za Misimovica i za Amara bitan mi je NAŠ Željo. Kao sto kolega napisa zapitajmo se sta OSTAVLJAMO NASOJ DJECI
Alea iacta est!

Leon_Professional
Kontakt:

sub jun 26, 2021 10:51 am

Amar927 je napisao/la:
pet jun 25, 2021 9:48 pm
Premier je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:
pet jun 25, 2021 6:37 pm
Dobro je ako su 2, trazili su 3. Zec izgleda isto bivsi.
Pa nezz vise sta je njima u glavama,jbt ponasaju se ko da idu na teemin pa biraju kako se igrati,nezz kako vise imaju stida..bruka i sramota da im jedan Miro Stevanovic bude vodilja kako se odnositi prema klubu i biti profesionalac..bruka i sramota sam rekao jer je dosao sa strane a oni su nasi ,nase dijete i jedan koji od malih nogu sanja o Zelji
Oni su na zalasku karijere i tesko je ocekivati od njih da zapnu, zato i losa sprema i lose treniranje.
Ovaj trener ocito ne pati od tog ko se kako zove i ko je ko. Sta je njemu Stilic, ako ne moze igrati ozbiljno i biti ozbiljan onda visak.

Realno gledano, nije ni Erminovo ni Semirovo najcistije. Jedan je bio vise povrijedjen nego sto je igrao, ucinak nedovoljan za reputaciju kakvu on ima. Semir je na pocetku bio odlican ali zadnja polusezona je kriminalna.

Da je zdrava sredina i da je trener kvalitet onda bi ovakva odluka bila odlicna i ispravna. Nama ne trebaju majstori i setaci, nama trebaju igraci koji ce trcati i boriti se. Nas su u svakoj tekmi rasule ekipe koje daleko manje talenta imaju ali su imale daleko vise volje, trke i snage.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 26, 2021 11:21 am

nijemiposmatrac je napisao/la:
sub jun 26, 2021 9:36 am
Pozdrav plava porodico,
čitam vas već godinama, registrovao sam se samo da bi napisao ovaj post i vjerovatno više neću pisati.
Mislim da smo svi postali svjesni situacije u kojoj se klub nalazi, a nakon današnjih info vezanih za suspenziju,ultimatume,dvije/tri plate...odlučio sam napisati ovaj tekst jer sam istinski zabrinut za stanje i sudbinu našeg kluba.
Diskusija na svim forumima se uglavnom kreće u istom pravcu,unazad dvije godine, nema potrebe da se i ja na to osvrćem. Da li je došlo vrijeme da se zapitamo,KAKO MI MOŽEMO POMOĆI KLUBU. Crvena lampica se danas upalila i moj prijedlog je da osmislimo akciju prikupljanja sredstava. Moja ideja je da bez obzira na sve razlike u mišljenju,gledištima i razmišljanjima,ujedinimo u akciju sve forume. To bi bili ovaj forum sport1,gg,1921,org,klix i sve druge grupe koje poznajete. Pored sredstava koje bi skupili ovo bio konačno bila prilika da se ponovo približimo jedni drugima, i da se ponovo okrenemo isključivo Želji.Naša djeca će jednog dana navijati za Želju,a ne za amara,misketa ili bilo koga drugog, samo će Željo ostati. Da li mi kao sudionici i svjedoci stogodisnjice treba da budemo nijemi posmatrači propadanja našeg kluba.Šta ćemo reći našoj djeci?
Što se tiče same akcije, logistički ina svaki drugi način to sigurno može izinijet raja sa foruma. Dizajn,isprintat male papirne markice,ili bilo sta,dobrovoljni prilog,pa nek je dusmani zovu i sadaka,šta nas briga. Mi cemo se ponovo ujediniti. Mnogo važnije od iznosa koji ćemo skupiti je to što će se oko kluba ponovo pojaviti POZITIVNA energija i priča koja će stvoriti dobru klimu za sponzore i ulagače.Ponovo ćemo biti IN.Ponovo živi.
Najbolje bi bilo kada bi nas ispratio i sam klub, pa organizovao prijateljsku utakmicu gdje bi se skupilo nas,barem 2-3 hiljade,a nadam se i više. Svi znamo da je nekada i na ovom forumu bila mnogo veća armija navijača,armija koja je skupila novac za farbanje reflektora,kupovala godisnje karte drugim navijacima,ljudi sa novcem, ali i oni koji odvoje onoliko koliko imaju. Ja vas pozivam ovim putem,da ukoliko imate privatne konekcije,ponovo uključite sve ljude koje znate na forum i da omasovimo ovu akciju.
Rasprave oko definisanog,nedefinisanog ostavite bar na 10 dana po strani.
Još jedna stvar,nemojte izražavati nepovjerenje i pitati se gdje će završiti novac koji skupimo. Ova uprava jeste nesposobna i to pokazuju unazad godinu dana,ali da kradu, ne kradu sigurno. Kao i naš veliki navijač i rahmetli predsjednik. Oni su svi naši Željovci koji trenutno nisi u stanju da pronadju sredstva, a i mi navijači smo klubu okrenuli ledja.
Neka se porodica okupi nakon godina podjela,neko prvi korak mora napraviti. Sada je vrijeme za to.
Mi smo Željini,Željo je naš!

ps. izvinite na dugom postu,ali vas iskreno molim da ga pročitate,Hvala. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Organizovanjem prijateljskih utakmica i naplacivanje ulaza moze donijeti dosta toga. Pokretanjem nekih projekata siguran sam da bi i navijaci pomogli, problem je sto nema nikakve povratne informacije iz kluba.
Željezničar ante portas !

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 26, 2021 11:26 am

I da, siguran sam, kad bi izasli iz kluba i rekli treba nam toliko i toliko para za osposobljavanje prostora na istoku da bi to navijaci skupili brzinom svjetlosti.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

sub jun 26, 2021 11:48 am

Vjerujte ljudi da su pare sto se tice navijaca najmanji problem.

Nama treba neko u klubu ko ce slusati savjete i ideje navijaca i na taj nacin praviti projekte na osnovu kojih ce stvarati novac.
Evo kazemo hocemo da osposobimo istok.
Osoba XY raspise oglas za dostavljanje ponuda za istok.
1.Zatvaranje fasade xxxxx KM
2.Unutrasnji radovi xxxx KM
3. Unutrasnje uređenje xxxx KM.

Na osnovu ovoga ti se javi 10 firmi za stolariju, na osnovu ovoga ti se javi 10 firmi za unutrasnje radove, na osnovu ovoga se javi 10 firmi za unutrasnje uređenje.

Sve ove firme BESPLATNO dostave ponude i ti onda znas koliko ti para treba.

Nakon toga izadjes medju navijace i kazes nama je potrebno xxxxx KM da bi istok bio u funkciji.

Opcija 1 navijaci skupe pare i to zavrse.

Opcija 2 klub ponudi nekome da ovo zavrsi i da investitor to naplati preko koriščenja prostora.

Opcija 3 Klub ovo preuzme na sebe a dogovori sa izvodjacima radova da određeni procenat se finansira preko sponzorstva.

Na kraju krajeva ponudite prostor RAU BAU pa neka ga sredjuje ko kako hoce (normalno vanjski izgled mora biti kako klub kaze) i onda to prebijajte preko mjesene kirije.

Opet kazem najbitnije je da imamo ljude koji ce slusati ideje i na osnovu njih praviti projekte. Bez projekata nema ni para, ni od navijaca ni od Opstine ni od Kantona
Alea iacta est!

NEZALAGANJE
Kontakt:

sub jun 26, 2021 1:50 pm

Boga mi se grdno varate, ako mislite da bi navijaci sad nesto rijesili i davali pare.

Bas bi volio da se proba jedna akcija pa da vidite, hoce li raja bacati pare u bunar i kako ce to sve proci!? ;)

Misljenja sam da akcija moze, ali kad se radi transparentno i posteno, kad klub napravi ozbiljan plan, izadje sa njim i krene u realizaciju, a onda se navijaci prikljuce. A ne, evo mi cemo nesto, nemamo za kifle, ali nam vi navijaci to mozete platiti. Smijesno da smjesnije ne moze.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

storm_raider
Kontakt:

sub jun 26, 2021 1:55 pm

Ove trenere svakako da moramo podrzati. Izdobrice ako Bog da.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Grbavica
Kontakt:

sub jun 26, 2021 3:49 pm

Mozemo mi do sutra podrzavati ako se pare ne rode u skorije vrijeme.
Ako para ne bude dzaba podrska.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

neroazzuro
Kontakt:

sub jun 26, 2021 3:53 pm

Ako misle da ću ja lično bacati svoje pare u bunar grdno se varaju i sigurno nisam jedini.
Što se "ujedinjavanja" tiče, sa onima koji su iz ličnih interesa ono skandirali i indirektno doveli do ovoga nikad!

nijemiposmatrac
Kontakt:

sub jun 26, 2021 4:53 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
sub jun 26, 2021 1:50 pm
Boga mi se grdno varate, ako mislite da bi navijaci sad nesto rijesili i davali pare.

Bas bi volio da se proba jedna akcija pa da vidite, hoce li raja bacati pare u bunar i kako ce to sve proci!? ;)

Misljenja sam da akcija moze, ali kad se radi transparentno i posteno, kad klub napravi ozbiljan plan, izadje sa njim i krene u realizaciju, a onda se navijaci prikljuce. A ne, evo mi cemo nesto, nemamo za kifle, ali nam vi navijaci to mozete platiti. Smijesno da smjesnije ne moze.
Mnogo važnije od iznosa koji ćemo skupiti je to što će se oko kluba ponovo pojaviti POZITIVNA energija i priča koja će stvoriti dobru klimu za sponzore i ulagače.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 26, 2021 5:12 pm

Niko ne govori o bacanju para u bunar, nego o projekti osposobljavanja prostora na istoku.

Simply Blue
Kontakt:

sub jun 26, 2021 5:29 pm

AsharaK je napisao/la:
Niko ne govori o bacanju para u bunar, nego o projekti osposobljavanja prostora na istoku.
Ovo i mene zanima.....o ovome es nije pisao jos od pocetka futbol-ere...samo kratko kako nije dobro uradjeno, da propusta vodu i slicno...logicno da pusta ..kad se samo beton...
Ja cekam..ko zapeta puska
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Dzezvar
Kontakt:

sub jun 26, 2021 5:42 pm

AsharaK je napisao/la:
Treba pricati kako obezbjediti 2 plate,kakav istok...nema od toga nista jis dugo.....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.

Prijava