Oni nemaju parazita u obliku gospodina Amara Osima i to im je sreca. U suprotnom Velez bi zavrsio kao mi.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 2:06 amKontam da navijači Veleža krenu skandirati "daaaaaj titulu, samo naa titula zanima" i "Hasiću sotono, gotovo je gotovo" jer ipak nisu prvaci. Ha ja.
Trebamo napasti topovskim udarima izvan stadiona u 33 minutineroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 2:06 amKontam da navijači Veleža krenu skandirati "daaaaaj titulu, samo naa titula zanima" i "Hasiću sotono, gotovo je gotovo" jer ipak nisu prvaci. Ha ja.
A sto je to amar parazit?Glas Razuma je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 5:35 amOni nemaju parazita u obliku gospodina Amara Osima i to im je sreca. U suprotnom Velez bi zavrsio kao mi.neroazzuro je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 2:06 amKontam da navijači Veleža krenu skandirati "daaaaaj titulu, samo naa titula zanima" i "Hasiću sotono, gotovo je gotovo" jer ipak nisu prvaci. Ha ja.
Nemojte mi na avatar udarati
I meni je idol bio, ali ovo je moralo bolje i sretnije da bude, a ne ovako.mamba21 je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 9:07 amNemojte mi na avatar udarati![]()
Slazem se. Gadna sredina i svega se izdesavalo. Nego zna li neko hoce li ostati ovdje?Leon_Professional je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 9:11 amI meni je idol bio, ali ovo je moralo bolje i sretnije da bude, a ne ovako.
Baš smo odvratna sredina.
I ranije je.za vrijeme proslave ivicinog rodjendana nekoliko panela je pregorilo.storm_raider je napisao/la: ↑sri jun 02, 2021 9:36 amKazu da je u nedjelju grom udario u semafor i da je pregorio.