Minjore je napisao/la: ↑ned okt 28, 2018 9:01 pm
Dabogda poginuli svi oni koji uticu na to da nam po krilima volontiraju dvije najvece picketine u povijesti FK Zeljeznicar, da na stoperu igra ker od 550 godina. Jeebem li vam najmilije svima. JEEBO VAS MILIMETAR MRTVI NABIJEM I NJEGA NA KURCINU !
Meni sad nista nije jasno brate moj. Kako je Zaim picka, a istovremeno jedini ima muda.
Iznosis dezinformacije po forumu.Imas nesto protiv Zaima garant. Ja sam citao,da on ima muda do poda. I da jedini pokusava guziti,protivnicke igrace .
Ispadali smo iz lige,kantali su nas kojekakvi Zmajevi i kurci i palci,ali vecih jadova i panjeva od ovih danas,ne znam da smo imali. Ponizavaju nas 4 najlosije ekipe,na nasem terenu. Srozali su ugled i ime naseg kluba.
U svijetu gdje dosta toga,niti jeste niti nije,u drzavi gdje moze i ovako i onako,gdje je proslost udaljena galaksija,a buducnost jos dalja,Fudbalski klub Zeljeznicar jednostavno jeste i uvijek ce biti. Klub je izdeverao 2 rata,2 okupacije,bio je skoro pa rastocen i raskopan,skoro pa rasprodan,i paljen i gazen,sve je to prezivio i nadzivio,pa ce i ovo. Necete bagro ponizavati nasu svetinju i nasu ljubav,nase djetinjstvo i nasu mladost.
Tjeraj govna Misimovicu.....