LARSSON je napisao/la: ↑sri okt 03, 2018 5:47 pm
Pogledao sam neke isječke Milanovića iz ove sezone i stvarno fantastičan igrač. Možda pokušati dovesti, jer ipak 26 godina, teško da se može prodati iz Krupe sa tim godinama, mada ne treba ništa čuditi.
Jel to ima neka kompilacija ili si gledao preglede..ako je best off..podijeli.
Ja sam mislio on je skoro došao iz Srbije, a on u i oko PL godinama...desi se na vrijeme par ovakvih igrača koji se provuku ispod radara, vuku povredu, late bloomeri i slično, pa ostanu dugo kod nas...Eto sad je Milanovic, imali smo sreću da smo doveli jednog takvog ranije(Ramović)..Po meni možda i najbolja kategorija igrača za koje bih platio obeštećenje, kada bi se moglo platiti

...ne bi koštali puno jer nisu vruća roba, a već su dovoljno iskusni pa postoji manja mogućnost da se izgube kod nas..Samo treba na vrijeme upratiti takve igrače, meni jedno solidno riješenje je i Ereiz iz Goška..možda ne za prvu postavu..ali solidan za klupe..mada kako nam trenutno prve opcije na krilu igraju, igrali bi oni i kod nas u prvoj..
Postoji još par sličnih igrača u PL, pa i u Velezu(prije svega Cosic, mada je on jos relativno mlad), možda Mujagic iz MDK-minus mu je ono kurcenje a la Mbappe

..naravno, Ljubenovic iz Krupe,
Uglavnom par ovakvih igrača, uz par mladica i 1-2 kapitalca za naše uvjete a la Murić...najbolja moguća kombinacija
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY