Odlicno. Joj vezni red, Blagojevic Curjuric i Sinan
Odlicno. Joj vezni red, Blagojevic Curjuric i Sinan
Pa sto niste tog sto je bacio baklju za uši pa policiji predali? Covjek iznad objasnio sve, daleko ste vi od nekadasnjih Manijaka i navijanja, furke i crne majice su presmješne a o megafonu i pjevaču nema smisla trošiti riječi.mamba21 je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 10:46 amOvo je nase jedno od boljih izdanja u zadnjih par godina na derbijima. Pitari se nisu culi,istok i sjever kad se ukljuce pogotovo tada.savatihotece je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 9:07 amJa bi malo oko navijanja. Bio sam na sjeveru i tačno je da su oni što se zovu the maniacs isprepadali topovskim udarima ne samo djecu več i odrasle. Mislim da se dobro zna koji su bili, pa im možda ni zabrana ulaska od godinu dana ne bi škodila. Parolu koju su postavili, ne znam jeli ko razumio.
Vatromet brate predugo trajao. A i nema potrebe, nije karneval već utakmica.
Što se tiče izbora navijačkih pjesama, njih nismo ni imali u toku utakmice. Gazi pitare, pitarske čkapi, jbi malo sarajvo, jbi koševo, jbi Husrefa i nije za pohvaliti. Više je za nekih erotskih filmova. A da ne govorim o Ko ne skače mrzi Želju. To je toliko isprofanisano na utakmicama reprezentacije pogotiovu naše i Slovenačke da mi se gadi.
Uostalom ovo jbi treba apsolutno izbacit iz repertoara. Pa 10 % gledalaca na Grbavici su žene i djeca.
Prave navijačke pjesme se na Grbavici pjevaju prije utakmice. Jel zabranjeno pjevati Grbavicu ili Dunavom brodovi plove dok je utakmica u toku?
Bakljada i vatromet fenomenalni, ne znam zasto je tebi to smetalo. A vidim da si pljuvac neki jer nemas nista pozitivno reci.
Udarna parola meni stvarno odlicna, a ostale manje parole su imale "smisla" ko se razumije prozvali neke njihove ljude.
Oni baklju baci neki lik ispod wc poslije dodje dino i gleda ga. A i pitari bi bacali nego je njima prelosa situacija na tribini pa se nisu ni organizovali, stvarno smo ih silovali.
Pravi postupak pokrenut...kad se dostavi video materijal, nadju se pocinioci a naci ce se 100% pa ih se oplete po novcankiku, pa odu lezat 15 dana zbog 2 stolice nece vise nikome pasti na pamet.nookey je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:08 pmkaže daj im uslove ccc. ja bi im i krov skinuo da kisnu mater im j... uhljupsku...Hurmasica je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:02 pmFOTO: Oštećenje gostujućeg sektora na Stadionu Grbavica
https://fkzeljeznicar.ba/foto-ostecenje ... ica/33511/
Znam burazeru, ima to smisla da je trebalo seljacki odigrati, sa Arezinom i sutevima, ali i sto rece, da bi se Oda prije ubio nego tako igrao, to mi se jos vise dopalo, jer je to jedini ispravni put, koji tezi boljem fudbalu i napretku. Moramo igrat brzi fudbal i u ligi, da bi bili "trunku" bolji u evropskim utakmicama.CURVA je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 12:06 pmSve se slazem ali nemoj na Arezinu cak sam bio za to da udje ranije u igru. Dva dana prije ovog derbija sam govorio da moramo igrati seljacki fudbal ako hocemo tri boda ali Oda jednostavno nije takav trener on ce prija izgubiti utakmicu nego igrati na taj nacin ali koliko god to bilo dobro i nije .Znaci njihov golman se morao sinoc iskoristi vise suteva i vise prekida gdje bi Arezina to radio dobroAdoTM je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 11:43 amKakav crni Vranjes? Dosta smo ga se nagledali i cekali od njega da proigra! On je definitivno najlosija karika u veznom redu!
Ćurjurić je igrac za primjer i danas se sve svodi na trku, dok Stojan ne moze meda i samo nam usporava igru!
Jedva cekam da se Sinan vrati i da zaboravimo i Arezinu, pa i tih 10 minuta sto ulazi, isto je sr*nje ko i Stojan!
Sto Oda rece, mora jos krila nahajcat da se vracaju, pomazu bekovima i to ce biti mjera.
_____ SINAN_____
BLAGOJA____ČURJURIĆ
Ne znam jel vam se to sve odnosi ja jug ili na themaniacs na sz?teatrale36 je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:10 pmPa sto niste tog sto je bacio baklju za uši pa policiji predali? Covjek iznad objasnio sve, daleko ste vi od nekadasnjih Manijaka i navijanja, furke i crne majice su presmješne a o megafonu i pjevaču nema smisla trošiti riječi.mamba21 je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 10:46 amOvo je nase jedno od boljih izdanja u zadnjih par godina na derbijima. Pitari se nisu culi,istok i sjever kad se ukljuce pogotovo tada.savatihotece je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 9:07 amJa bi malo oko navijanja. Bio sam na sjeveru i tačno je da su oni što se zovu the maniacs isprepadali topovskim udarima ne samo djecu več i odrasle. Mislim da se dobro zna koji su bili, pa im možda ni zabrana ulaska od godinu dana ne bi škodila. Parolu koju su postavili, ne znam jeli ko razumio.
Vatromet brate predugo trajao. A i nema potrebe, nije karneval već utakmica.
Što se tiče izbora navijačkih pjesama, njih nismo ni imali u toku utakmice. Gazi pitare, pitarske čkapi, jbi malo sarajvo, jbi koševo, jbi Husrefa i nije za pohvaliti. Više je za nekih erotskih filmova. A da ne govorim o Ko ne skače mrzi Želju. To je toliko isprofanisano na utakmicama reprezentacije pogotiovu naše i Slovenačke da mi se gadi.
Uostalom ovo jbi treba apsolutno izbacit iz repertoara. Pa 10 % gledalaca na Grbavici su žene i djeca.
Prave navijačke pjesme se na Grbavici pjevaju prije utakmice. Jel zabranjeno pjevati Grbavicu ili Dunavom brodovi plove dok je utakmica u toku?
Bakljada i vatromet fenomenalni, ne znam zasto je tebi to smetalo. A vidim da si pljuvac neki jer nemas nista pozitivno reci.
Udarna parola meni stvarno odlicna, a ostale manje parole su imale "smisla" ko se razumije prozvali neke njihove ljude.
Oni baklju baci neki lik ispod wc poslije dodje dino i gleda ga. A i pitari bi bacali nego je njima prelosa situacija na tribini pa se nisu ni organizovali, stvarno smo ih silovali.
ma murija kad hoće može sve naći, vidjećemo...nikson je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:12 pmPravi postupak pokrenut...kad se dostavi video materijal, nadju se pocinioci a naci ce se 100% pa ih se oplete po novcankiku, pa odu lezat 15 dana zbog 2 stolice nece vise nikome pasti na pamet.nookey je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:08 pmkaže daj im uslove ccc. ja bi im i krov skinuo da kisnu mater im j... uhljupsku...Hurmasica je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:02 pmFOTO: Oštećenje gostujućeg sektora na Stadionu Grbavica
https://fkzeljeznicar.ba/foto-ostecenje ... ica/33511/
ne pada mi na pamet da ih branim ali bi pokusao biti realan. od 1700 ljudi njih 26 je slomilo stolicu. njih 30 ogradu, njih 10 WC i njih 20 je palilo salove, baklje.... to nije ni 1% od prisutnih.jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:13 pmi dje su sad oni sto nisu za kavez ili neku vrstu efikasnije zastite od huligana? s njima nema milosti... sve ih strpati u kavez, pa nek pokusaju da nesto urade...
jovanmaksimovic je napisao/la: ↑čet avg 16, 2018 1:13 pmi dje su sad oni sto nisu za kavez ili neku vrstu efikasnije zastite od huligana? s njima nema milosti... sve ih strpati u kavez, pa nek pokusaju da nesto urade...
svaka cast, hvala ti !