Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Zeljo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 16, 2018 1:09 pm

Minjore je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:07 pm
Sinan od ponedjeljka pocinje sa trcanjem.
Odlicno. Joj vezni red, Blagojevic Curjuric i Sinan
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

teatrale36
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:10 pm

mamba21 je napisao/la:
čet avg 16, 2018 10:46 am
savatihotece je napisao/la:
čet avg 16, 2018 9:07 am
Ja bi malo oko navijanja. Bio sam na sjeveru i tačno je da su oni što se zovu the maniacs isprepadali topovskim udarima ne samo djecu več i odrasle. Mislim da se dobro zna koji su bili, pa im možda ni zabrana ulaska od godinu dana ne bi škodila. Parolu koju su postavili, ne znam jeli ko razumio.
Vatromet brate predugo trajao. A i nema potrebe, nije karneval već utakmica.
Što se tiče izbora navijačkih pjesama, njih nismo ni imali u toku utakmice. Gazi pitare, pitarske čkapi, jbi malo sarajvo, jbi koševo, jbi Husrefa i nije za pohvaliti. Više je za nekih erotskih filmova. A da ne govorim o Ko ne skače mrzi Želju. To je toliko isprofanisano na utakmicama reprezentacije pogotiovu naše i Slovenačke da mi se gadi.
Uostalom ovo jbi treba apsolutno izbacit iz repertoara. Pa 10 % gledalaca na Grbavici su žene i djeca.
Prave navijačke pjesme se na Grbavici pjevaju prije utakmice. Jel zabranjeno pjevati Grbavicu ili Dunavom brodovi plove dok je utakmica u toku?
Ovo je nase jedno od boljih izdanja u zadnjih par godina na derbijima. Pitari se nisu culi,istok i sjever kad se ukljuce pogotovo tada.

Bakljada i vatromet fenomenalni, ne znam zasto je tebi to smetalo. A vidim da si pljuvac neki jer nemas nista pozitivno reci.

Udarna parola meni stvarno odlicna, a ostale manje parole su imale "smisla" ko se razumije prozvali neke njihove ljude.

Oni baklju baci neki lik ispod wc poslije dodje dino i gleda ga. A i pitari bi bacali nego je njima prelosa situacija na tribini pa se nisu ni organizovali, stvarno smo ih silovali.
Pa sto niste tog sto je bacio baklju za uši pa policiji predali? Covjek iznad objasnio sve, daleko ste vi od nekadasnjih Manijaka i navijanja, furke i crne majice su presmješne a o megafonu i pjevaču nema smisla trošiti riječi.
Zadnja izmjena: teatrale36, dana/u čet avg 16, 2018 1:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ž'21
Kontakt:

FK Željezničar u nastavku obavještava javnost o oštećenjima na gostujućem sektoru na kojem su bili smješteni navijači FK Sarajevo.

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/foto ... ete/127844

exbabilon
Kontakt:

Pohvale komsijama za ponasanje hahahahahahhaa

alombardo
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:11 pm

Fakturisati mu roditeljima koji su ga takvog retardiranog odgojili i tanovoj prčiji

nikson
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:12 pm

nookey je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:08 pm
Hurmasica je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:02 pm
FOTO: Oštećenje gostujućeg sektora na Stadionu Grbavica

https://fkzeljeznicar.ba/foto-ostecenje ... ica/33511/
kaže daj im uslove ccc. ja bi im i krov skinuo da kisnu mater im j... uhljupsku...
Pravi postupak pokrenut...kad se dostavi video materijal, nadju se pocinioci a naci ce se 100% pa ih se oplete po novcankiku, pa odu lezat 15 dana zbog 2 stolice nece vise nikome pasti na pamet.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

AdoTM
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:13 pm

CURVA je napisao/la:
čet avg 16, 2018 12:06 pm
AdoTM je napisao/la:
čet avg 16, 2018 11:43 am
alombardo je napisao/la:
čet avg 16, 2018 10:56 am
Fali taj pas veznih u pravom momentu za jazvica, to može vranješ ali kad je pravi
Kakav crni Vranjes? Dosta smo ga se nagledali i cekali od njega da proigra! On je definitivno najlosija karika u veznom redu!
Ćurjurić je igrac za primjer i danas se sve svodi na trku, dok Stojan ne moze meda i samo nam usporava igru!

Jedva cekam da se Sinan vrati i da zaboravimo i Arezinu, pa i tih 10 minuta sto ulazi, isto je sr*nje ko i Stojan!
Sto Oda rece, mora jos krila nahajcat da se vracaju, pomazu bekovima i to ce biti mjera.

_____ SINAN_____
BLAGOJA____ČURJURIĆ
Sve se slazem ali nemoj na Arezinu cak sam bio za to da udje ranije u igru. Dva dana prije ovog derbija sam govorio da moramo igrati seljacki fudbal ako hocemo tri boda ali Oda jednostavno nije takav trener on ce prija izgubiti utakmicu nego igrati na taj nacin ali koliko god to bilo dobro i nije .Znaci njihov golman se morao sinoc iskoristi vise suteva i vise prekida gdje bi Arezina to radio dobro
Znam burazeru, ima to smisla da je trebalo seljacki odigrati, sa Arezinom i sutevima, ali i sto rece, da bi se Oda prije ubio nego tako igrao, to mi se jos vise dopalo, jer je to jedini ispravni put, koji tezi boljem fudbalu i napretku. Moramo igrat brzi fudbal i u ligi, da bi bili "trunku" bolji u evropskim utakmicama.

Najvise mi je drago sinoc sto su pitari vidjeli da igramo zaj*ban fudbal i da tezimo toj nekoj taktici/kombinatorici, sto se preferira vani/evropi, a nek oni nastave sa onim seljackim fudbalom, izbij/nabij, faul na centru i hajmo svi u 16st nek ubaci mozda bude kakva prilika, itd.

Dok Oda ovo sve poslozi, igrat cemo mi lopte itekako!

Rashid
Kontakt:

Nije ono faul nad golmanom bio. Nigdje se ono ne sudi u europi.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

i dje su sad oni sto nisu za kavez ili neku vrstu efikasnije zastite od huligana? s njima nema milosti... sve ih strpati u kavez, pa nek pokusaju da nesto urade...
100/94/37/34 - i to je to!

Premier
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:15 pm

teatrale36 je napisao/la:
mamba21 je napisao/la:
čet avg 16, 2018 10:46 am
savatihotece je napisao/la:
čet avg 16, 2018 9:07 am
Ja bi malo oko navijanja. Bio sam na sjeveru i tačno je da su oni što se zovu the maniacs isprepadali topovskim udarima ne samo djecu več i odrasle. Mislim da se dobro zna koji su bili, pa im možda ni zabrana ulaska od godinu dana ne bi škodila. Parolu koju su postavili, ne znam jeli ko razumio.
Vatromet brate predugo trajao. A i nema potrebe, nije karneval već utakmica.
Što se tiče izbora navijačkih pjesama, njih nismo ni imali u toku utakmice. Gazi pitare, pitarske čkapi, jbi malo sarajvo, jbi koševo, jbi Husrefa i nije za pohvaliti. Više je za nekih erotskih filmova. A da ne govorim o Ko ne skače mrzi Želju. To je toliko isprofanisano na utakmicama reprezentacije pogotiovu naše i Slovenačke da mi se gadi.
Uostalom ovo jbi treba apsolutno izbacit iz repertoara. Pa 10 % gledalaca na Grbavici su žene i djeca.
Prave navijačke pjesme se na Grbavici pjevaju prije utakmice. Jel zabranjeno pjevati Grbavicu ili Dunavom brodovi plove dok je utakmica u toku?
Ovo je nase jedno od boljih izdanja u zadnjih par godina na derbijima. Pitari se nisu culi,istok i sjever kad se ukljuce pogotovo tada.

Bakljada i vatromet fenomenalni, ne znam zasto je tebi to smetalo. A vidim da si pljuvac neki jer nemas nista pozitivno reci.

Udarna parola meni stvarno odlicna, a ostale manje parole su imale "smisla" ko se razumije prozvali neke njihove ljude.

Oni baklju baci neki lik ispod wc poslije dodje dino i gleda ga. A i pitari bi bacali nego je njima prelosa situacija na tribini pa se nisu ni organizovali, stvarno smo ih silovali.
Pa sto niste tog sto je bacio baklju za uši pa policiji predali? Covjek iznad objasnio sve, daleko ste vi od nekadasnjih Manijaka i navijanja, furke i crne majice su presmješne a o megafonu i pjevaču nema smisla trošiti riječi.
Ne znam jel vam se to sve odnosi ja jug ili na themaniacs na sz?

nookey
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:23 pm

nikson je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:12 pm
nookey je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:08 pm
Hurmasica je napisao/la:
čet avg 16, 2018 1:02 pm
FOTO: Oštećenje gostujućeg sektora na Stadionu Grbavica

https://fkzeljeznicar.ba/foto-ostecenje ... ica/33511/
kaže daj im uslove ccc. ja bi im i krov skinuo da kisnu mater im j... uhljupsku...
Pravi postupak pokrenut...kad se dostavi video materijal, nadju se pocinioci a naci ce se 100% pa ih se oplete po novcankiku, pa odu lezat 15 dana zbog 2 stolice nece vise nikome pasti na pamet.
ma murija kad hoće može sve naći, vidjećemo...

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:28 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
i dje su sad oni sto nisu za kavez ili neku vrstu efikasnije zastite od huligana? s njima nema milosti... sve ih strpati u kavez, pa nek pokusaju da nesto urade...
ne pada mi na pamet da ih branim ali bi pokusao biti realan. od 1700 ljudi njih 26 je slomilo stolicu. njih 30 ogradu, njih 10 WC i njih 20 je palilo salove, baklje.... to nije ni 1% od prisutnih.

suludo je uvoditi radikalne mjere radi 1% gostujucih navijaca. mislim da onih 99% uslovno receno normalnih treba imati najveci moguci komfor.
to nas vodi ka ozdravljenju sve ostalo u nove probleme.

policija treba rijesiti taj 1% a ne mi.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

exbabilon
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:30 pm

Naplata stete ili 5% svaki iduci put.

nikson
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:33 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:

Evo tu sam, i dalje isto mislim. Ostecenja nisu neka nenormalna, znaci cisto pojedinacni ispadi...zastitna mreza ostecena - manje vise to ne zamjeram - baklja je progorila....ograda je razvaljena kad je gol pao, kacili ae na ogradu i jbg...wc ove i 26 stolica naci pocinioce i dobro ih oderati, i tuziti za unistavanje imovine....mislim da syvarno nisu velika ostecenja i da je sve dobro proslo. Bilo ih je dosta, vidis da nije bilo nekih dogovora i kolektivnog razvaljivanja.
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

igla
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:34 pm

Pojedince kaznjavati. Klub nek plati stetu, ili jos bolje oni koji su to radili. To sam za obje strane.

Veca muka je bila kad su planski orgijali, prije pocetka pocupali, ali jednom se mora krenuti normalno.

ChWilla
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:44 pm

tanko vide se interni problemi...
gradi željo boli te *****

Rashid
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:53 pm

6000 clanova.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:53 pm

fcz je napisao/la:
čet avg 16, 2018 12:48 pm
@storm_raider, @Durgo
Tek udjoh na forum, obaveze jbg. :)

slika
svaka cast, hvala ti !
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

djoxxx1921
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:54 pm

Ma ne treba stoki kavez, nikako. Je.bem li im majke bezobrazne. Sad udarit po usima, pa mu nece vise pasti na pamet nikad. Stoka! I do kad ce nas vise kapiten klat???? Oda molim te ko boga, zakucaj klosara na klupu, makar Ceman branio. Ne postoji klub, na cijelom svijetu kojeg golman vise je.be od nas. Svaku bitniju tekmu nam otima bodove, levat. Idi vise u pm

mirzza
Kontakt:

čet avg 16, 2018 1:55 pm

Ne cudi me od pitara, vec sam pisao da su nasi lomili stolice po sjeveru i pokusavali bacati na teren... kretena ima svugdje

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava