Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

alombardo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet avg 16, 2018 10:54 am

vopla je napisao/la:
čet avg 16, 2018 9:43 am
poslije prospavane noci, kad se sve slegne mogu reci da sam zadovoljan.Nije se lahko 2 puta vracati iz zaostatka ni za puno jace ekipe,a da pri tome nema panike i da cijelo vrijeme pokusavas igrati svoju igru.
Izgubili smo 2 boda, ali smo po meni puno vise dobili. Prekrasnu atmosferu, sve tribine na nogama skoro 90 min i navijanje.Vidimo da imamo nekakvu igru i da idemo u nekom smjeru.Igraci borbeni, publika raspjevana, stadion ljepotica. Sve u svemu jedna prelijepa noc u Dolini Cupova. idemo svi ko jedan dalje igraci,navijaci i uprava. A CILJ SVI ZNAMO !
Dva bod nisu izgubljena nego je jedean osvojen, uzimajući u obzir okolnosti. U suštini dobar početak sezone, a sad napaljena Tuzla. Jednostavno svaka utakmica je na nož što reče Ivan

alombardo
Kontakt:

čet avg 16, 2018 10:56 am

Fali taj pas veznih u pravom momentu za jazvica, to može vranješ ali kad je pravi

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:00 am

Po meni sudjenje u okviru normale, osim onaj coravi na istoku koji se konstantno lose kretao. Vjerovacu da se radi o losem pomocnom sudiji a ne o nekoj zloj namjeri. Tako je bar meni djelovalo.

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Masinovodja
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:04 am

ChWilla je napisao/la:
čet avg 16, 2018 9:29 am
u normalnoj državi i savezu, ovako nešto bi se moglo desiti samo da je u pitanju neki mažić ili skomina, neko ko hajmo reći odskače za dvije klase od ostalih po međunarodnim mjerilima. a i tu bi gledali da izbjegnu glavobolju, priče i prozivke...
Pa kud ces dalje,Zvezda se javno obavjestenjem za javnost zalila na Mazica i ne zele ljudi da im vise sudi.Covjek jedan od najboljih sudija na svijetu,ali ljudi na taj nacin prave pritisak na sudije i prolazi im

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:07 am

konacno jedan dobar derbi.
ostajem u uvjerenju da smo mogli vise. nekako smo ostali nedoreceni.
gledajuci utakmicu uzivo stekao sam dojam da smo strasno osteceni sudijskim odlukama, medjutim nakon pregledanog snimka vidim da to nije bas tako. naravno, ostaje ona situacija kada je Novalic signalizirao offside u, mislim, 80oj minutu koji ocigledno nije postojao. sve u svemu, nije sudjenje toliko lose bilo izuzmemo li tu jednu pogresnu odluku koja je istini za volju mogla uticati na konacni rezultat.

Oda je hirurski precizno detektovao probleme i greske koje smo imali. vjerujem da ce ih vremenom sve ispraviti i da ce pojedini konacno shvatiti da je fudbal timski sport i da ovaj tim nije tim iz nekog BH zaseoka nego klub sa tradicijom za koji uvijek valja oznojiti dres i uvijek davati svoj maksimum.

sto se tice navijanja, ne trebaju nam pitari pored pojedinaca iz nasih redova.

sa tri boda iz Tuzle trebamo zatvoriti ovaj sedmodnevni ciklus i istaknuti svoju kandidaturu za titulu. idemo dalje....

:zeljeznicar1:
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:09 am

Ch.Willa1986 je napisao/la:
čet avg 16, 2018 10:34 am
Durgo je napisao/la:
čet avg 16, 2018 10:05 am
TRAZI SE FCZ, DA URADI POSTER, SKUPILI SMO "5929KM", PA NAM TREBA POSTER ZBOG OBJAVE.

SKUPILI SMO 5929KM OD 11700KM, A TO JE: 50.1%

HVALA!
Durgo imas poruku ;)
Vidio, ofarbat cemo mi ovo prije nego sto dodju nove klupe :D
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

PratimsamoPlave

čet avg 16, 2018 11:12 am

Da je bilo koji drugo igrac uradio ono sto je Dzeno sinoc avatere bi ovde pucali. Iskljucovi krivac je Veca u najvecem djelu pa onda nasa sposobnost loptu da ispucamo jednostavno.
Zajmovicu je takva konkurencija da je sad nase najefikasnije krilo , i prosle sezone napravi haos protiv Zrinskog, Celika, Sarajeva, to je taj haos koji treba da se pravi. Sto se njegovr konkurencije tice niti su previse odgovorni nazad, osim sto je nekome licno neko drazi nista ostalo nije na njihovoj strani.
Odinu izjavu sam dozivio tako da se Dzeno ne bi uskurcio.
I kada dodju losi rezultati, budala ova nece prestat da te prati!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:17 am

Sa Zajmovicem treba raditi na uklanjanju tih ocitih nedostataka. Oda je savrsen trener za tako nesto.. Naprijed ima sve i ako popravi te boljke mogao bi daleko dogurati..

AdmirA
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:21 am

Svi u Tuzluuuu!!!!!!

exbabilon
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:24 am

Ako si velik klub onda se tako moras postaviti i na terenu i van njega. Klimati glavom sto nam dokazani pitar sudi, pa onda i na terenu ne pritrcati nijednom, ne pobuniti se kod sudije, ne radi se to tako. Pri tome sve to na Grbavici, pred 9 hiljada nasih navijaca... Ovi dobri pojedinci moraju sto prije postati TIM, igrati za kolektiv, a ne igrati svoju utakmicu, samo za sebe.

Kapiten MORA biti neki od ovih 10 u polju, Veca je svakako linijski golman, taj ni kod kornera ne izleti, kako ce do centra izletit kad treba dic frku na sudiju.

Igrom fakat nisam nezadovoljan, bio sam u fazonu daj pobjedu ili daj remi al da igramo lopte, dobio sam ovo drugo. Ali na terenu vi niste Zajmovic, Krpic, Vranjes, Stevanovic, Kjosevski... VI STE ZELJO i postavite se tako.

svraka
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:25 am

Citam sad po ovim komentarima pitara ispadose oni bolji tim sinoc. Osim dva gola i sanse na pocetku nisu nista pokazali. Mi drzali igru,kontrolisali,prvo ih bas nagazili i kad smo gubili znao sam da cemp se vratiti s onim pristupom.

Drugo poluvrijeme Vranjes nam uspori igru, i pitari su tad imali bolji period od nas kad su precku pogodili, sut ahemtovica ido otprilike naseg gola. Poslije smo opet mi drzali igru. Dobro prodjose kone na kraju ili ja nisam objektivan😁

Valjda i veca kao nase dijete i kapiten treba znati da kada ih sjever zove da im pridju i pozdrave ih,a ne oni prvo nesto sa centra masu pa se veca okreece dok ih opet ne pozvase.
Meni kao navijacu to fali,ta povezanost izmedju tribine i igraca. Imamo hvala Bogu djecu nasu koja trebaju biti uzor ovima sto su dosli i da im pricaju o tome ako ne znaju kako mi cijenimo borbu.
Forza 1921!

Oda majstore!

PratimsamoPlave

čet avg 16, 2018 11:26 am

Sudjenje na strani gosta. Dzaba se pravite realni mislite da bi njima ono na Kosevu svirao?
Sve sto je iole bilo sumnjivo za nas za svaki slucaj je svirano, dok npr njihov drugi gol opasna igra nije svirana, sansa Ahmetovica gdje udari Vranjesa krene svirat, Vranjes po inerciji nastavi Ahmetovic ga opet udari i dodje u sansu naravno pusti sudija. I ofsajdima da ne pricam i taj vrhunski mahac kod zapada sa istim motivom kao i onaj na istoku je svirao samo sto su se ovom ofsajdi neki poklopili.

19tm87
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:27 am

Sinoc nikad smireniji a gubimo jednom pa drugi put. Jednostavno sam znao da cemo izjednaciti jer tako smo dobro igrali.
Po meni su oni imali veliku srecu sto su u oba navrata vodili. Imam osjecaj da smo mi poveli da bi im tu bilo jos jedno gađenje fudbala.
Ono jedino sto me brine su prekidi...proljecu lopte kroz sesnesterac a bgm zna se desiti i kroz peterac

Hadzijalagic
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:27 am

Vranjes vala katastrofa..

ChWilla
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:28 am

kad bi sve odluke prihvatio kao regularne, tad bi bilo bare-bare. ali nisu. znaš gdje i ko bi ti ono u evropi svirao faul na golmanu. zrinjski je onako dobio gol u bugarskoj.
gradi željo boli te *****

ChWilla
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:29 am

PratimsamoPlave je napisao/la:
čet avg 16, 2018 11:26 am
Sudjenje na strani gosta. Dzaba se pravite realni mislite da bi njima ono na Kosevu svirao?
Sve sto je iole bilo sumnjivo za nas za svaki slucaj je svirano, dok npr njihov drugi gol opasna igra nije svirana, sansa Ahmetovica gdje udari Vranjesa krene svirat, Vranjes po inerciji nastavi Ahmetovic ga opet udari i dodje u sansu naravno pusti sudija. I ofsajdima da ne pricam i taj vrhunski mahac kod zapada sa istim motivom kao i onaj na istoku je svirao samo sto su se ovom ofsajdi neki poklopili.
ono je milion posto faul i to dva puta, koliko god da je vranješ tanko odigrao ondje nije kriv...
gradi željo boli te *****

PratimsamoPlave

čet avg 16, 2018 11:29 am

ChWilla je napisao/la:
čet avg 16, 2018 11:28 am
kad bi sve odluke prihvatio kao regularne, tad bi bilo bare-bare. ali nisu. znaš gdje i ko bi ti ono u evropi svirao faul na golmanu. zrinjski je onako dobio gol u bugarskoj.
To ti pricam. Sad ce mediji o vrhunskom sudjenju, da je kontra telefonske sjednice bi bile sazvane.

storm_raider
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:30 am

@fcz, daj nam novu sliku molim te. 50.1% :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

cikazubo
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:34 am

On je na sitnicama konstantno navlacio, Cuki he 2 puta htio prodat faul na sredini terena ali mu ne svira, ali kad pade onaj Rahmanovic u duelu s Rodinom koji je dignutih ruku usao u duel on svira faul i to za opasan slobodnjak, i x takvih situacija je bilo. Kad izvode aut ili slobodnjak obavezno ukradu 5do10 metara a nas u nadoknadi vraca pri izvodjenju auta koji je 50m od gola, sad nemam u glavi sve situacije ali takvih odluka je bilo bas bas puno.
Prelose sudjenje na nasu stetu, tu nema rasprave.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet avg 16, 2018 11:38 am

larsone, bi li mogao napraviti video sa svim situacijama koji su isli na nastu stetu? listu sam stavio jucer... ako imas sta da dodas slobodno :)
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 5 gostiju.

Prijava