jesi se to nasekiro?
Spoiler:
U očima Srba Alija Izetbegović je zločinac, naprimjer. Erdogan o Aliji sve najbolje. Svi znamo za odnos Srba prema Erdoganu i njegovoj administraciji.ChWilla je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 8:09 pmlegalno i demokratski su izabrani i tuđman i milošević, pa sa tih pozicija dijelili bosnu. i šešelj legalno i demokratski sjedi, izabran glasovima naroda, u skupštini srbije. nažalost na balkanu to ne znači samo po sebi da je neko regularan i poželjan, čak ne znači ni da nije ratni zločinac, kako vidimo na šešeljevom primjeru. meni izjava djeluje neozbiljno, kao i sve ostalo, ali to stvarno nije argument...
Pa hajmo razgovarati na tom nivou, kažeš ne bih volio da bude trener, jer ništa u karijeri nije osvojio. Ili, gledao sam njegove ekipe, nije mi se svidjelo kako igraju. Ili, njegov CV je loš, ne vidim da bi mogao ostvariti nešto više kod nas. Diže mi se kosa na glavi kad pročitam nešto što nema veze s fudbalom. Tako smo ostali i bez Vukomanovića.
kvalitet je napisao/la: ↑čet maj 31, 2018 8:40 pmPa hajmo razgovarati na tom nivou, kažeš ne bih volio da bude trener, jer ništa u karijeri nije osvojio. Ili, gledao sam njegove ekipe, nije mi se svidjelo kako igraju. Ili, njegov CV je loš, ne vidim da bi mogao ostvariti nešto više kod nas. Diže mi se kosa na glavi kad pročitam nešto što nema veze s fudbalom. Tako smo ostali i bez Vukomanovića.