Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Bergeron
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 15, 2018 11:20 pm

nookey
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:20 pm

igla je napisao/la:
ned apr 15, 2018 11:14 pm
nookey je napisao/la:
ned apr 15, 2018 11:13 pm
Dodjes na trening, dodjes na utakmicu, podrska ko na Grbavici. Uslovi ko nigdje u ligi, plate, doprinosi. Dijelis prvo mjesto u polufinalu kupa. I vi cete to sve sjebati picke jedne? Da nemas trenera zalagao bi se dao bi sve od sebe! Gdje su pripreme, gdje je forma? Picke jedne eto nemam drugih riječi za vas a znam da citate! Sve dok nam kapiten ismijava svakog trenera koji nas vodi nema tu tima! Fuj!
Ti ocito znas nesto sto mi ne znamo.
Nek rijesavaju oni koji trebaju nemam snage ni da komentarisem

alombardo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:24 pm

Pa valjda su i igraci zadluzni sto je zeljo prvi inu polifinalu kupa. Ubjeden sam da je ovo bila kriza koja se zabrsava u srijedu

Izlija
Moderator
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:25 pm

Počinje repriza utakmice pa ko ima živaca bujrum
イビチャ・オシム

samo_plavo
Osvajač prvog S1 kupa
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:29 pm

A Žerić je ***** od igrača.
On ulazi svjež, odmoran, i ne može da trči, da bar neki presing uradi, nešto.
On treba da bude željan dokazivanja, da grize, da se bori i da maksimalno iskoristi svaku minutu koju dobije.
Al karina bajo, boli njega tuki izgleda za fudbalom i karijerom...
MOJA PRVA LJUBAV BIO JE ŽELJO!

Elegant
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:30 pm

Sretno nam u Tuzli, jos sretnije u Krupi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

19tm87
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:34 pm

Ne racunajuci gol Vece protiv Sirokog nismo dali gola 7 poluvremena...Znaci od Radnika ono sto smo odigrali onih 10min u prvom poluvremenu zabili dva komada i to je to...
Zadnja izmjena: 19tm87, dana/u ned apr 15, 2018 11:34 pm, ukupno mijenjano 1 put.

mirsad94
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:34 pm

Ma da sam na mjestu Misketa(znam da necu nikad biti :D) destimulaciju lupiti cijeloj ekipi i trenerima, pare uloziti na premiranje Radnika veci dio a ostatak u psihologe da razdrmaju tim za nasu utakmicu sa Krupom stim da tim ljudi odmah angazovati od sutra da rade sa njima pa sve do utakmice sa Krupom. Samo ako prodjemo Slobodu i dobijemo Krupu onda ce raja koliko toliko doci da ih podrzi protiv Zrinje , u protivnom poluprazan stadion i u tom slucaju i se i definitivno oprastamo od titule u toj tekmi tri kola prije kraja.

Moliti Boga da Ramovic bude spreman vec za srijedu Vranjesa na klupu forma ocajna, Jovana i Sabana u sredinu, Haris je isto tako opao drasticno nema hrabrosti prema naprijed predaje prtivniku sve vise lopti u noge u nedostatku hrabrosti da podvali neki pas ili sutne. Gore Zaimagu i Gorana ( posebno ima posla za psihologe) i Vojo koji isto tako u blagom padu uostalom kao 97% ekipe. Nazad moliti dragog Boga da vise pocne yebeni Projic(ako i za njega Adzem nas ne laze kao i za Zeca) i da odigra lijevo solidno i ostane u prvoj do kraja sezone. Bogi i Kemo na stopere a Graovac gladiator na beka, jest da gubimo ofanzivu ali i sa prepadnutim Hadzicem poznatijem kao "nemoj molim te loptu samo meni" nije prodora bilo bog zna kako plus je ovaj nazad dosta ,dosta losiji od Gravoca

Ma sve staviti u korist i sluzbu Zeljeznicara ovih 6 utakmica ( osam ako prodjemo u finale), za svaku pojedinacnu , temeljitu i razlicitu pripremu raditi. Otici na noge OSIMIMA da se ukljuce svojim doprinosom koliko mogu ako nista sa par rijeci ekipi ,ili par savjeta Adzemu od Amara. Da Ivica sjede sa Papcem i pokusa izvuci koji pametnu da se prenese na ovu ekipu i pokusa nekako dozvati . Mozda sa ovim lupam i nemoguce je uraditi ove stvari ali potrebno je neka radikalna novina koja ce ih imalo podici psihicki. Zakopati sve ratne sjekire i hirove odbaciti ako eventualno postoje, jer ocigledno da nas Adzem ne moze iznijeti sa ovim strucim stabom do naslova prvaka. Sest yebenih utakmica da popljujete ba ovo nase kukanje svojom igrom i pokazete da Siroki,Pitari i Radnik krajem polusezone nisu samo bili na srecu i laznu nam nadu dali.

igla
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:40 pm

Svi nesto pricamo, dajemo savjete, kritikujemo, ali evo, to traje sve od drugog poluvremena s Radnikom.
Daj nešto nek se presiječe, nema prostora za ispravljanje greškivpet kola do kraja.

alombardo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:41 pm

Jovan Blagojevic maestro

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:41 pm

igla je napisao/la:
ned apr 15, 2018 11:40 pm
Svi nesto pricamo, dajemo savjete, kritikujemo, ali evo, to traje sve od drugog poluvremena s Radnikom.
Daj nešto nek se presiječe, nema prostora za ispravljanje greškivpet kola do kraja.
Pa brate mi smo sami sebi najveci dusmani, pred najvazniju tekmu mi suspendujemo beze unosimo nemir.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

MrRiccoli
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:43 pm

storm_raider je napisao/la:
ned apr 15, 2018 7:04 pm
MrRiccoli je napisao/la:
ned apr 15, 2018 6:42 pm
ned apr 15, 2018 6:37 pm
Jos uvijek je sve u nasim rukama. Hajde malo pozitive!

Hurmasice, daj anketu da zaokruzim Bogicevica i Zajmovica. :D
Brate jel lažeš sebe ili sviju nas
Svakom svoje. Moje je da vjerujem u ekipu, iako sam ljut i razocaran jos nakon onih 3:3 u Mostaru. Ali, najmanje sto mogu da uradim je da se nadam boljem. Sta drugo mogu? Crnjaciti i plakati? Podrzati ekipu gdje jos uvijek drzimo konce u rukama ili sjediti i plakati? Izmedju te 2 opcije, mislim da je izbor jako ocit. Opet, svakom svoje. A, iskreno, razocaran sam, ali se nadam najboljem.

Ne izborimo li titulu, ne daj Boze, bicu prvi koji ce traziti odlazak Adzema i definitivno resetovanje cijelog strucnog staba, pocevsi od kondicionog trenera, do igraca na klupi.
A brate neću da se lažem da imamo konce u svojim rukama kad nemam ništa u svojim rukama. Tako pričamo već tri kola i dodjosmo sa plus 4 na -1 (to zbog toga što Zrinjski ima bolji omjer), a da ne pričam sto nam je igra takva kakva jeste. Kako brate neću plakati kad Mehremic igra pa brate ekipa u kojoj on igra nije ni zaslužila titulu jer kako da on dobije medalju mislim ironičan sam ali brate tuga golema. Pa Željo sa Kokotom je vise ličio na ekipu. Mnogi Vranjesa prozivaju pa mislim vizionar ga je stavio da igra nesto van pameti ali hajde.

igla
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:45 pm

Mislim da je taj nemir i od prije, time je samo ozvaničen. Svaki prekid igre danas neki naš urla na nekog drugog. Svi lafo treneri.

Usput, ono što Adžemu igra Vranješ je bacanje dobrog igrača niz vodu.

SIMA_SIMAU
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:46 pm

MrRiccoli je napisao/la:
ned apr 15, 2018 11:43 pm
ned apr 15, 2018 7:04 pm
MrRiccoli je napisao/la:
ned apr 15, 2018 6:42 pm

Brate jel lažeš sebe ili sviju nas
Svakom svoje. Moje je da vjerujem u ekipu, iako sam ljut i razocaran jos nakon onih 3:3 u Mostaru. Ali, najmanje sto mogu da uradim je da se nadam boljem. Sta drugo mogu? Crnjaciti i plakati? Podrzati ekipu gdje jos uvijek drzimo konce u rukama ili sjediti i plakati? Izmedju te 2 opcije, mislim da je izbor jako ocit. Opet, svakom svoje. A, iskreno, razocaran sam, ali se nadam najboljem.

Ne izborimo li titulu, ne daj Boze, bicu prvi koji ce traziti odlazak Adzema i definitivno resetovanje cijelog strucnog staba, pocevsi od kondicionog trenera, do igraca na klupi.
A brate neću da se lažem da imamo konce u svojim rukama kad nemam ništa u svojim rukama. Tako pričamo već tri kola i dodjosmo sa plus 4 na -1 (to zbog toga što Zrinjski ima bolji omjer), a da ne pričam sto nam je igra takva kakva jeste. Kako brate neću plakati kad Mehremic igra pa brate ekipa u kojoj on igra nije ni zaslužila titulu jer kako da on dobije medalju mislim ironičan sam ali brate tuga golema. Pa Željo sa Kokotom je vise ličio na ekipu. Mnogi Vranjesa prozivaju pa mislim vizionar ga je stavio da igra nesto van pameti ali hajde.
Pa vidi sta igra Ubiparip, momak nije 2 lopte dobio u 16m.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

alombardo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:49 pm

Sve je u rukama zelje, a igraci imaju mentalitet ko navijaci, pa bolan sta toliko crnjacite, kad se zavrsi sezona idite samarjte radite sta hocete, a dok imamo ovako dobru sansu treba podrzati i biti pametan. Zrinjski je imao 4 remija uzastopno i vratio se jer su pametniji. Ja sam iskreno danas ocekiavo poraz, zbog mnogo razloga, mogao bi ovaj bod donjeti titulu

MrkiMedo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:50 pm

Molim vas, ako iko cita sa fb stranice grupe, nek maknu onu sliku parole

alombardo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:54 pm

TITULA, Vazno je da pitari uzmu siroki sljedece kolu, onda su u igri za 3 mjesto a siroki ce zapeti u mostaru, u tom slucaju nebi bilo lose ispasti os slobode

LeBlue
Kontakt:

ned apr 15, 2018 11:57 pm

alombardo je napisao/la:
ned apr 15, 2018 11:49 pm
Sve je u rukama zelje, a igraci imaju mentalitet ko navijaci, pa bolan stantoliko crnjaciteckad se zavrsi sezona idite samarjte radite sta hocete, a dok imamo ovako dobrunsanau treba podrzati i biti pametan. Zrinjski je imao 4 remija uzastopno i vratio se jer su pametniji. Ja sam iskreno danas ocekiavo poraz, zbig mnogonrazloga, mogao bi ovaj bod donjeti titulu
Zrinjskom valja bod protiv Sirokog a nama ne valja protiv Sarajeva. Jeste igra bila losa, ali manje losa nego protiv Sirokog i Slobode gdje smo bili kriminalni. Stavis Vranjes pored Blagojevica, onda ne valja jer nema Hajdarevica koji vise radi. Stavis ga umjesto Blagojevica, ne valja jer je tu Blagojevic konkretniji. Stavis ga odma iza napadaca, ne valja ni tu, sta mu Adzem izmislja poziciju. Slabo ko hoce da sagleda i vidi da smo igrali bez pravih bekova i jedina konkretna alternativa na klupi sto se tice napada je Kajkut.

19tm87
Kontakt:

pon apr 16, 2018 12:00 am

E vala skidam kapu ovim optimistima sto govore da je sve u nasim rukama ( mozda i to i jest problem sto se fudbal nogom igra ☺ ) Ovakom igrom ja ne bi mogao biti optimista i da imamo sad +7

alombardo
Kontakt:

pon apr 16, 2018 12:04 am

Jok treba plakat i praviti jos vecu tenziju, placite i rastjerujte kad se izgube sanse a sad podrzimo klub zbog zelje, zbog uprave, zbog nas

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 18 gostiju.

Prijava