Nek rijesavaju oni koji trebaju nemam snage ni da komentarisemigla je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 11:14 pmTi ocito znas nesto sto mi ne znamo.nookey je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 11:13 pmDodjes na trening, dodjes na utakmicu, podrska ko na Grbavici. Uslovi ko nigdje u ligi, plate, doprinosi. Dijelis prvo mjesto u polufinalu kupa. I vi cete to sve sjebati picke jedne? Da nemas trenera zalagao bi se dao bi sve od sebe! Gdje su pripreme, gdje je forma? Picke jedne eto nemam drugih riječi za vas a znam da citate! Sve dok nam kapiten ismijava svakog trenera koji nas vodi nema tu tima! Fuj!
Pa brate mi smo sami sebi najveci dusmani, pred najvazniju tekmu mi suspendujemo beze unosimo nemir.
A brate neću da se lažem da imamo konce u svojim rukama kad nemam ništa u svojim rukama. Tako pričamo već tri kola i dodjosmo sa plus 4 na -1 (to zbog toga što Zrinjski ima bolji omjer), a da ne pričam sto nam je igra takva kakva jeste. Kako brate neću plakati kad Mehremic igra pa brate ekipa u kojoj on igra nije ni zaslužila titulu jer kako da on dobije medalju mislim ironičan sam ali brate tuga golema. Pa Željo sa Kokotom je vise ličio na ekipu. Mnogi Vranjesa prozivaju pa mislim vizionar ga je stavio da igra nesto van pameti ali hajde.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 7:04 pmSvakom svoje. Moje je da vjerujem u ekipu, iako sam ljut i razocaran jos nakon onih 3:3 u Mostaru. Ali, najmanje sto mogu da uradim je da se nadam boljem. Sta drugo mogu? Crnjaciti i plakati? Podrzati ekipu gdje jos uvijek drzimo konce u rukama ili sjediti i plakati? Izmedju te 2 opcije, mislim da je izbor jako ocit. Opet, svakom svoje. A, iskreno, razocaran sam, ali se nadam najboljem.MrRiccoli je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:42 pmBrate jel lažeš sebe ili sviju nasstorm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 6:37 pmJos uvijek je sve u nasim rukama. Hajde malo pozitive!
Hurmasice, daj anketu da zaokruzim Bogicevica i Zajmovica.![]()
Ne izborimo li titulu, ne daj Boze, bicu prvi koji ce traziti odlazak Adzema i definitivno resetovanje cijelog strucnog staba, pocevsi od kondicionog trenera, do igraca na klupi.
Pa vidi sta igra Ubiparip, momak nije 2 lopte dobio u 16m.MrRiccoli je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 11:43 pmA brate neću da se lažem da imamo konce u svojim rukama kad nemam ništa u svojim rukama. Tako pričamo već tri kola i dodjosmo sa plus 4 na -1 (to zbog toga što Zrinjski ima bolji omjer), a da ne pričam sto nam je igra takva kakva jeste. Kako brate neću plakati kad Mehremic igra pa brate ekipa u kojoj on igra nije ni zaslužila titulu jer kako da on dobije medalju mislim ironičan sam ali brate tuga golema. Pa Željo sa Kokotom je vise ličio na ekipu. Mnogi Vranjesa prozivaju pa mislim vizionar ga je stavio da igra nesto van pameti ali hajde.storm_raider je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 7:04 pmSvakom svoje. Moje je da vjerujem u ekipu, iako sam ljut i razocaran jos nakon onih 3:3 u Mostaru. Ali, najmanje sto mogu da uradim je da se nadam boljem. Sta drugo mogu? Crnjaciti i plakati? Podrzati ekipu gdje jos uvijek drzimo konce u rukama ili sjediti i plakati? Izmedju te 2 opcije, mislim da je izbor jako ocit. Opet, svakom svoje. A, iskreno, razocaran sam, ali se nadam najboljem.
Ne izborimo li titulu, ne daj Boze, bicu prvi koji ce traziti odlazak Adzema i definitivno resetovanje cijelog strucnog staba, pocevsi od kondicionog trenera, do igraca na klupi.
Zrinjskom valja bod protiv Sirokog a nama ne valja protiv Sarajeva. Jeste igra bila losa, ali manje losa nego protiv Sirokog i Slobode gdje smo bili kriminalni. Stavis Vranjes pored Blagojevica, onda ne valja jer nema Hajdarevica koji vise radi. Stavis ga umjesto Blagojevica, ne valja jer je tu Blagojevic konkretniji. Stavis ga odma iza napadaca, ne valja ni tu, sta mu Adzem izmislja poziciju. Slabo ko hoce da sagleda i vidi da smo igrali bez pravih bekova i jedina konkretna alternativa na klupi sto se tice napada je Kajkut.alombardo je napisao/la: ↑ned apr 15, 2018 11:49 pmSve je u rukama zelje, a igraci imaju mentalitet ko navijaci, pa bolan stantoliko crnjaciteckad se zavrsi sezona idite samarjte radite sta hocete, a dok imamo ovako dobrunsanau treba podrzati i biti pametan. Zrinjski je imao 4 remija uzastopno i vratio se jer su pametniji. Ja sam iskreno danas ocekiavo poraz, zbig mnogonrazloga, mogao bi ovaj bod donjeti titulu