Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

mirsad94
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 15, 2018 8:43 pm

Ako zelimo dobro nasem Zeljeznicaru nesto se radikalno mora promjeniti da se ekipa prodrma iz temelja, desit ce nam se prosla godina koja bi se mogla ukazivati vec u srijedu protiv Slobode. Vjerujem da je ovoj upravi stalo do uspjeha Zelje na terenu i i da su sposobni donijeti pravu odluku. Da li je to preko vece direktne uloge Papca na tim ili u krajnjem slucaju smjena trenera ali nesto uraditi moramo. Ponavljam ako ne zelimo reprizu nesto moraju se potezi oybiljni povuci i to do utakmice sa Slobodom.

Ps. Mehremic je definitivno najgori lijevi bek, ma sta bek najgori igrac generalno u zadnjih 10 godina a da je toliko prostora dobio. Ono je kriminalno, jadno i bezobrano onako se ponasati. Zajmovica ce unisiti sebicnost definitivno moglo je od njega nesto biti, mogli smo iz one prilike upisati nezasluzena tri boda -goruca 3 boda. Veci odron od ove ove dvije ekipe danas smo bili mi.

Edis Mulalic 1921

ned apr 15, 2018 8:43 pm

Hajde da danas se malo iskalim i da kazem da je partija Zakarica dosta slicna proslogodisnjoj od Crnova.Sta je ono Boze me sacuvaj.Cuj bio povrijedjen i par dana preskocio.Eto nek su Hebibovic i Ahmetovic u treningu.Gorane Zakaricu stidi se svojih igara u zadnje vrijeme, stidi se sto ti je Zeljo ozivio karijeru i sto blebeces po medijima kako si prekucao ovu ligu.
Kakva partija Gorana Zakarica :D
Kako smo samo spori i bezidejni...
Modus vivendi !

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:44 pm

Reha1921 je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:38 pm
Veca mi je drag nas je momak al je teska karina u igri nogom nabija loptu nekontrolisano svaka zavrsi u rukama pavlovica linijski golman zakuca se za go na kornere ne izlijece nek nesta nasi ucine da nadju drugog trenera golmana ocigledno da Karic ne radi svoj posao kako treba.
Svaka cast za ovaj post.Gotivim strasno momka,kapiten nam je,pametan,lider,ali ova 2 nedostatka u svojoj igri ima vec neko vrijeme i nista se ne radi na tome,iako nije neispravljivo.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:46 pm

NEZALAGANJE je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:40 pm
za_zivot_cijeli je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:36 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:28 pm
Nije vrijeme da se smjenjuje trener,tacno,ali bez obzira sta Adzem uradi do kraja sezone,on mora ici.Pokazao je svoju limitiranost.Ovdje se mora dovesti covjek profesionalac od glave do pete,covjek koji ce imati odrijesene ruke,podrsku upravu i koji ce u startu odstraniti fudbalske amatere koji ce ga pokusati minirati,jer ima i takvih.Takvom covjeku dati rok od 3mjeseca da vidimo ima li napretka i hoce li nam igravi nauciti osnovne kretnje,jer mi ni to nemamo ljudi moji i to je ono zbog cega nam je fudbal tuga...Kad ste zadnji put vidjeli da je bek protrcao iza ledja krilu i centrirao??
imali smo mi odlicnih partija pod Adzemom. nemoj pretjerivati. nismo prvi bili onako...
kriza je uhvatila sve, pa i njega. a za nju su krivi svi. od nedostatka srece u Mostaru, igraca, trenera do nas samih.
Imali smo,ali ekipa nazaduje i to je los znak kao i krivica trenera.Lose formacije,lose kretnje igraca,ekipa bez agresivnosti i presinga u utakmicama kuci itd.Nadalje,ono u Mostaru je sve samo nije nedostatak srece.
kriza je krenula nakon reprezentativne pauze. ispali smo iz dobrog ritma. produbila se nakon Mostara.
onako se prosipaju bodovi jednom u trideset godina. to je losa sreca, kao sto je dobra ona kada je Veca zabio gol.

mozda se moglo nesto uraditi. ali sta kad u 88 minuti imas 3:0!?!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Edis Mulalic 1921

ned apr 15, 2018 8:46 pm

Da iskoristim ovaj gnjev i jos jednom se osvrnem na danasnju igru Zelje koja je u rangu one kad smo titulu izgubili.Da se nasmijem na uvodjenje Kajkuta i spomenem odnosno postavim pitanje, u cemu je problem, kakl ih razdrmati?
Modus vivendi !

Leon_Professional
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:47 pm

Ma sto je najgore nije do pojedinaca toliko. Vranjes je do prije 3 meca bio vrhunski igrac, Vojo takodjer. Sad su svi rastimani, ocajni.
TIM je opet zakazao. Nemamo opet TIM iako smo mislili da imamo.
Ko je za to kriv? Pa krivili smo Slavka prosle godine, Mulalica prije, ... Adzem je najveci krivac i to je to.

Ja bi najvise volio da on ostane i uzmemo titulu jer poslije titule on bi bio bolji trener i bilo bi mu lakse radit. Al ne znam kolko u ovoj situaciji on moze uzet titulu s ovim igracim.
Ili da uprava da saopcenje da Adi ide bezrezervna podrska i da sankcionisu neke "sumnjive" igrace.
Daj uradite nesto, necemo gledat kako nam propada opet sezona,

Al necu svu krivicu na njega. Znamo svi kakve picke imamo u ekipi i kolko su trenera smjenili.
Ne znam vise na koga bit ljut zbog ovih stvari koje se ponavljaju godinama unazad. Znaci nista se nije promjenilo.

Paranoja
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:48 pm

Ja mislim da je nama najbolja i najfluidnija opcija u sredini Blagi Šaban i Ramović, to nas je i dovelo bilo na prvo mjesto na kraju krajeva. Hajdar jeste jači od Anela ali nema kretanje i ne otvara ostalima prostor ni blizu, isto važi i za Vranješa i Blagojevića, dok Vranješ ima bolji šut i dugu loptu (što i Blagi ima na vrlo visokom nivou), ćelo se značajno bolje kreće i prilazi po loptu i otvara za duple pasove.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:50 pm

mozda sam lud ali ja bi igrace sokirao pristojnom premijom za prosute bodove.
svi imamo savjest............. samo joj treba naci damar.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Daris_
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:51 pm

Auu Porto ga zabi Benfici u 90. i uze titulu...da je nama ovako nesto hahahaha

damirfile
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:55 pm

Ja bi karantin uveo naredne 3 sedmice. Znači nigdje nema maknuti. Spavanje u 10 :) Onemogućiti vanjski uticaj ako ga ima.

ISB87
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:57 pm

suspendovat adzema, vratit zeca.

veca
sehic gtaovac kemo projic
saban blagi
zakaric ramovic zec
vojo
MIRZA RASCIC

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned apr 15, 2018 8:59 pm

Imali su moju podrsku do sada... I Ado i igraci...

Upravi svaka cast...

A sto se tice sportskog segmena i sve ukljucene u isti... Sto se tice podrske... Mogu me samo podrzati za jaja...

Dno dna... Sta mi rade od kluba pleme im *****...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

Elegant
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:00 pm

Ali ce govno pojesti ako skinu suspenziju Zecu i Crnovu, jeste da nam trebaju, sad bi nam Livaja dobar bio ali se brukamo sunce ti poljubim.

Adzme i igraci rodite gol u Tuzli i bodove iz Krupe !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Simply Blue
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:01 pm

Adzemu noga...a vratiti Zeca kao trener/igrača.. baš kao Bekrić prošle sezone na par utakmica
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

cikazubo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:02 pm

Krtikujem i ja Adzema, mozda cu vec sutra bit hladnije glave pa bolje rezonovat stvari, al ima li ista gluplje od ovih sto Zeca stavljaju ispred Ade, kako vjerovat nekom ofarbanom liku koji je inventar nocnih klubova i nargilhana, meni je to fascinantno razmisljanje.
I sam sam prizivao Zeca (onog iz prve polusezone) ali kad je klub izasao sa disciplinskom mjerom valjda je sve jasno i zavrseno, nek glumi u Slobodi Mareka.

amerosm
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:03 pm

Daris_ je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:51 pm
Auu Porto ga zabi Benfici u 90. i uze titulu...da je nama ovako nesto hahahaha
Postigli gol zato sto imaju trenera koji ima muda...Pa posljednjih 10 minuta sve karte je bacio u napad sto mu se isplatilo.

Ovu nasu danasnju predstavu ne vrijedi komentarisati, no ukoliko uprava ne zeli da se na kraju ponovi scenarij iz prošle godine/sezone onda Adzem sutra mora biti bivši...

Nasljednik ? Mislim da Joldic moze odratiti tih "eventualno" 8 utakmica i osigurati nam bar jedan trofej.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u ned apr 15, 2018 9:04 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Paranoja
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:03 pm

ISB87 je napisao/la:
ned apr 15, 2018 8:57 pm
suspendovat adzema, vratit zeca.

veca
sehic gtaovac kemo projic
saban blagi
zakaric ramovic zec
vojo
Potpisao bi da ovaj sastav počne u kupu, nažalost veće su šanse da Zeba dobije priliku nego Šehić ili da se ukine suspenzija Zecu...

MrkiMedo
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:04 pm

Gorak osjecaj poslije utakmice, a pet puta gore kad sam vidio koja se parola digla. Dno dna

Amidza
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:04 pm

cikazubo je napisao/la:
ned apr 15, 2018 9:02 pm
Krtikujem i ja Adzema, mozda cu vec sutra bit hladnije glave pa bolje rezonovat stvari, al ima li ista gluplje od ovih sto Zeca stavljaju ispred Ade, kako vjerovat nekom ofarbanom liku koji je inventar nocnih klubova i nargilhana, meni je to fascinantno razmisljanje.
I sam sam prizivao Zeca (onog iz prve polusezone) ali kad je klub izasao sa disciplinskom mjerom valjda je sve jasno i zavrseno, nek glumi u Slobodi Mareka.
100% si u pravu. Ovo je situacija Zec vs Klub. Ne Zec vs Adzem, kako se podmece. Ne mozes u isto vrijeme biti na strani Zeca i na strani kluba.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Omar500
Moderator
Kontakt:

ned apr 15, 2018 9:05 pm

Ma Zec je neupotrebljiv sada da ga vratis. Cak i na stranu da stavis sva ova desavanja, katastrofalan je i van svake forme, neprepoznatljiv.
Nama bi valjao Zec iz prosle godine, statististicki nista posebno, sebican jeste, upropastit napad itekako zna, u odbrani ne previse odgovoran, ali bio je dobar za kontre, brzu tranziciju, i umarao je protivnicku odbranu stalnim zujanjem.
Vracanjem Zeca neces nista rijesiti, jer neces dobiti onog Zeca iz jesenjeg dijela.

Ali mi smo ove polusezone pokazali da znamo. Ubili smo i Zrinjski i Krupu u gostima. Ali smo kasnije pali, a razloga ima. Bitno je sada vratiti se, al moramo to odmah, jer nema prostora za gresku vise.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava