Bio kapiten ekipe koja se godinama borila za opstanak u stasnom hnl-u. Livaja je za ove krampe Alves..
Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk
I od te jedne kad pogode sesnaesterac nema nista jer Kajkut ne moze da se odlijepi od trave.AsharaK je napisao/la:Jarane kakvi god da su, oni kao prvo nemaju prostor ispred sebe, nek ih 20 puta nabiju na tribinu, jedna ce proc. Protiv ekipe koja ti vrsi pritisak tako moras igrati. Tvoja krila moraju uc u sredinu i ostavit prostor bekovima. To pogotovo mozemo raditi sa Zecom i Zakarom. To je radio i Ramovic na krilu, to nekada radi i Zakaric.Zeljo1921 je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:39 pmKojim bekovima da se ostavi prostor? Pa likovi su dva puta veceras protrcali i dobili loptu koju su naravno odmah izgubili. Mi moramo da igramo kroz sredinu jer bekova nemamo a i bez Zakarica smo već dugo.AsharaK je napisao/la:Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk
Ako mislimo igrati sa bekovima onda juniore staviti na bekovske pozicije, sa ovima ne mozemo uz dužno postovanje koje nisu zasluzili.
Ko da se dozove, cemu da se dozove? Je li se to mozda ova ekipa naosvajala titula pa znamo da je za to sposobna ali kao eto nesto im se trenutno ne da? Imali su jedan bljesak u realno jadnoj sezoni i to je to. Ko to moze tvrditi i na osnovu cega da ovo nije prava slika ovog tima?za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:53 pmdobro je sto smo i pored ove krize i dalje u igri. jos nije kasno da se dozovemo i ovu sezonu privedemo kraju onako kako to svaki od nas ocekuje.
hajde da zbijemo redove, svi, od igraca i trenera, uprave pa do nas navijaca. samo tako mozemo do cilja, drugacije necemo.
situacija nije dobra, ali nije kasno da je okrenemo u nasu korist.
HAJDE ZELJOOOOOOOO
![]()
Ovako igramo bez ikoga. Ko god igrao na bekovskim pozicijama, to moramo raditi, inace ce izgledati kao u dvije prethodne utakmice. Izgledamo kao da imamo tri igraca manje.SirAlexFerguson je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:55 pmAko mislimo igrati sa bekovima onda juniore staviti na bekovske pozicije, sa ovima ne mozemo uz dužno postovanje koje nisu zasluzili.
Nema ovdje havizanja izgleda. Nazor se i ovo gura dok ono definitivno ne pukne.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:53 pmdobro je sto smo i pored ove krize i dalje u igri. jos nije kasno da se dozovemo i ovu sezonu privedemo kraju onako kako to svaki od nas ocekuje.
hajde da zbijemo redove, svi, od igraca i trenera, uprave pa do nas navijaca. samo tako mozemo do cilja, drugacije necemo.
HAJDE ZELJOOOOOOOO
![]()
ti je halali odmah a ja cu se nadati dok sansa postoji.fcz je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:57 pmKo da se dozove, cemu da se dozove? Je li se to mozda ova ekipa naosvajala titula pa znamo da je za to sposobna ali kao eto nesto im se trenutno ne da? Imali su jedan bljesak u realno jadnoj sezoni i to je to. Ko to moze tvrditi i na osnovu cega da ovo nije prava slika ovog tima?za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:53 pmdobro je sto smo i pored ove krize i dalje u igri. jos nije kasno da se dozovemo i ovu sezonu privedemo kraju onako kako to svaki od nas ocekuje.
HAJDE ZELJOOOOOOOO
![]()
Sezona je nama realno zavrsila, izvadimo glave iz pijeska i udarajmo se nogom u guzicu sto cemo dobiti par stotina hiljada od pretkola. Do sampionskog tima treba jos puno, puno pure pojesti.
Previse svi prizivaju povratak Zeca a ne znamo pravu istnu. Ako je do Zeca neka ne igra makar bio licno Ronaldo. Mora se postovati klub i trener. Ovdje nije problem Zeca ovdje je problem taktike i treninga. Milomir Odovic da se prikljuci šefu i da zajednickim snagama i idejama treniraju ove igrace i spremaju utakmice. Nervira me kada ide loše jednom ne mjenja se nista. Kada ide drugi put opet se ne mjenja, e yebiga ako ide i treci put onda nesto ne stima, trazi rjesenje. Ja mogu razumiti da je ovo BiH premijer liga i da nije neki aman zaman kvalitet, ali mozemo i moramo imati plan a i plan b. ..Leon_Professional je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 9:01 pmNema ovdje havizanja izgleda. Nazor se i ovo gura dok ono definitivno ne pukne.za_zivot_cijeli je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:53 pmdobro je sto smo i pored ove krize i dalje u igri. jos nije kasno da se dozovemo i ovu sezonu privedemo kraju onako kako to svaki od nas ocekuje.
HAJDE ZELJOOOOOOOO
![]()
Ne ispravljaju se greske, zabila se glava u pjesak i pokusava se ono samo finisirat sezona nekako na snagu na ime.
Pored toga sujeta i ponos kod Ade. Zasto Projic i Zec ne igraju? Zato jer Proja nije htio pristat na manju platu pa se Ado naljutio, ili sta je vec Zec zgrijesio pa ga nema nigdje.
Pored toga evo i sreca okrenula ledja. Sinisa out, sad jos molit Boga da Sinan bude dobro ( al dabogda prepola ili loza su u pitanju ).
Podobro smo rastimani i ocajni. Nek je Bog na pomoci, ali i to smo ispucali davno.