Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Charlie Sheen
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 8:27 pm

Rano je cijeniti Modica,vidi se da mu fali utakmica i oodlucnosti.
Mislim kad se oslobodi da ce biti pravi igrac.

Plava Porodica
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:30 pm

Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

fcz
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:31 pm

Luzerska ekipa i gotovo. Nit snage nit ikakvog elana. Ima tu par igraca koji vrijede, ostali su promasili profesiju.

Iz ove ekipe bi mozda, nekom ludjackom motivacijom, mogao izvuci nesto jak, autoritativan trener koji ima i muda i kliker.

Jedan bljesak pred kraj jeseni je mnogima zamazao oci ali realnost je da smo mi miljama daleko od bilo kakvog pehara.
Zadnja izmjena: fcz, dana/u sri apr 11, 2018 8:33 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

Haklapuc
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:33 pm

Nažalost sve mi miriše na "kako sjebati sezonu u 7 dana" vol. 3

SirAlexFerguson
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:34 pm

Charlie Sheen je napisao/la:
sri apr 11, 2018 8:27 pm
Rano je cijeniti Modica,vidi se da mu fali utakmica i oodlucnosti.
Mislim kad se oslobodi da ce biti pravi igrac.
Bog te cuo jarane, ali ona staticnost i bezvolja da se napravi 1-2 koraka u stranu da se otvoris i primis loptu nije do kondicije nego do muda.
Mi smo muda ostavili negdje, protiv neke Slobode mi ne mozemo da se sastavimo, kaze izmiksan sastav pa sta da ocekujemo od rezervi ako ovoliko vrijede. Zvucim kao standardni pljuvac ali ne mogu da ne kazem, nije mi dobro..
:zeljeznicar1:

Ivica Osim : " Fudbal je dio nas, dio naše radosti, ponekad i tuge."

Zeljo1921
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:34 pm

Evo kaže Adžem da je pricao sa Zecom prije utakmice i da se ne osjeca spremnim da igra ovu utakmicu. Pa ovo postaje baš zajebancija. Po ovom igra kad ko hoce i kad mubje cejf. Boze na hajr.

Sent from my LG-H870 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:35 pm

Adzem je izgubio kompas.
Pocetak naseg kraja.

Sramno je za 180 minuta napraviti 0sansi.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:36 pm

Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Željezničar ante portas !

Simply Blue
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:36 pm

Ovo od Zeca familija i komšije napravili transparent...Hajde Adzeme dopusti plavokosom Garrinchi da se vrati
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

Zeljo
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:38 pm

Adzem se totalno pogubio. Nasi nisu u stanju napravit dupli pas, a nazivaju se profesionalcima.Modic je meni bio solidan citavu urakmicu, na kraju jeste falilo malo kretanja, al mislim da je to do manjka utakmicaa. Vidjet cemo kako ce izgledati ovo u nastavku, a nadam se da ce Zec napokon zaigrati, jer kakav god da je, bolji je i od Zajmovica i od Crnova

P.S. Nadam se da je sa Ramovicem sve okej i da nije neka ozbiljnija povreda jer nam je izuzetno vazan igrac
Zadnja izmjena: Zeljo, dana/u sri apr 11, 2018 8:40 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.

igla
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:38 pm

Ovo me podsjetilo na utakmicu protiv Slavije prije koju sezonu. Tad smo i imali šansu jednu na tekmi.

Zeljo1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 8:39 pm

AsharaK je napisao/la:Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Kojim bekovima da se ostavi prostor? Pa likovi su dva puta veceras protrcali i dobili loptu koju su naravno odmah izgubili. Mi moramo da igramo kroz sredinu jer bekova nemamo a i bez Zakarica smo već dugo.

exbabilon
Kontakt:

Al sta kaze, Projica nije stavio jer dugo nije igrao...hahahahahahahahahhahahah

Hadzijalagic
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:41 pm

Vala moras biti opasan skaut i poznavalac fudbalske igre da dovedes Hadzica i Mehremica. Moja rahmetli nana bi iz mezara bolje bekove izabrala.

Kemo, Graovac i Veca dobri. Ostali za zatvora racunajuci i sefa struke..

Ja sam vise nego strpljiv ali ako i derbi odigraju kao ove zadnje dvije treba im svima, osim Vece i Danijela, jebati mater..

Poslano sa mog SM-J710F koristeći Tapatalk

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Amidza
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:42 pm

Simply Blue je napisao/la: Ovo od Zeca familija i komšije napravili transparent...Hajde Adzeme dopusti plavokosom Garrinchi da se vrati
Tako je Frusciante. Bugojanski Messi ce se vratiti u velikom stilu sa 4 gola u derbiju, i poslati Zajmovica na smetljiste historije gdje i pripada kao najgori igrac u historiji nogometne igre. Svi nasi problemi ce nestati. Prema drevnih Maja, nakon povratka velikog igraca cije ime se ne usudim ni izgovoriti, juzna tribina ce izrasti iz zemlje, sama od sebe i FK Zeljeznicar ce dobiti 10 bodova, te trofej kupa PLBiH.
"Situacija je bila bremenita, njegova ljubav neupitna, a on na platnom spisku. Imao je podršku svakog normalnog hroničara društvenih zbivanja." - Lav Nikolajevič Tolstoj

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:42 pm

Greska Ade sto Zeru nije ubacio umjesto Crnova, pa poslije opet tog istog Crnova mora vaditi. ( Crnov ode odmah u svlacionicu, ja mislim da je to to od njeg sto ce ikad vise krociti na Grbavicu )

Ado probaj naci kompas, jer idemo u provaliju. Zaustavi kako ova kola, al mogli bi izgubiti sve.

Kajkut je kamenčina! Svaka lopta se odbija kao od kamen, a kolko je duela uzeo, pa na prste jedne ruke se mogu izbrojat. On ne moze poluvrijeme odigrat a sad igra cijeli mec.

Modic i Saban nikako u formi. Vidi se da im fali utakmica. Nemamo vezni red evo vec dva meca. Vranjesa nigdje, ni na 10 ni u spicu ni nista, al opet jedini je nesto pokusavao i borio se.

Bekovi smjesni. Znaci uvreda za profi nogomet.

Ne znam ljudi, al ne mozemo sansu da napravimo. Ne valja ovo nista.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri apr 11, 2018 8:43 pm

Zeljo1921 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Kojim bekovima da se ostavi prostor? Pa likovi su dva puta veceras protrcali i dobili loptu koju su naravno odmah izgubili. Mi moramo da igramo kroz sredinu jer bekova nemamo a i bez Zakarica smo već dugo.

Jarane kakvi god da su, oni kao prvo nemaju prostor ispred sebe, nek ih 20 puta nabiju na tribinu, jedna ce proc. Protiv ekipe koja ti vrsi pritisak tako moras igrati. Tvoja krila moraju uc u sredinu i ostavit prostor bekovima. To pogotovo mozemo raditi sa Zecom i Zakarom. To je radio i Ramovic na krilu, to nekada radi i Zakaric.
Željezničar ante portas !

boja mora
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:45 pm

Ne krivim ništa igrače Adžem ih je svojim triper kombinacijama ubio u pojam.

bistrikboy
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:46 pm

Kome li je ovaj Hadzic kapiten bio 😂

Uglavnom lose. Zakaric doktor za sve ostale. Idemo dalje😎
1921-1987-2007

SIMA_SIMAU
Kontakt:

sri apr 11, 2018 8:46 pm

Ma dobro je sve dok ne puca...jao patnje i tekme. Ja ne znam sta da ocekujem za derbi...jel moguce da ode jos jedna sezona u pm.
Za slavnu prošlost, kroz tešku sadašnjost, za bolje sutra, nek’ ne fali volje za ljubav što se Željezničar zove.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava