Rano je cijeniti Modica,vidi se da mu fali utakmica i oodlucnosti.
Mislim kad se oslobodi da ce biti pravi igrac.
Bog te cuo jarane, ali ona staticnost i bezvolja da se napravi 1-2 koraka u stranu da se otvoris i primis loptu nije do kondicije nego do muda.Charlie Sheen je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:27 pmRano je cijeniti Modica,vidi se da mu fali utakmica i oodlucnosti.
Mislim kad se oslobodi da ce biti pravi igrac.
Kojim bekovima da se ostavi prostor? Pa likovi su dva puta veceras protrcali i dobili loptu koju su naravno odmah izgubili. Mi moramo da igramo kroz sredinu jer bekova nemamo a i bez Zakarica smo već dugo.AsharaK je napisao/la:Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Tako je Frusciante. Bugojanski Messi ce se vratiti u velikom stilu sa 4 gola u derbiju, i poslati Zajmovica na smetljiste historije gdje i pripada kao najgori igrac u historiji nogometne igre. Svi nasi problemi ce nestati. Prema drevnih Maja, nakon povratka velikog igraca cije ime se ne usudim ni izgovoriti, juzna tribina ce izrasti iz zemlje, sama od sebe i FK Zeljeznicar ce dobiti 10 bodova, te trofej kupa PLBiH.Simply Blue je napisao/la: Ovo od Zeca familija i komšije napravili transparent...Hajde Adzeme dopusti plavokosom Garrinchi da se vrati
Jarane kakvi god da su, oni kao prvo nemaju prostor ispred sebe, nek ih 20 puta nabiju na tribinu, jedna ce proc. Protiv ekipe koja ti vrsi pritisak tako moras igrati. Tvoja krila moraju uc u sredinu i ostavit prostor bekovima. To pogotovo mozemo raditi sa Zecom i Zakarom. To je radio i Ramovic na krilu, to nekada radi i Zakaric.Zeljo1921 je napisao/la: ↑sri apr 11, 2018 8:39 pmKojim bekovima da se ostavi prostor? Pa likovi su dva puta veceras protrcali i dobili loptu koju su naravno odmah izgubili. Mi moramo da igramo kroz sredinu jer bekova nemamo a i bez Zakarica smo već dugo.AsharaK je napisao/la:Vala, ne mozes svaku utakmicu isto igrati. Svaki trener ga je skuzio. Ukoliko se vrsi presing na dva nasa stopera, mi cemo se patiti i dokle god se vrsi mi pobjediti necemo. Ako Adzem ne moze skontat da krila moraju uci u sredinu ostavljat prostor bekovima, kakvi god da su, jedna ce uspjet, onda ***** ga ja.
Sent from my LG-H870 using Tapatalk